Ξέρεις πολλούς μλκς να σκάνε 200αρια?Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς εδώ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανα μπάνιο έκανε?Έχει γίνει τκτοκερ.η νέα μόδα.
Ξέρεις πολλούς μλκς να σκάνε 200αρια?Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς εδώ?
Κανα μπάνιο έκανε?Έχει γίνει τκτοκερ.η νέα μόδα.
Μπάζο!
Εχεις παει με αρτεμις ή απο τις φωτο το λες; (Ρωταω δεν ξερω)Μπάζο!
Φετος πηγες ή πιο παλια;Έχω πάει Θεσσαλονίκη μια φορά νορμαλ θα έλεγα από εμφάνιση δεν τρελάθηκα ,δεν θα ξανά πήγαινα πάντως .σαν χαρακτήρας καλή μέχρι εκεί πάρα πέρα δεν
Για δώσε πληροφορίεςΠολλες εμπειριες δεν εχω. 2 -3 με κατι γιαγιαδες των 50 ως 70 ευρω που τα εκλαψα. Μια φορα με Αρτεμις την Κυπρια που πλεον ερχετε σπανια Ελλαδα. Τον Γεναρη συναντησα την κυρια Ερικα. Πηγα ολο προσδοκιες αλλα δεν..... Μου φανηκε οτι εκανε αγγαρεια, σαν να βαριοταν. Ισως δεν ταιριαξαμε, ισως να φταιει οτι πηγα αργα, δεν ξερω. Γαμαει καλα, αλλα το εχασε στο εγγεφαλικο παιχνιδι.
Παντως ειναι ομορφη γυναικα, αν κι εχει περασει τα 50.
Για ποια ?Για δώσε πληροφορίες
Mistress artemisΓια ποια ?
Εμφανησιακα απ οσες εχω παει (λιγες ειναι) η καλυτερη. Μπαμπατσικη γυναικα. Κι επιασε και το "εγγεφαλικο ¨παιχνιδι. 100 ευρω η ωρα. την συναντησα 2017 ή 2018, δεν θυμαμαι ακριβως.Mistress artemis
Μπάζο!
Θενξ για την απαντηση.Εμφανησιακα απ οσες εχω παει (λιγες ειναι) η καλυτερη. Μπαμπατσικη γυναικα. Κι επιασε και το "εγγεφαλικο ¨παιχνιδι. 100 ευρω η ωρα. την συναντησα 2017 ή 2018, δεν θυμαμαι ακριβως.
Περίπου πριν ένα χρόνοΦετος πηγες ή πιο παλια;
Για πες περιοχή αυτού του σχολείου που "πήγαιναν μαζί" να γελάσουμεΔεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά όσο γιαγιά είναι η Έρικα, άλλο τόσο είναι κι η Θεανώ, μαζί πηγαίνανε σχολείο η θρυλική τάξη, του 197...
Ξέρεις καμιά;Το προσφερουν και οι ντόπιες αυτό....
είχα μια πάρα πολύ όμορφη συνάντηση μαζί Της πριν από μερικά χρόνια. μου ενέπνεε έναν βαθύ σεβασμό. πώς θα μπορούσε κάποιος να επικοινωνήσει μαζί Της;Εξαρτάται τι ψάχνεις. Την είχα πετύχει σε ένα παλιό spank και είχαμε μιλήσει είναι μια απο αυτες που έμαθαν τους Ελληνες τι ειναι το BDSM αυτο για μένα μετράει. Σε ένα διπλό session δε θα με χάλαγε να παίρνει μέρος η εμπειρία της χρήσιμη θα ήταν . Εμφανισιακά όταν την είχα δει καλά έστεκε για γυναίκα που σίγουρα τωρα είναι πάνω απο 60. Και στο εξωτερικό βλέπεις αφέντρες μεγάλης ηλικίας . Αποψη μου στο BDSM πρώτα κοιτάς την εμπερία και μετά την ηλικία. Δε νομίζω ότι το κάνει για αρπαχτές περισσότερο για τη φάση της
Kelly, καλη ειναι, λιγο απολυτη στην επικοινωνια. Αξιζει για μια φορα τουλαχιστον, αρκει να ταιριαξεις μαζι της στο τι θελεις.Υπάρχει στο Facebook μια Αφεντρα με το όνομα Goddess K, η οποία μένει Κύπρο αλλά έχει έρθει για λίγες μέρες για σεσσιον στην Αθήνα. Και μάλιστα γράφει ότι κανονίζει σεσσιον μόνο με προκαταβολή, Έχει κανένας εμπειρία; Αξίζει;