Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.605
- Πόντοι
- 10.131
49 χρονων η Ολγα, Ο Ματσας αποφάσισε να φαει πιο φρέσκο μουνι, οσο υπάρχει χρόνος ακόμα.
Και την πλήρωσαν (οι φορολογούμενοι με) τα χαλιά...![]()
Όλγα Κεφαλογιάννη: Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, κύριο μέλημα τα παιδιά μου
«Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου, απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή»www.protothema.gr
Tην φαγατε την γυναικα,ρεμπεσκεδες.Για 2 χαλακια ολο αναποδιες τις τυχαινουν,γκαντεμηδεςΠοιο μέλος ήταν την έκανε την δουλειά?
![]()
Αποκλειστικό: Χωρίζουν Κεφαλογιάννη - Μάτσας - Ο ρόλος τρίτου προσώπου, το SMS και οι δικηγόροι
Γιάννης Κουρτάκης - Πολιτικός Καφέςwww.parapolitika.gr

Τι διαβάζω....!!!!@troubakhs
Το εφαγες το Ολγακι μουνοπανο...Σοπινγκ θεραπι εκανε με τα χαλακια λογω χωρισμου αλλα εσυ προπαγανδα και λασπη!!!
Οταν εσενα σε παρατανε οι ρουμανες και πας και πινεις 2 δεξαμενες τζιν(οχι το ρουχο),με δανεικα ειναι καλα????!!!!!

Ετσι ειναι φιλτατε...Τι διαβάζω....!!!!![]()
Την κερατωσε ο μπουστης με τη γραμματεα του!!!!![]()
Όλγα Κεφαλογιάννη: Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, κύριο μέλημα τα παιδιά μου
«Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου, απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή»www.protothema.gr
Και εσύ θίχτηκες????Την κερατωσε ο μπουστης με τη γραμματεα του!!!!
![]()
Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η 22χρονη γραμματέας, τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους;
Η υπουργός Τουρισμού ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.www.tlife.gr
Ναι..Και εσύ θίχτηκες????
Βγάλε σουγιά και όρμα...
Θα κουκουλωθει το θέμα από τα μαλακισμένα που σκοτώνονται για ψύλλου πήδημα λόγω της τραποκτηνωδιας που έχουν στα αποβλακωμενα μυαλουδακια τους.Καλά να δω πως θα δικαιολογηθούν τα ακριβά χαλιά...
Θα δούμε...Θα κουκουλωθει το θέμα από τα μαλακισμένα που σκοτώνονται για ψύλλου πήδημα λόγω της τραποκτηνωδιας που έχουν στα αποβλακωμενα μυαλουδακια τους.
Διαζύγιο με sms στο κινητό του που μένουν μαζί εν το μεταξύ.Παπάρια.Απόσο ξέρω δεν την πάλευε μαζί της.Του είχε σκοτίσει τα @@.Αυτός γενικά δεν εμφανιζόταν πουθενά (δεν είνα του χαραχτήρα του) και τον είχε πρήξει να κάνει συνέχεια εμφανίσεις μαζί της σε κοσμικά γεγονότα και να στήνει συναυλίες.Τον είχε βάλει να δώσουν και από κοινού συνεντεύξεις στην τηλεόραση τα έλεγε σε light έκδοση ακόμα και στις συνεντεύξεις.
Άρα δεν είναι το παράνομο γαμήσι ο λόγος διαζυγίου;Διαζύγιο με sms στο κινητό του που μένουν μαζί εν το μεταξύ.Παπάρια.Απόσο ξέρω δεν την πάλευε μαζί της.Του είχε σκοτίσει τα @@.Αυτός γενικά δεν εμφανιζόταν πουθενά (δεν είνα του χαραχτήρα του) και τον είχε πρήξει να κάνει συνέχεια εμφανίσεις μαζί της σε κοσμικά γεγονότα και να στήνει συναυλίες.Τον είχε βάλει να δώσουν και από κοινού συνεντεύξεις στην τηλεόραση τα έλεγε σε light έκδοση ακόμα και στις συνεντεύξεις.
Πρόφαση είναι και δημόσια δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ότι δεν πήγε καλά ο γάμος της μετά από τόση διαφήμιση που έριξε.Άρα δεν είναι το παράνομο γαμήσι ο λόγος διαζυγίου;