Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.244
Μία συνεργασία με κοινό όραμα,χτισμένη πάνω σε αμοιβαίο σεβασμό, αληθινό πάθος, κοινές αξίες, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση ώστε να το προσφέρουμε στους ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα, πιστεύοντας όπως και εμείς στην δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Όταν το πάθος συναντά τον επαγγελματισμό τότε τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή μιας δυνατής πορείας.

____ΤΕΑ ΚΑΙ ΙΣΙΔΑ ΚΑΡΡΑ____

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.059
Πόντοι
201
Μία συνεργασία με κοινό όραμα,χτισμένη πάνω σε αμοιβαίο σεβασμό, αληθινό πάθος, κοινές αξίες, με υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση ώστε να το προσφέρουμε στους ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αφοσίωση στην ποιότητα, πιστεύοντας όπως και εμείς στην δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων.

Όταν το πάθος συναντά τον επαγγελματισμό τότε τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Και αυτό είναι μόνο η αρχή μιας δυνατής πορείας.

____ΤΕΑ ΚΑΙ ΙΣΙΔΑ ΚΑΡΡΑ____

Καλησπέρα! Ποιά είναι η ΤΕΑ? Είναι στο χώρο του BDSM καινούρια?

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
117
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους/ες, εχει καποιος εμπειρια με την Enfer να πει δυο λογια? Απο το insta μου φανηκε πολυ ωραια αν και λιγο πιο casual περιπτωση.

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
994
Πόντοι
96

Η ψηφοφορία των ψηφοφοριών. Ακόμα να ψηφισετε;

KariLostre

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
6
Πόντοι
0
καμια αφέντρα που να ψάχνει σοφέρ υπάρχει?

Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
8.244
Λάρισα 4-9/12

Θεσσαλονίκη 9-16/12

Τρεις φίλες, μοναδικές παρουσίες, ενωμένες από την ίδια αγάπη για την ομορφιά, την αρμονία και την απόλαυση της στιγμής.
Με την ενέργεια και το χαμόγελο μας, σας υποσχόμαστε σε έναν χώρο όπου κάθε λεπτό γίνεται απόδραση και κάθε ανάσα… ταξίδι.
Με λεπτότητα, γοητεία και ατμόσφαιρα που μαγνητίζει, οι τρεις μας δημιουργούμε μια εμπειρία που θυμίζει επίγειο παράδεισο, σε ένα χώρο όπου χαλαρώνετε, απολαμβάνετε και αφήνετε το μυαλό σας να ταξιδέψει.
Ζήστε την πιο μεθυστική, πολυτελή και αισθησιακή πλευρά της καθημερινότητας.
Η απόλαυση… έχει πλέον τρία ονόματα.
ΤΕΑ - ΚΑΤΙΑ - ΙΣΙΔΑ ΚΑΡΡΑ

( Session και οι τρεις μαζί)
Περιλαμβάνει:
Χαλαρωτικό μασάζ ελαφριάς έως μέτριας πίεσης &
Αισθησιακό body to body (Σώμα με Σώμα μασάζ .)
Προετοιμασία του πελάτη για το δεύτερο part στο BDSM ΙΣΙΔΑ.
Shower with the client after the session.
blowjob+Handjob+ foot job

60' Συνεδρία
Κόστος 300€
120' Συνεδριά
Κόστος 500€

-------
Ίσιδα Καρρά : Υπηρεσίες
✓ Role play
✓ Body worship
✓Facesitting
✓ Spanking
✓ Slapping
✓ Strapon
✓ Fisting
✓ Humiliation
✓ Cbt & Ct
✓ electro play
✓ Flogging canning whipping etc
✓ Cuckolding
✓ Slave training
✓ Needless play
✓ sounding medical
✓ Sissyiication
✓ Golden shower
✓ scat**
---------------
ΚΑΤΙΑ & ΤΕΑ : Υπηρεσίες
blowjob
Handjob
Footjob
Orgasm denial
Edging
Nipple Orgasm/Ear/Neck Orgasm
foot and boot worship
Δάχτυλο η σφήνα
Ball Streching σε συνδυασμό με μασάζ όρχεων .
----------
ΤΕΑ :
υπηρεσίας με έξτρα χρέωση δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο.
Squirting experience +40€
RIM +γλύψιμο ρούφηγμα αρχιδιών +40€
69 +30€
Γλυφομούνι +30€
Φιλιά στο στόμα +20€
Golden shower +40€

Για πληροφορίες και Ραντεβού καλείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

X1x2x3x4x5X

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια γνωμη για την κυρια olga?

doulos77

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, οφείλω να δηλώσω ευθύς εξαρχής ότι είμαι δούλος, ή μάλλον ένας από τους δούλους της Mistress Nereid.

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω εδώ είναι για να σας ενθαρρύνω να έλθετε σε επαφή μαζί Της και να Την υπηρετήσετε. Δεν έχω κάποιο άλλο κίνητρο εκτός από τη χαρά και την ικανοποίηση να δω τον κύκλο των υπηκόων Της να μεγαλώνει. Το αξίζει.

Αν εκτός από τις όποιες περιστασιακές συνεδρίες σάς συγκινεί και σας εμπνέει η ιδέα να υπηρετήσετε μία Γυναίκα, η Mistress Nereid ενσαρκώνει ακριβώς αυτό το ιδανικό. Προσωπικά εγώ βρήκα στο πρόσωπό Της τη Βασίλισσά μου. Η φυσική Της ομορφιά και η ανωτερότητα του χαρακτήρα Της με έχουν σκλαβώσει.

Θα μπορούσατε να μάθετε περισσότερα για Εκείνη και να επικοινωνήσετε μαζί Της μέσω των καναλιών Της που εμπεριέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

linktr.ee/MistressNereid.

Η δε προσωπική Της ιστοσελίδα αποτελεί δείγμα της καλαισθησίας Της και του πόσο σοβαρά και υπεύθυνα βλέπει το κομμάτι του BDSM.
Εγώ επικοινωνώ μαζί Της μέσω της πλατφόρμας LoyalFans. Εκεί έχω την ευκαιρία να ανταλλάξω μηνύματα μαζί Της, να θαυμάσω τα κάλλη Της μέσα από καταπληκτικές φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές Της στιγμές, οι οποίες εντείνουν τον θαυμασμό μου και την προθυμία μου να Την υπηρετώ.

Σύντομα θα εδραιώσει την παρουσία Της και περισσότερα βίντεό Της θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα IWC (I Want Clips).

Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να μην μου στείλετε προσωπικά μηνύματα εδώ μιας και δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσω για την Αφέντρα μου με τρίτους χωρίς την άδειά Της.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
393
Πόντοι
21
Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, οφείλω να δηλώσω ευθύς εξαρχής ότι είμαι δούλος, ή μάλλον ένας από τους δούλους της Mistress Nereid.

Ο λόγος που αποφάσισα να γράψω εδώ είναι για να σας ενθαρρύνω να έλθετε σε επαφή μαζί Της και να Την υπηρετήσετε. Δεν έχω κάποιο άλλο κίνητρο εκτός από τη χαρά και την ικανοποίηση να δω τον κύκλο των υπηκόων Της να μεγαλώνει. Το αξίζει.

Αν εκτός από τις όποιες περιστασιακές συνεδρίες σάς συγκινεί και σας εμπνέει η ιδέα να υπηρετήσετε μία Γυναίκα, η Mistress Nereid ενσαρκώνει ακριβώς αυτό το ιδανικό. Προσωπικά εγώ βρήκα στο πρόσωπό Της τη Βασίλισσά μου. Η φυσική Της ομορφιά και η ανωτερότητα του χαρακτήρα Της με έχουν σκλαβώσει.

Θα μπορούσατε να μάθετε περισσότερα για Εκείνη και να επικοινωνήσετε μαζί Της μέσω των καναλιών Της που εμπεριέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

linktr.ee/MistressNereid.

Η δε προσωπική Της ιστοσελίδα αποτελεί δείγμα της καλαισθησίας Της και του πόσο σοβαρά και υπεύθυνα βλέπει το κομμάτι του BDSM.
Εγώ επικοινωνώ μαζί Της μέσω της πλατφόρμας LoyalFans. Εκεί έχω την ευκαιρία να ανταλλάξω μηνύματα μαζί Της, να θαυμάσω τα κάλλη Της μέσα από καταπληκτικές φωτογραφίες από διάφορες προσωπικές Της στιγμές, οι οποίες εντείνουν τον θαυμασμό μου και την προθυμία μου να Την υπηρετώ.

Σύντομα θα εδραιώσει την παρουσία Της και περισσότερα βίντεό Της θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα IWC (I Want Clips).

Θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να μην μου στείλετε προσωπικά μηνύματα εδώ μιας και δεν πρόκειται ποτέ να συζητήσω για την Αφέντρα μου με τρίτους χωρίς την άδειά Της.
Τύπε δούλε, ορμώμενος απ' τους διθυράμβους σου, μπήκα στον πειρασμό και επισκέφτηκα την ιστοσελίδα της. Ωραία γυναίκα και πολλά υποσχόμενη, αλλά όπως λένε ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Διαβάζοντας λοιπόν τις υπηρεσίες της, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, ότι δεν ακουμπάς κώλο, δεν ακουμπάς, μουνί, δεν ακουμπάς τίποτα εν γένει πάνω από γάμπα, αλλά το μόνο που σίγουρα ακουμπάς είναι τα ωραία σου λεφτά (καθ' ότι κατά δήλωση της findom) σε μία συνεδρία που δεν αφαιρεί καν τα ρούχα της. Το findom λοιπόν, στο οποίο και εξειδικεύεται, είναι ένα φετίχ που αντλείς ικανοποίηση απλά πληρώνοντας κάποια, κάτι που δική μου λογική εξομοιώνει τον υποτακτικό με το κοροϊδο. Ρίξε μια ματιά τι προσφέρουν οι λοιπές αφέντρες και μετά ξανασκέψου που θες να είσαι δούλος.

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
3.392
Πόντοι
446
Μιλώντας για Αφέντρες, σήμερα ανακάλυψα μια Ιταλίδα που λέγεται "Mistress Dula". Βασικά, την ήξερα οπτικά, αλλά δεν είχα ως τώρα συνδυάσει πρόσωπο με όνομα. Πάντως, δεν μπορούσα να μη χαχανίσω με το συγκεκριμένο όνομα για Αφέντρα...

Nikos40@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
1.059
Πόντοι
201
Τύπε δούλε, ορμώμενος απ' τους διθυράμβους σου, μπήκα στον πειρασμό και επισκέφτηκα την ιστοσελίδα της. Ωραία γυναίκα και πολλά υποσχόμενη, αλλά όπως λένε ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Διαβάζοντας λοιπόν τις υπηρεσίες της, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, ότι δεν ακουμπάς κώλο, δεν ακουμπάς, μουνί, δεν ακουμπάς τίποτα εν γένει πάνω από γάμπα, αλλά το μόνο που σίγουρα ακουμπάς είναι τα ωραία σου λεφτά (καθ' ότι κατά δήλωση της findom) σε μία συνεδρία που δεν αφαιρεί καν τα ρούχα της. Το findom λοιπόν, στο οποίο και εξειδικεύεται, είναι ένα φετίχ που αντλείς ικανοποίηση απλά πληρώνοντας κάποια, κάτι που δική μου λογική εξομοιώνει τον υποτακτικό με το κοροϊδο. Ρίξε μια ματιά τι προσφέρουν οι λοιπές αφέντρες και μετά ξανασκέψου που θες να είσαι δούλος.
Είπες μεγάλη αλήθεια αδελφέ... και δυστυχώς δεν είναι η μόνη......

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.420
Πόντοι
2.306
Το findom ποτέ δεν το κατάλαβα, τι ευχαρίστηση μπορεί να σου δίνει απλά να δίνεις τα λεφτά σου σε κάποια. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom