Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

adakos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
4.574
Πόντοι
6.495
Το findom ποτέ δεν το κατάλαβα, τι ευχαρίστηση μπορεί να σου δίνει απλά να δίνεις τα λεφτά σου σε κάποια. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να το καταλάβει κάποιος ;;;
Ισως μόνο αυτές που το δημιούργησαν..αν και αμφιβάλλω και γι αυτό!

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
393
Πόντοι
21
Η δική μου λογική λέει ότι σε μία ελεύθερη οικονομία, στην κυκλοφορία των αγαθών/υπηρεσιών το σύστημα λειτουργεί μέσω αμφοτεροβαρών συμβάσεων, ήτοι παροχή αντιπαροχή. Πάω στο γιατρό, δίνω χρήμα, με γιατρεύει, πάω στον υδραυλικό, δίνω χρήμα, μου φτιάχνει τον καμπινέ, πάω στην πουτάνα, δίνω χρήμα, λαμβάνω σέξ κλπ κλπ. Αν και το θέμα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου , μπορώ να δεχτώ σαν υπηρεσία και τα onlyfans, loyalfans και τα λοιπά που διαφημίζουν, γιατί υποτίθεται προσφέρουν πρόσβαση σε κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουν.

Τo findom λοιπόν που δεν ειναι ελληνική πατέντα, σημαίνει "δίνω το χρήματα μου απλά για να τα δώσω". Και όμως ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υποτακτικοί παγκοσμίως που η άνευ ανταλλάγματος παροχή τους γεμίζει με φοβερή ικανοποίηση, μερικοί δε φτάνουν σε σημείο να μεταβιβάζουν περιουσίες, τραπεζικούς λογαριασμούς, κιτ εταιρειών κλπ. Το θέμα δεν επιδέχεται λογικής εξήγησης, αλλά μόνο ψυχολογικής. Πρόκειται για ένα φαινόμενο ακραίου εκμηδενισμού του εγώ, της εκχώρησης ό,τι πολύτιμου μπορεί να έχει κάποιος στο βωμό της απόλυτης αφοσίωσης σε μια γυναίκα. Η ικανοποίηση της γυναίκας είναι δεδομένη γιατί εκτός απ' τα οικονομικά οφέλη, ενεργοποιούνται παράλληλα τα αντανακλαστικά επιβεβαίωσης και αυταρέσκειας, που όλες λίγο πολύ έχουν. Ως προς τον υποτακτικό τώρα, ίσως έτσι επιτυγχάνεται μία αποσυμπίεση, δεν έχει ευθύνες, έγνοιες, σκοτούρες, η υποδούλωση του τον καθιστά ελεύθερο πλέον σαν να βγαίνει απ' την κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Παράλληλα σε πολλούς υπάρχει και το σύνδρομο του μάρτυρα, πχ είναι ιδιαιτέρως διαδεδoμένο το chastity device, το κλουβί που εμποδίζει την επίτευξη οργασμού. Και σε αυτή την περίπτωση, ο υποτακτικός δηλώνει ότι είναι ταγμένος στην ικανοποίηση της αφέντρας και μόνο, και από εκεί αντλεί ικανοποίηση.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι το κυριάρχο στοιχείο του bdsm είναι το μυαλό. Και όχι μόνο στο bdsm, αλλά και στο έρωτα γενικά. Έχω τύχει φορές με γυναίκα να κάνω σεξ επί ώρες και να πασχίζω επί ματαίω να τη φέρω σε οργασμό, και έχω τύχει με άλλη γυναίκα, μ' ένα άγγιγμα να σπαρταράει σαν το ψάρι από ηδονή. Πάντως ο εφευρέτης, ή μάλλον Η εφευρέτης του findom, δικαιούται βραβείου ευρεσιστεχνίας!

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.443
Πόντοι
2.306
Η δική μου λογική λέει ότι σε μία ελεύθερη οικονομία, στην κυκλοφορία των αγαθών/υπηρεσιών το σύστημα λειτουργεί μέσω αμφοτεροβαρών συμβάσεων, ήτοι παροχή αντιπαροχή. Πάω στο γιατρό, δίνω χρήμα, με γιατρεύει, πάω στον υδραυλικό, δίνω χρήμα, μου φτιάχνει τον καμπινέ, πάω στην πουτάνα, δίνω χρήμα, λαμβάνω σέξ κλπ κλπ. Αν και το θέμα δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου , μπορώ να δεχτώ σαν υπηρεσία και τα onlyfans, loyalfans και τα λοιπά που διαφημίζουν, γιατί υποτίθεται προσφέρουν πρόσβαση σε κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουν.

Τo findom λοιπόν που δεν ειναι ελληνική πατέντα, σημαίνει "δίνω το χρήματα μου απλά για να τα δώσω". Και όμως ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί υποτακτικοί παγκοσμίως που η άνευ ανταλλάγματος παροχή τους γεμίζει με φοβερή ικανοποίηση, μερικοί δε φτάνουν σε σημείο να μεταβιβάζουν περιουσίες, τραπεζικούς λογαριασμούς, κιτ εταιρειών κλπ. Το θέμα δεν επιδέχεται λογικής εξήγησης, αλλά μόνο ψυχολογικής. Πρόκειται για ένα φαινόμενο ακραίου εκμηδενισμού του εγώ, της εκχώρησης ό,τι πολύτιμου μπορεί να έχει κάποιος στο βωμό της απόλυτης αφοσίωσης σε μια γυναίκα. Η ικανοποίηση της γυναίκας είναι δεδομένη γιατί εκτός απ' τα οικονομικά οφέλη, ενεργοποιούνται παράλληλα τα αντανακλαστικά επιβεβαίωσης και αυταρέσκειας, που όλες λίγο πολύ έχουν. Ως προς τον υποτακτικό τώρα, ίσως έτσι επιτυγχάνεται μία αποσυμπίεση, δεν έχει ευθύνες, έγνοιες, σκοτούρες, η υποδούλωση του τον καθιστά ελεύθερο πλέον σαν να βγαίνει απ' την κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Παράλληλα σε πολλούς υπάρχει και το σύνδρομο του μάρτυρα, πχ είναι ιδιαιτέρως διαδεδoμένο το chastity device, το κλουβί που εμποδίζει την επίτευξη οργασμού. Και σε αυτή την περίπτωση, ο υποτακτικός δηλώνει ότι είναι ταγμένος στην ικανοποίηση της αφέντρας και μόνο, και από εκεί αντλεί ικανοποίηση.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι το κυριάρχο στοιχείο του bdsm είναι το μυαλό. Και όχι μόνο στο bdsm, αλλά και στο έρωτα γενικά. Έχω τύχει φορές με γυναίκα να κάνω σεξ επί ώρες και να πασχίζω επί ματαίω να τη φέρω σε οργασμό, και έχω τύχει με άλλη γυναίκα, μ' ένα άγγιγμα να σπαρταράει σαν το ψάρι από ηδονή. Πάντως ο εφευρέτης, ή μάλλον Η εφευρέτης του findom, δικαιούται βραβείου ευρεσιστεχνίας!

Μόνο σε αυτό δεν θα συμφωνήσω πλήρως, γιατί για να έχει κάποιος χρήματα για να προσφέρει συνεχώς σε κάποια από κάπου πρέπει να έχει και εισοδήματα. Επίσης από αυτά που βλέπουμε όσο προσφέρεις τόσο περισσότερα ζητάνε, οπότε μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μην έχει ευθύνες και έγνοιες ο υποτακτικός καθώς θα βρίσκεται μονίμως σε μια κατάσταση απόκτησης χρημάτων. Εκτός αν πρόκειται για κάναν εισοδηματία ή γόνο που δεν έχει θέμα χρημάτων

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.254
Το πρώτο μεγάλο event για την νέα χρονιά....

__________ 03/01/2026________

........Acid techno party ........

✓ Τα 2 καλύτερα ονόματα της μουσικής acid techno από Ιταλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

✓ 3 ξεχωριστές Αφέντρες

✓ Και τα 3 καλύτερα ονόματα
pole dance της Ελλάδας, δημιουργούν κάτι μοναδικό.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.....

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Τύπε δούλε, ορμώμενος απ' τους διθυράμβους σου, μπήκα στον πειρασμό και επισκέφτηκα την ιστοσελίδα της. Ωραία γυναίκα και πολλά υποσχόμενη, αλλά όπως λένε ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Διαβάζοντας λοιπόν τις υπηρεσίες της, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, ότι δεν ακουμπάς κώλο, δεν ακουμπάς, μουνί, δεν ακουμπάς τίποτα εν γένει πάνω από γάμπα, αλλά το μόνο που σίγουρα ακουμπάς είναι τα ωραία σου λεφτά (καθ' ότι κατά δήλωση της findom) σε μία συνεδρία που δεν αφαιρεί καν τα ρούχα της. Το findom λοιπόν, στο οποίο και εξειδικεύεται, είναι ένα φετίχ που αντλείς ικανοποίηση απλά πληρώνοντας κάποια, κάτι που δική μου λογική εξομοιώνει τον υποτακτικό με το κοροϊδο. Ρίξε μια ματιά τι προσφέρουν οι λοιπές αφέντρες και μετά ξανασκέψου που θες να είσαι δούλος.
Για τη Νηρηίδα έχω ήδη γράψει όταν την είχα συναντήσει, πριν 3.5 χρόνια, στις σχετικά αρχές της: τελείως διεστραμμένη, bdsmer 101%, αυτή θα πάει 65 χρονων και ακόμα τα ίδια θα κάνει. Το σέσσιον είχε κρατήσει τουλάχιστον 2 ώρες για κάπου 100 ευρώ. Κατα τ’ άλλα πολύ φιλική και συζητήσιμη, καλή παρέα.

Τώρα, όποιος διαμαρτύρεται ότι δεν αφήνει να πιάσεις κώλο και βυζί απ’ το πρώτο ραντεβού, ας πάρει κάποιο call girl που προσφέρει “αυταρχικό”, δηλαδή οποιοδήποτε call girl, επειδή μέσα σε 1-2 χρόνια όλες έγιναν ντόμινες. :2funny:

Για να είμαι και τελείως δίκαιος όμως: δεν ξέρω τις πρακτικές της πια. Πιθανόν να είναι πολύ δυσκολότερο και ακριβότερο να την συναντήσεις, πιθανόν να είναι και η ίδια πιο αδιάλλακτη σε ό,τι κάνει. Άλλο πράγμα όταν ξεκινάς κι άλλο άφου έχεις φάει 1000 πελάτες, το κάθε καρυδιάς καρύδι στη μάπα.
Έκανε με ιδιαίτερη ευκολία όλα όσα της ζητούσα σε όλη την διάρκεια του σεσσιον

Επιτρέπει topping from bottom δηλαδή, όπως όλες οι pro dommes του συρμου. Οκ, ναι, πάμε παρακάτω...

Τελευταία τροποποίηση:

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
646
Πόντοι
81
χτες το βράδυ session με την έρικα και την φίλη μου στο πρίαμος ,μας έκανε τα πάντα σκέτη καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να κάνουν λεσβιακό ,να στραπάρει η έρικα την φίλη μου και εγώ στα τέσσερα να γλύφω τον κώλο της έρικας μετά ήρθε και η σειρά μου να με στραπάρει και μου κάνει και μασάζ προστάτη ,βεβαίως μου έκανε και fisting. στο τζακούζι μπήκαμε μετά και οι τρείς εγώ της έγλειφα τα πόδια και η φίλη μου τις βυζάρες της και όχι μόνο ,στην φίλη μου πέρασε και χειροπέδες ,φάγαμε τις σφαλιάρες μας και το φτύσιμο της παντού ,εμένα δεν με άφηνε να τελειώσω με τυρανούσε ,μας κατούρησε μέσα στο τζακούζι και μετά κάτσαμε στο μπαλκόνι της σουίτας έπινε τον χυμό της και εγώ υποπόδειο για να ξεκουράζει τις πατούσες της και στην φίλη μου είχε βάλει μία τάπα,τρεις ώρες μείναμε και ήθελα και άλλο αλλά είναι και το οικονομικό χτες πλήρωσα εγώ και για την λεσβία φίλη μου

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
224
Πόντοι
21
Καλησπέρα, επιτέλους κατέβηκα Αθήνα και είδα την θέα Έρικα γιατί εμάς στην επαρχία μας λείπει!! Πεντακάθαρη, Πανέμορφη Και Πολύ Φιλόξενη!!Πέρασα Καταπληκτικά για μια ακόμα φορά και την ευχαριστώ!!!Κάναμε μια καταπληκτική συνέδρια σε αυτά που μου αρέσουν Και πέρασα τέλεια,όπως πάντα!!!

Swift08

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
90
Πόντοι
0
Έχουμε πληροφορίες για την κυρία?

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
393
Πόντοι
21
Έχουμε πληροφορίες για την κυρία?
Νόμος: κυρία χωρίς φωτό μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός απο "κυρία". Ελέφαντας, υπέργηρη χελώνα, κομοδίνο, ή και ...... κύριος. Η kinder έκπληξη κατά 99,9% δεν είναι ευχάριστη.

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.295
Πόντοι
496
Καλησπέρα σχετικά καινούριος. Μπορεί κάποιος έμπορος μύστης να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
468
Πόντοι
21
χτες το βράδυ session με την έρικα και την φίλη μου στο πρίαμος ,μας έκανε τα πάντα σκέτη καύλα να βλέπεις δύο γυναίκες να κάνουν λεσβιακό ,να στραπάρει η έρικα την φίλη μου και εγώ στα τέσσερα να γλύφω τον κώλο της έρικας μετά ήρθε και η σειρά μου να με στραπάρει και μου κάνει και μασάζ προστάτη ,βεβαίως μου έκανε και fisting. στο τζακούζι μπήκαμε μετά και οι τρείς εγώ της έγλειφα τα πόδια και η φίλη μου τις βυζάρες της και όχι μόνο ,στην φίλη μου πέρασε και χειροπέδες ,φάγαμε τις σφαλιάρες μας και το φτύσιμο της παντού ,εμένα δεν με άφηνε να τελειώσω με τυρανούσε ,μας κατούρησε μέσα στο τζακούζι και μετά κάτσαμε στο μπαλκόνι της σουίτας έπινε τον χυμό της και εγώ υποπόδειο για να ξεκουράζει τις πατούσες της και στην φίλη μου είχε βάλει μία τάπα,τρεις ώρες μείναμε και ήθελα και άλλο αλλά είναι και το οικονομικό χτες πλήρωσα εγώ και για την λεσβία φίλη μου
πήγαινε κανε καμια εξέταση να δεις τι έχεις μετά το κατουρημα της έρικας....επισης τι ακριβώς σας αρέσει και γλύφατε μια σιτεμενη gilf??? την εχει δει κανεις να δει οτι έχει γεράσει φουλ πλεον; απορώ πως πάνε και την πληρώνουν...

Τελευταία τροποποίηση:

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4.110
Πόντοι
736

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4.110
Πόντοι
736

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
468
Πόντοι
21
για αυτο και η ιδια εχει παντα προσφατες εξετασεις....οποτε αν δεν ξερεις να μην λες ανακριβειες
δεν λεει κάτι ενα παλιόχαρτο που μπορει να ειναι ψευτικο....Μαλλον δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ μπορούν να παραποιηθούν οι εξετάσεις και να δειχνουν αυτο που θες....λες και ζουμε στο μεσαίωνα ξερω γω και οχι στην εποχη της AI....αλλά ακομα και να ηταν αληθινες μπορει να κουβαλάει κάτι που να μη το δειχνουν οι εξετάσεις...γιαυτο αλλη φορά αμα δεν ξέρεις να μη μιλάς.

Κατα τα αλλα συμβούλεψε τον κοσμο να τον κατουράνε οι πουτάνες να τους μεταδιδουν οτι μικροβια υπάρχουν....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4.110
Πόντοι
736
δεν λεει κάτι ενα παλιόχαρτο που μπορει να ειναι ψευτικο....Μαλλον δεν ξέρεις ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ μπορούν να παραποιηθούν οι εξετάσεις και να δειχνουν αυτο που θες....λες και ζουμε στο μεσαίωνα ξερω γω και οχι στην εποχη της AI....
εχεις κανει σεσσιον μαζι της ή την εχεις γνωρισει και αμφισβητεις τη φερεγγυοτητα της?

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
468
Πόντοι
21
εχεις κανει σεσσιον μαζι της ή την εχεις γνωρισει και αμφισβητεις τη φερεγγυοτητα της?
Τι μας λες τώρα;;; να εμπιστευόμαστε μια άγνωστη....;;; εδώ δεν μπορεις να εμπιστευτείς ουτε την ιδια σου τη μάνα που λεει ο λόγος....ή τρολ εισαι ή τσιράκι της γιαυτό θιχτηκες....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4.110
Πόντοι
736
εσυ γιατι θιχτηκες;;; σε πληρώνει να την υπερασπίζεσαι; Τι μας λες τώρα;;; να εμπιστευόμαστε μια άγνωστη....;;;ή τρολ εισαι ή τσιράκι της..
γιατι απαντας στην ερωτηση με ερωτηση και αυθαιρετα συμπερασματα?

υ.γ. : συνηθως αυτη την τακτικη τη χρησιμοποιουν οσοι δεν μπορουν να στηριξουν τα λεγομενα τους και απλα γνωριζουν οτι πετανε αερολογιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom