Ξέρεις πολλές 47 ετών να δείχνουν καλύτερες;Σα λαντζέρα Αλβανίδα είναι με μεγάλα βυζιά. Την παλεύεται ρε;![]()
Και δεν μιλάω πλαστικοποιημένα ανασφαλή ψώνια ή άλλες που είναι η δουλειά τους να είναι στην πένα και δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις.
Ξέρεις πολλές 47 ετών να δείχνουν καλύτερες;Σα λαντζέρα Αλβανίδα είναι με μεγάλα βυζιά. Την παλεύεται ρε;![]()
Ξέρεις πολλές 47 ετών να δείχνουν καλύτερες;
Και δεν μιλάω πλαστικοποιημένα ανασφαλή ψώνια ή άλλες που είναι η δουλειά τους να είναι στην πένα και δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις.
Φωνή δεν έχει τύχη να ακούσω.Η αλήθεια ειναι όταν πρωτοειχα δει φωτογραφιες της πριν μια δεκαετία+, μου έπεσαν τα σαγόνια.....
Μέχρι που άκουσα τη φωνή της και διάβασα τις απόψεις της..... Εκεί η κατάσταση έγινε no κουκου...... Πλέον υπάρχουν αρκετές σαν αυτή....
Έχει να δώσει αλλά νομίζω πιο πολύ θα ταίριαζε στην αρχηγία συριζοσυνιστωσας.Ξέρεις πολλές 47 ετών να δείχνουν καλύτερες;
Μήπως να μην αρχίσουμε τα A.I;![]()
Να ανεβάσω λίγο ακόμα την θερμοκρασία...
Για πολλούς αυτή είναι η μόνη οπτική επαφή που έχουν με ο,τι μπορεί να μοιάζει με πραγματική ζωή....Μήπως να μην αρχίσουμε τα A.I;
Τι γνωρίζεις προσωπικά δηλαδή βάζεις το χέρι σου στη φωτιά?Γεμισαμε ψυχολογους στο σαιτ. Εβγαλαν ολοι συμπερασμα οτι η κοπελα ειναι ναυαγιο με ψυχολογικα κλπ. Χαραμιζεστε μωρμαλακες.
Μιας και αντέδρασες στα post μου θα είδες ότι ανέφερα κάποια επιχειρήματα.Γεμισαμε ψυχολογους στο σαιτ. Εβγαλαν ολοι συμπερασμα οτι η κοπελα ειναι ναυαγιο με ψυχολογικα κλπ. Χαραμιζεστε μωρμαλακες.
Γεμισαμε ψυχολογους στο σαιτ. Εβγαλαν ολοι συμπερασμα οτι η κοπελα ειναι ναυαγιο με ψυχολογικα κλπ. Χαραμιζεστε μωρμαλακες.
Τωρα κανεις πλάκα. 47 η γυναίκα ειναι στα καλυτερα της. Εδω υπάρχουν γυναίκες 55 plus πολυ πιο καλές απο την ΟλγαΞέρεις πολλές 47 ετών να δείχνουν καλύτερες;
Δεν διαφωνώ ότι υπάρχουν.Τωρα κανεις πλάκα. 47 η γυναίκα ειναι στα καλυτερα της. Εδω υπάρχουν γυναίκες 55 plus πολυ πιο καλές απο την Ολγα
Την συγκεκριμένη φωτογραφία και τις υπόλοιπες τις έχω χρόνια, δεν υπήρχε τότε A.I. φίλε μου, απλώς ο φωτογράφος έχει πειράξει πολύ την εικόνα...Μήπως να μην αρχίσουμε τα A.I;
Για εμένα ήταν αυτό; Κατινιά και μάλιστα φθηνή, δεν βρίσκεις;;;Για πολλούς αυτή είναι η μόνη οπτική επαφή που έχουν με ο,τι μπορεί να μοιάζει με πραγματική ζωή....
Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη τότε και να παραδεχτώ ότι όσο τις κοίταγα τόσο σκεφτόμουν ότι ίσως να μην είναι, ειδικά λόγω αυτής με το παράθυρο και ήλπιζα σε αντίδρασή σου.Την συγκεκριμένη φωτογραφία και τις υπόλοιπες τις έχω χρόνια, δεν υπήρχε τότε A.I. φίλε μου, απλώς ο φωτογράφος έχει πειράξει πολύ την εικόνα...
'Οχι, ψηφίζει Αντώνη η ΚάρυΑναρχουλα ειναι;