You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όλγα Φουντέα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.749
- Πόντοι
- 2.356
Όλγα Αικατερίνη Φουντέα;
Είχα δει κάποια σχόλιά της στο fb της - κάτι παπαριές για τον Καρβέλα και το ένα και το άλλο και σου' πα μου 'πες.
Επικό ναυάγιο. Προδήλως άπειρα ψυχολογικά από πολλές (όχι μία) απορρίψεις στο παρελθόν. Πετάει κάτι Φασμπίντερ και τέτοια για να δείξει βάθος και τ' @@ μας κουνιούνται.
Είναι σίγουρο ότι ψάχνει τον 2μετρο με την τεράστια μόρφωση, ο οποίος θα είναι brutal όταν νυχτώνει (και η μεγάλη πούτσα μεγαλώνει) και άκρως συναρπαστικός συζητητής και gent σε κυριλέ εστιατόριο στα νότια προάστια με μεγάλη παρέα.
Καλό ψάξιμο babe.
Είχα δει κάποια σχόλιά της στο fb της - κάτι παπαριές για τον Καρβέλα και το ένα και το άλλο και σου' πα μου 'πες.
Επικό ναυάγιο. Προδήλως άπειρα ψυχολογικά από πολλές (όχι μία) απορρίψεις στο παρελθόν. Πετάει κάτι Φασμπίντερ και τέτοια για να δείξει βάθος και τ' @@ μας κουνιούνται.
Είναι σίγουρο ότι ψάχνει τον 2μετρο με την τεράστια μόρφωση, ο οποίος θα είναι brutal όταν νυχτώνει (και η μεγάλη πούτσα μεγαλώνει) και άκρως συναρπαστικός συζητητής και gent σε κυριλέ εστιατόριο στα νότια προάστια με μεγάλη παρέα.
Καλό ψάξιμο babe.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 8.337
- Πόντοι
- 6.797
Όταν τέτοια μερακλίδικα βυζιά ,
δεν έχουν μόνιμο γαμιά,
τότε,
παίζουν,
άπειρα ψυχολογικά.
Bourdeliaris82
31/01/2026
δεν έχουν μόνιμο γαμιά,
τότε,
παίζουν,
άπειρα ψυχολογικά.
Bourdeliaris82
31/01/2026
εχεις ομως φοβερο σωμα η ρουφιανα!!!Όταν τέτοια μερακλίδικα βυζιά ,
δεν έχουν μόνιμο γαμιά,
τότε,
παίζουν,
άπειρα ψυχολογικά.
Bourdeliaris82
31/01/2026
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
την ήξερα παλιά προσωπικά. μπάζο, ναυάγιο, απένταρη
Δεν φαίνεται και τόσο απένταρητην ήξερα παλιά προσωπικά. μπάζο, ναυάγιο, απένταρη
mariosbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
απένταρη ήταν. μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι πια αλλά δεν νομίζω. από τις φωτό δεν φαίνεται να έχει κασέριΔεν φαίνεται και τόσο απένταρη
Να της κάνουμε έρανο με το ¨όλοι μαζί μπορούμε"απένταρη ήταν. μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι πια αλλά δεν νομίζω. από τις φωτό δεν φαίνεται να έχει κασέρι
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.035
- Πόντοι
- 506
Υπάρχουν φωτο μύστη μου, αρκεί να ψάξεις...Εχει κάνει πολλές γυμνές φωτογραφίσεις αλλά δυστυχώς εχει βαλει λουκετο τους φωτογραφους και δε θα δουμε ποτέ τιποτα οπως φαινεται... Κυκλοφορουν μονο μερικές παλιες απο καποιο leaked site . Τα καλύτερα που εχει κανει βρισκονται στους σκληρους δισκους καποιων τυχερων...
Για πες καμια λέξη κλειδί...Υπάρχουν φωτο μύστη μου, αρκεί να ψάξεις...
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.294
- Πόντοι
- 1.056
Πως φαινεται οτι δεν την "εσπρωξες"...φουλ φαρμακι σταζεις τυπε!!!!Και απενταρη κιολας...αν την εβαζες να πληρωσει...ετσι εξηγειται η χλαπατσα!!!!Δεν φαίνεται και τόσο απένταρη
Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.294
- Πόντοι
- 1.056
Πρεπει να εχει ξετιναξει οτι ψωλλη βρεθηκε στο διαβα της και τωρα που ψιλοσιτεψε την σιχαθηκε αλλα δεν εμεινε διπλα της κανεις...εξ ου και ο γεροντοκορισμος που βγαζει στο Insta με τις γατες και το σοφιστικε πατομπουκαλο γυαλι (την χυνω παντως κι ετσι...παραμενει μιλφοτουμπανο δυνατο)!!!!Ετσι ειναι αυτα...οπως στηνεσαι...σου ξηγιουνται τ'αναλογα!!!Όλγα Αικατερίνη Φουντέα;
Καλό ψάξιμο babe.
Φαίνεται πως όλοι συμφωνούμε για τα ψυχολογικά και ότι φαίνεται ναυάγιο.
Το σχόλιό μου για τα χρήματα προκύπτει από το σπίτι που φαινόταν στις περισσότερες φωτογραφίες.
Είχε πολύ κλασικό στυλ και "βαριά" διακόσμηση. Επίσης να δεν κάνω λάθος έχει σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.
Από την άλλη, το άλλο σπίτι στη Κινέτα άνετα ήταν σκηνικό σε snuff film. Είχαν παίξει πολλά σχόλια για το λερωμένο στρώμα.
Δεν ξέρω αν έχει ξετινάξει ψωλές, αλλά μιας και βαριέμαι ας πω κι εγώ τη θεωρία μου.
Κρίνοντας από το σπίτι είναι από συντηρητική οικογένεια με λεφτά, με αυστηρό πατέρα που θέλει η κόρη του να μην είναι του δρόμου.
Εκείνη όμως μεγαλώνοντας έχει ερωτικό σώμα και ορέξεις, αλλά νοιώθοντας εγκλωβισμένη δίνεται στον πρώτο μου θα την κάνει να νοιώσει ελεύθερη.
Και πέφτει σε μαλάκα ολκής. Και αυτό σε συνδυασμό με το πατρικό σύμπλεγμα την κάνει να σιχαθεί τους άντρες.
Εξ ου και ο θυμός και η κακία προς τα σχόλια που λαμβάνει. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αλλά έλεγε για μανάδες και στειρώσεις!!!
Κατά τ'άλλα δηθενιές τίτλοι στα post και "κουλτουριάρικες" αναφορές αλλά με φόντο το σώμα της. Εν ολίγοις τρικυμία εν κρανίω.
Υπάρχει μία φίλη της, γνωστή της, απλά θαυμάστρια που της γράφει διάφορα και η δικιά μας απαντάει αντίστοιχα.
Οπότε αυτή η απέχεια προς το αντρικό φίλο μπορεί να την έσπρωξε αλλού.
Το σχόλιό μου για τα χρήματα προκύπτει από το σπίτι που φαινόταν στις περισσότερες φωτογραφίες.
Είχε πολύ κλασικό στυλ και "βαριά" διακόσμηση. Επίσης να δεν κάνω λάθος έχει σπουδάσει στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.
Από την άλλη, το άλλο σπίτι στη Κινέτα άνετα ήταν σκηνικό σε snuff film. Είχαν παίξει πολλά σχόλια για το λερωμένο στρώμα.
Δεν ξέρω αν έχει ξετινάξει ψωλές, αλλά μιας και βαριέμαι ας πω κι εγώ τη θεωρία μου.
Κρίνοντας από το σπίτι είναι από συντηρητική οικογένεια με λεφτά, με αυστηρό πατέρα που θέλει η κόρη του να μην είναι του δρόμου.
Εκείνη όμως μεγαλώνοντας έχει ερωτικό σώμα και ορέξεις, αλλά νοιώθοντας εγκλωβισμένη δίνεται στον πρώτο μου θα την κάνει να νοιώσει ελεύθερη.
Και πέφτει σε μαλάκα ολκής. Και αυτό σε συνδυασμό με το πατρικό σύμπλεγμα την κάνει να σιχαθεί τους άντρες.
Εξ ου και ο θυμός και η κακία προς τα σχόλια που λαμβάνει. Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει αλλά έλεγε για μανάδες και στειρώσεις!!!
Κατά τ'άλλα δηθενιές τίτλοι στα post και "κουλτουριάρικες" αναφορές αλλά με φόντο το σώμα της. Εν ολίγοις τρικυμία εν κρανίω.
Υπάρχει μία φίλη της, γνωστή της, απλά θαυμάστρια που της γράφει διάφορα και η δικιά μας απαντάει αντίστοιχα.
Οπότε αυτή η απέχεια προς το αντρικό φίλο μπορεί να την έσπρωξε αλλού.
Πορνερ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 10
- Like
- 937
- Πόντοι
- 371
Ντάξει πριν 300 χρόνια καλή ήταν, όχι ότι θα ξεχώριζε μέσα σε ένα κλαμπ με μουνάκια αλλά τέλος πάντων
Έχεις φωτό ή τιπ; Στείλε μυνημαΥπάρχουν φωτο μύστη μου, αρκεί να ψάξεις...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K