Νέα

Οι κριτικές στο bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Στην πολιτικη απορρητου (κατω κατω στο site) αναφερεται ξεκαθαρα οτι γινεται καταγραφη ip και οτι εχει προσβαση μονο η διαχειριστικη ομαδα.
Και λοιπόν; τι θες να πεις; σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία οι καταγραφές επιτρέπονται να διατηρούνται και οφείλει να αναφέρεται ρητά στο site για πόσο διάστημα διατηρούνται μόνο σε περίπτωση προστασίας του site από κυβερνοεπιθέσεις ή αλλοίωσης του περιεχομένου του site από τους επισκέπτες χρήστες ή απόπειρα διάπραξης ή διάπραξης ποινικού αδικήματος ή μετά από εισαγγελική εντολή. Ο bytheway έκανε κάτι από αυτά;

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Για τον φιλο που θιχτηκε το ανεφερα, που ειπε οτι δε θα ξαναμπει επειδη παραβιαζονται τα προσωπικα του δεδομενα...
Το οτι ισως θα πρεπει να προστεθει στην πολιτικη απορρητου το χρονικο διαστημα που μενουν καταγεγραμμενες, συμφωνω
Για μένα η ουσία είναι αν ο bytheway και ο κάθε bytheway (και αύριο εγώ ή εσύ, κλπ) αποκλείστηκε τεκμηριωμένα και όχι με υποψίες κατόπιν υποδείξεων τρίτων, την ίδια στιγμή που μέσα στο φόρουμ κυκλοφορούν ανενόχλητα κάγκουρες που προκαλούν με την συμπεριφορά τους ή "συγκαλυμένοι" προμότορες που παίζουν τα παιχνιδάκια τους!

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Υπάρχουν και τέτοιες συμπτώσεις λίγες. Δε μιλάμε γι' αυτό εδώ πάντως.

Σβησίματα και ban για βρισιές κλπ. κλπ. γίνονται καθημερινά χωρίς υπερβολή.
Εγώ οφείλω να πω , ένα ευχαριστώ γιατί 1-2 άτομα που πραγματικά ρίχναν το επίπεδο του σάιτ δεν τους βλέπουμε πλέον .

Και πραγματικά ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες στο να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να ανεβάζουμε κριτικές .

Τώρα όσον αφορά τον by the way μου ήταν συμπαθέστατος .

Δεν τον γνωρίζω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και ούτε θα μπω σε φιλονικίες για το ποιον του .

Το μόνο σίγουρος είναι ότι δεν μου είναι αδιανόητο συνεργάτες και εργαζόμενοι γραφείων να γράφουν ψεύτικες κριτικές …

Αλλά σίγουρα δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είχε δώσει τέτοια δείγματα γραφής .

Ήταν ευγενέστατος και γλυκύτατος .

Τέλος το θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε νήμα γραφείου και να προσβάλει όχι μόνο τους πελάτες , αλλά και το ίδιο το γραφείο .

Είναι αδιανόητο για μένα .

Ο ένα διαγράφηκε , ας ελπίσουμε ο συνεργός του να συνετίστηκε τώρα που τιμήθηκε …

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.376
Πόντοι
17.085
Κατά αρχήν καλά έκανες και μετέφερες τα σχετικά με το θέμα (διαγραφή του bytheway) μηνύματα εδώ για να μην παρενοχλούμε τα άλλα νήματα με τις παρεμβάσεις μας. Εξακολουθώ να πιστεύω λόγω των τεχνικών μου γνώσεων ότι έκανες / κάνατε στη καλύτερη περίπτωση λάθος ή υπερβολικό ζήλο και στη κλασσική περίπτωση ότι "παρασυρθήκατε" από δήθεν αξιοσέβαστο μέλος ( το τονίζει και ο bikpenn και άλλα μέλη πιο πριν).
Ξέρω ότι από εγωισμό και μόνο δεν θα παραδεχτείς το λάθος σου και δεν θα επανορθώσεις.
Που οδηγεί όμως αυτό; Θα έχει δυσμενείς οικονομικές συνέπειες για το site; Όχι καμμιά! Και έτσι και αλλιώς το θέμα θα ξεχαστεί γρήγορα...

Όμως ήδη ο Firerider από τα πιο αξιόπιστα μέλη του bou δήλωσε ότι αποχωρεί γιατί η παρακολούθηση των IP παραβιάζει την ανωνυμία και το απόρρητο, πόσο μάλλον όταν δεν κρίνεται η ακεραιότητα του site από τις προηγούμενες ενέργειες αν είναι κακόβουλες. Και θα οδηγήσει και σε άλλες αποχωρήσεις και θα κυριαρχήσουν οι κατσιαπλιάδες και οι κανίβαλοι εδώ μέσα...
Επίσης για την ιστορία, ποια άλλα profiles χρησιμοποιούσε ο bytheway για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα; Γιατί μιλάς υποθετικά "...Εδώ πρέπει να είναι περίπτωση όπως η παρακάτω:..." ότι ακριβώς δηλώνουν και οι μπάτσοι σαν μάρτυρες κατηγορίας στα δικαστήρια! Κάνε ένα κόπο και φανέρωσε τα στοιχεία που έχεις.

Stdo - Σταθερά χρήστης του vpn
Πάντα υπάρχει η περίπτωση του λάθους, αλλά εδώ δε νομίζω να κάνω λάθος. Οι συμπτώσεις είναι πολλές. Τα περί παρακολούθησης IP είναι της πλάκας και στρέφουν αλλού τη συζήτηση σκόπιμα. Όπως και οι αποχωρήσεις δήθεν αγανακτισμένων μελών.
Στο θέμα μας και επειδή επιμένεις, λυπάμαι αλλά ο Firerider είχε κι αυτός την ίδια IP με bytheway και bourgeois89. Τυχαία χρησιμοποιούσαν ίδιο VPN, τυχαία είχαν ίδια IP, και τυχαία υπάρχει καταχώριση με 5 κριτικές , οι 4 από τις οποίες είναι από FireRider, bytheway, bourgeois89 και kappa+ (άλλος πρόσφατα μπανναρισμένος του νέου δικτύου). Και δεν έχω ψάξει ακόμα αναλυτικά τις κριτικές, την πρώτη που βρήκα αναφέρω.
Το εύκολο σας πληροφορώ θα ήταν να μην τα σκαλίζω αυτά...

Τελευταία τροποποίηση:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
Για μένα η ουσία είναι αν ο bytheway και ο κάθε bytheway (και αύριο εγώ ή εσύ, κλπ) αποκλείστηκε τεκμηριωμένα και όχι με υποψίες κατόπιν υποδείξεων τρίτων, την ίδια στιγμή που μέσα στο φόρουμ κυκλοφορούν ανενόχλητα κάγκουρες που προκαλούν με την συμπεριφορά τους ή "συγκαλυμένοι" προμότορες που παίζουν τα παιχνιδάκια τους!
Εγώ πάντως βλέπω αυτούς τους κάγκουρες να μειώνονται , και κάποιοι να διαγράφονται …

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.067
Πόντοι
3.846
Κλώνο δεν έχω γιατί αφενός δεν είμαι εντελώς αρχόσχολος, αφετέρου θα κάνω μπαμ από χιλιόμετρα (ειδικά με τον τρόπο γραφής και λεξιλόγιο που έχω).
Παλιότερα έπεφταν περισσότερα σουτ, θαρρώ ότι υπάρχει κι έλλειψη διαχειριστών γενικά, ένα άτομο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τα κάνει όλα μόνος.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.232
Πόντοι
15.931
Κλώνο δεν έχω γιατί αφενός δεν είμαι εντελώς αρχόσχολος, αφετέρου θα κάνω μπαμ από χιλιόμετρα (ειδικά με τον τρόπο γραφής και λεξιλόγιο που έχω).
Παλιότερα έπεφταν περισσότερα σουτ, θαρρώ ότι υπάρχει κι έλλειψη διαχειριστών γενικά, ένα άτομο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να τα κάνει όλα μόνος.
δεν συμφωνο παλαιοτερα δεν ηταν καλυτερα που υπηρχαν πολλοι

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
Πάντα υπάρχει η περίπτωση του λάθους, αλλά εδώ δε νομίζω να κάνω λάθος. Οι συμπτώσεις είναι πολλές. Τα περί παρακολούθησης IP είναι της πλάκας και στρέφουν αλλού τη συζήτηση σκόπιμα. Όπως και οι αποχωρήσεις δήθεν αγανακτισμένων μελών.
Στο θέμα μας και επειδή επιμένεις, λυπάμαι αλλά ο Firerider είχε κι αυτός την ίδια IP με bytheway και bourgeois89. Τυχαία χρησιμοποιούσαν ίδιο VPN, τυχαία είχαν ίδια IP, και τυχαία υπάρχει καταχώριση με 5 κριτικές , οι 4 από τις οποίες είναι από FireRider, bytheway, bourgeois89 και kappa+ (άλλος πρόσφατα μπανναρισμένος του νέου δικτύου). Και δεν έχω ψάξει ακόμα αναλυτικά τις κριτικές, την πρώτη που βρήκα αναφέρω.
Το εύκολο σας πληροφορώ θα ήταν να μην τα σκαλίζω αυτά...
Μάλιστα! Δηλώνεις ότι δεν παρακολουθείται η IP των μελών και λίγο πιο κάτω αναφέρεσαι στην IP συγκεκριμένων μελών ότι είναι η ίδια!!! Δηλαδή η συμμορία των ψεύτικων προφίλ του bytheway είναι τα ονόματα που αναφέρεις! Ο Firerider και ο Bytheway είναι δηλαδή το ίδιο πρόσωπο!!! Αυτή την στιγμή αν οι δυο μας έχουμε την ίδια ip, εγώ είμαι ο Αντισθένης και εσύ ο stdo! Έχεις υπόψη σου πόσους χρήστες - συσκευές σηκώνει κάθε IP; Εκατοντάδες ως χιλιάδες. Ξέρεις πόσα sites αυτή την στιγμή έχουν την ίδια σταθερή IP με το bourdela.com; Ρώτα την Cloudflare να σου το αποσαφηνίσει. Από δεκάδες ως εκατοντάδες! Ξαναεπιμένω για το vpn για να σου απαντήσω σχετικά και αργότερα θα δω τις κριτικές που αναφέρεσαι. Αν είχαν ταυτόχρονα ελληνική vpn IP είναι λογικό λόγω ταχύτερης περιήγησης, αν όμως είχαν ταυτόχρονα IP από άλλο κράτος πχ Δανία όπως εγώ τώρα, θα με έβαζε σε κάποιες σκέψεις να το δω παραπέρα...

Μετέπειτα διόρθωση: δες πήρες like και από τον papaphilips! Αυτό που σου έγραφα νωρίτερα...

Stdo (άλλος ένας κλώνος του bytheway)

Τελευταία τροποποίηση:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.376
Πόντοι
17.085
Ότι τώρα το κάλυψες το θέμα με τις IP και θα απαντήσεις και για τις κριτικές. Μην μπαίνεις στον κόπο. Θα τα γράψω αναλυτικά εδώ.

Stdo (άλλος ένας κλώνος του bytheway)
Το ξέρω. Θα τα βάλω αναλυτικά είπαμε.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
Εγώ που θέλω να μπω σε VPN.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?

:tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.232
Πόντοι
15.931
Δεν μας,διαβάζουν.

Μίλα ελεύθερα.

Είμαστε σε VBPN.

:tooth:
εγω τα ειπα και πριν εδω μεσα δεν χρειαζεται να λες πολλα... οποτε συννηθως δεν ενοχλεις ... το φορουμ εχει ενα συγκεκριμενο ρολο με παραμετρους γυρω απο αυτον .... οι κλωνοι οταν γινονται ενοχλητικοι καλως φευγουν

Senteron

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Κριτικές
8
Like
2.631
Πόντοι
1.181
Το λοιπόν , το παιδί ο ByTheWay συμπαθής ήταν και δεν είχε
δημιουργήσει προβλήματα.
Αλλά οτι είχε κλώνους κάποιοι πιστεύω το είχαμε καταλάβει...
Να αναφέρω μερικά ονόματα.
@stdo , @BikPenn , @bourgeois89 , @FireRider , @21plus , @rakips1 και @midenikon
Αν κάνω κάπου λάθος ας με συγχωρέσει η διαχείριση.

stdo

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
2.540
Πόντοι
2.470
δημιουργήσει προβλήματα.
@stdo , @BikPenn , @bourgeois89 , @FireRider , @21plus , @rakips1 και @midenikon
Είχε και άλλους αλλά δεν τους πήρες χαμπάρι, ψάξτο λίγο ακόμα :thumbsup:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.544
Πόντοι
46.423
δημιουργήσει προβλήματα.

Τι λετε ρε παιδιά.

Όλοι αυτοί είναι το ίδιο πρόσωπο ?

:think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: stdo

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.139
Πόντοι
19.250
δημιουργήσει προβλήματα.
Κρίμα όλοι τους μου ήταν συμπαθείς
:effemine:.

Βρε by the way , κράτα ένα account , ζήτα μια συγνώμη πες έκανα μαλακια , και έλα να τα λέμε …

Τι παπαριες είναι αυτές με τους κλώνους ….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom