desiree
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Like
- 3.018
Δεν πα να καυλωσει δεν πα να είναι αβαδιστη. Αμα δεν ξερει τουλάχιστον αναλυση Fourrier δεν αξιζει (το ξερω είμαι βαρετος αλλα το κανω επιτηδες)
Δίκιο μέγα. Αλλα φουριερ δε θα μάθω ποτε
Δεν πα να καυλωσει δεν πα να είναι αβαδιστη. Αμα δεν ξερει τουλάχιστον αναλυση Fourrier δεν αξιζει (το ξερω είμαι βαρετος αλλα το κανω επιτηδες)
Δίκιο μέγα. Αλλα φουριερ δε θα μάθω ποτε
Όλγα θα σου έλθω φορτωμένος με ρούβλιαχαρασό?
Πήγαμε καλά και σήμερις, καλό βράδυ από εδώ κάτω, έχουμε αρκετή δουλειά ;)
Που το ξερεις ότι εχω δικιο; αφου δεν ξερεις fourrier?

Λέω για να σ αρέσει εσένα καλό πράμα θα ναι!
μάλλον κάποιο λάθος έχεις εδω αλλα συγχώρησε εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι τελικά στου πηγαδιού η στο στενό κ τρυφερό..Καλησπέρα στ αγόρια μου!
Είχαμε μια ωραία συζήτηση με φίλο περί στενών μουνιων και πηγαδομουνωβων. Οι πηγαδομουνοβες είναι οι γνωστές καβλιαρες. Γιατί άμα καβλωσει η γυναίκα γίνεται λίμνη και κολυμπάς. Αν είναι ανοργασμικη και στεγνή ...στενή κι αβαδιστη θα ναι.
μάλλον κάποιο λάθος έχεις εδω αλλα συγχώρησε εσύ σε ποιά κατηγορία είσαι τελικά στου πηγαδιού η στο στενό κ τρυφερό..
Αμα θες στενα και τρυφερα φιλε sohoviz εχουμε το τζενακι ο ολγα μας είναι για αλλα γουστα και σχηματα περιπλοκα δεν είναι πετιτ μωρο ....
εχεις συνευρεθεί μαζί της και κανεις μια τετοια αναλυση !!!!!!!!H Ολγα είναι περιπλοκη, περιτεχνη, πολυμορφη και πολυτροπη και εξαιρετικη κυρια.
χα χα Συμφωνώ αλλά εξακολουθώ να πιστεύω το στενό είναι πολύ καλύτερο απο το πηγάδι αλλά ο καθένας όπως την βρίσκει..Αμα θες στενα και τρυφερα φιλε sohoviz εχουμε το τζενακι ο ολγα μας είναι για αλλα γουστα και σχηματα περιπλοκα δεν είναι πετιτ μωρο ....
μπλέντερ έτσι.H Ολγα είναι περιπλοκη, περιτεχνη, πολυμορφη και πολυτροπη και εξαιρετικη κυρια.

εχεις συνευρεθεί μαζί της και κανεις μια τετοια αναλυση !!!!!!!!
Η αναλυση σου μου θυμιζει αυτοκινητο, εκτος απο το τελευταίο απο τα 5 που γραφεις τι ειναι δηλαδη η Ολγακατα την αποωη σου γιατι το αναλύεις πολύ και θα ήθελα τις εντυπώσεις σου απο την συνευρεσή σας αν έγινεΑναλυση is my middle name. Παντα κανω αναλυση
Η αναλυση σου μου θυμιζει αυτοκινητο, εκτος απο το τελευταίο απο τα 5 που γραφεις τι ειναι δηλαδη η Ολγακατα την αποωη σου γιατι το αναλύεις πολύ και θα ήθελα τις εντυπώσεις σου απο την συνευρεσή σας αν έγινε
Θέλω να ξέρω τις σκέψεις σου, αν υπηρξε συνευρεση ειμαι περιεργος. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.Αφου το λεει η ιδια: είναι και γνωστη και πηγαδομουνοβα και χα χα. Τι άλλο να πω εγω?