Νέα

Όλγα Φουντέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.829
Πόντοι
446
Νομίζω είχε ανοίξει και στο παρελθόν θρεντ αλλά έκλεισε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.749
Πόντοι
2.356
Όλγα Αικατερίνη Φουντέα;

Είχα δει κάποια σχόλιά της στο fb της - κάτι παπαριές για τον Καρβέλα και το ένα και το άλλο και σου' πα μου 'πες.

Επικό ναυάγιο. Προδήλως άπειρα ψυχολογικά από πολλές (όχι μία) απορρίψεις στο παρελθόν. Πετάει κάτι Φασμπίντερ και τέτοια για να δείξει βάθος και τ' @@ μας κουνιούνται.

Είναι σίγουρο ότι ψάχνει τον 2μετρο με την τεράστια μόρφωση, ο οποίος θα είναι brutal όταν νυχτώνει (και η μεγάλη πούτσα μεγαλώνει) και άκρως συναρπαστικός συζητητής και gent σε κυριλέ εστιατόριο στα νότια προάστια με μεγάλη παρέα.

Καλό ψάξιμο babe.

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
724
Πόντοι
81
την ήξερα παλιά προσωπικά. μπάζο, ναυάγιο, απένταρη

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
844
Πόντοι
86
απένταρη ήταν. μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι πια αλλά δεν νομίζω. από τις φωτό δεν φαίνεται να έχει κασέρι
Να της κάνουμε έρανο με το ¨όλοι μαζί μπορούμε"

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
4.035
Πόντοι
506
Εχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις αλλά δυστυχώς εχει βαλει λουκετο τους φωτογραφους και δε θα δουμε ποτέ τιποτα οπως φαινεται... Κυκλοφορουν μονο μερικές παλιες απο καποιο leaked site . Τα καλύτερα που εχει κανει βρισκονται στους σκληρους δισκους καποιων τυχερων...
Υπάρχουν φωτο μύστη μου, αρκεί να ψάξεις...

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Δεν φαίνεται και τόσο απένταρη
Πως φαινεται οτι δεν την "εσπρωξες"...φουλ φαρμακι σταζεις τυπε!!!!Και απενταρη κιολας...αν την εβαζες να πληρωσει...ετσι εξηγειται η χλαπατσα!!!!

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.294
Πόντοι
1.056
Όλγα Αικατερίνη Φουντέα;

Είχα δει κάποια σχόλιά της στο fb της - κάτι παπαριές για τον Καρβέλα και το ένα και το άλλο και σου' πα μου 'πες.

Επικό ναυάγιο. Προδήλως άπειρα ψυχολογικά από πολλές (όχι μία) απορρίψεις στο παρελθόν. Πετάει κάτι Φασμπίντερ και τέτοια για να δείξει βάθος και τ' @@ μας κουνιούνται.

Είναι σίγουρο ότι ψάχνει τον 2μετρο με την τεράστια μόρφωση, ο οποίος θα είναι brutal όταν νυχτώνει (και η μεγάλη πούτσα μεγαλώνει) και άκρως συναρπαστικός συζητητής και gent σε κυριλέ εστιατόριο στα νότια προάστια με μεγάλη παρέα.

Καλό ψάξιμο babe.
Πρεπει να εχει ξετιναξει οτι ψωλλη βρεθηκε στο διαβα της και τωρα που ψιλοσιτεψε την σιχαθηκε αλλα δεν εμεινε διπλα της κανεις...εξ ου και ο γεροντοκορισμος που βγαζει στο Insta με τις γατες και το σοφιστικε πατομπουκαλο γυαλι (την χυνω παντως κι ετσι...παραμενει μιλφοτουμπανο δυνατο)!!!!Ετσι ειναι αυτα...οπως στηνεσαι...σου ξηγιουνται τ'αναλογα!!!

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.976
Πόντοι
446
Φαίνεται πως όλοι συμφωνούμε για τα ψυχολογικά και ότι φαίνεται ναυάγιο.

Το σχόλιό μου για τα χρήματα προκύπτει από το σπίτι που φαινόταν στις περισσότερες φωτογραφίες.
Είχε πολύ κλασικό στυλ και "βαριά" διακόσμηση. Επίσης να δεν κάνω λάθος έχει σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.
Από την άλλη, το άλλο σπίτι στη Κινέτα άνετα ήταν σκηνικό σε snuff film. Είχαν παίξει πολλά σχόλια για το λερωμένο στρώμα.

Δεν ξέρω αν έχει ξετινάξει ψωλές, αλλά μιας και βαριέμαι ας πω κι εγώ τη θεωρία μου.
Κρίνοντας από το σπίτι είναι από συντηρητική οικογένεια με λεφτά, με αυστηρό πατέρα που θέλει η κόρη του να μην είναι του δρόμου.
Εκείνη όμως μεγαλώνοντας έχει ερωτικό σώμα και ορέξεις, αλλά νοιώθοντας εγκλωβισμένη δίνεται στον πρώτο μου θα την κάνει να νοιώσει ελεύθερη.
Και πέφτει σε μαλάκα ολκής. Και αυτό σε συνδυασμό με το πατρικό σύμπλεγμα την κάνει να σιχαθεί τους άντρες.
Εξ ου και ο θυμός και η κακία προς τα σχόλια που λαμβάνει. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αλλά έλεγε για μανάδες και στειρώσεις!!!
Κατά τ'άλλα δηθενιές τίτλοι στα post και "κουλτουριάρικες" αναφορές αλλά με φόντο το σώμα της. Εν ολίγοις τρικυμία εν κρανίω.

Υπάρχει μία φίλη της, γνωστή της, απλά θαυμάστρια που της γράφει διάφορα και η δικιά μας απαντάει αντίστοιχα.
Οπότε αυτή η απέχεια προς το αντρικό φίλο μπορεί να την έσπρωξε αλλού.

notis1980

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2020
Like
19.533
Πόντοι
2.256
!!!!!!!!!

Συνημμένα

• IMG_6012.jpeg
    IMG_6012.jpeg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 147
  • IMG_6013.jpeg
    IMG_6013.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 142

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.452
Πόντοι
456
νομίζω πως απλά ψαχνει επιβεβαιωση . διαδικτυακη

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
937
Πόντοι
371
Σα λαντζέρα Αλβανίδα είναι με μεγάλα βυζιά. Την παλεύεται ρε; :confused::jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom