Nikos40@
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 201
Σαν το παλιό καλό κρασί... (δεν την αγγίζει ο χρόνος)Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΤΗ ΑΠΟ FILIS104 ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΡΙΕΣ ?
Η Μπέτυ είναι η απόλυτη αφέντρα...
Σαν το παλιό καλό κρασί... (δεν την αγγίζει ο χρόνος)Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΕΤΗ ΑΠΟ FILIS104 ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΡΙΕΣ ?
Εχουμε λινκ;Σαν το παλιό καλό κρασί... (δεν την αγγίζει ο χρόνος)
Δώσε μας λεπτομέρειεςΣαν το παλιό καλό κρασί... (δεν την αγγίζει ο χρόνος)
Λοιπόν, η Μπέτυ είναι ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία του kinky ερωτισμού! Πρώτη φορά την γνώρισα πριν 15 χρόνια στο studio oriental και είναι σαν να μην την επηρέασε καθόλου ο χρόνος... Η μεγάλο κοπέλα λοιπόν κάνει τα πάντα σε άριστο βαθμό... Από light καταστάσεις έως στο πιο σκληρό και αυταρχικό bdsm. Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι έχεις την δυνατότητα να της σκίσεις το υπέροχο μουνι της. Ηλικιακά είναι σίγουρα πάνω από 55 αλλά αυτό εγώ για θετικό το βρίσκω ειδικά αν θέλεις να παίξεις κανένα σενάριο αυστηρή καθηγήτρια - μαθητής. Δίνει πολύ ξύλο αν είσαι μαζοχας αλλά διατηρεί τη θηλυκότητα της... Πολύ ωραίες πατούσες, μέγεθος 36-37. Ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου και ευχάριστη προσωπικότητα χωρίς καθόλου ίχνος τοξικότητας...Δώσε μας λεπτομέρειες
Που την βρίσκωΕχουμε λινκ;
Μακάρι να έρθετε κυρία. Θα χαρούμε να σας δούμε εδώ στον νότοΌχι , Πέμπτη αναχωρώ για Λάρισα θα παραμείνω πέντε ημέρες 23-27 Οκτωβρίου και μετά Θεσσαλονίκη 30 Οκτωβρίου μέχρι και 9 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα έρθω και στην Κρήτη
Τι μου θύμισες τώρα.…. Το μακρινό 2012 και έχω και κριτική. Έχει πολλά πολλά χρόνια που είχε κάτι υπέρμουνα το μαγαζί και το τιμούσα συχνά.Μια Κέλλυ θυμάμαι σαν τώρα. Μια μέρα δεν δούλευε το στανταρακι μου και είδα αυτή την αρχοντογυναικα με τα μογγολικα χαρακτηριστικα. Πέρασα για κάτι απλό και έκατσε πάνω στα μούτρα μου να τη γλυψω. Είχε κοντέψει να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και τα άγρια ένστικτα της. Δε ξανά πέρασα. Αλλα´ αφού εργάζεται ακόμη θα κάνω μια σκασιά έτσι να διπλώσω την επίσκεψη. θυμαμαι κάτι ποδάρες και γενικά ένα παρουσιαστικό πολύ αρχοντικό.Λοιπόν, η Μπέτυ είναι ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία του kinky ερωτισμού! Πρώτη φορά την γνώρισα πριν 15 χρόνια στο studio oriental και είναι σαν να μην την επηρέασε καθόλου ο χρόνος... Η μεγάλο κοπέλα λοιπόν κάνει τα πάντα σε άριστο βαθμό... Από light καταστάσεις έως στο πιο σκληρό και αυταρχικό bdsm. Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι έχεις την δυνατότητα να της σκίσεις το υπέροχο μουνι της. Ηλικιακά είναι σίγουρα πάνω από 55 αλλά αυτό εγώ για θετικό το βρίσκω ειδικά αν θέλεις να παίξεις κανένα σενάριο αυστηρή καθηγήτρια - μαθητής. Δίνει πολύ ξύλο αν είσαι μαζοχας αλλά διατηρεί τη θηλυκότητα της... Πολύ ωραίες πατούσες, μέγεθος 36-37. Ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου και ευχάριστη προσωπικότητα χωρίς καθόλου ίχνος τοξικότητας...
Δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με αυτά που γράφεις, αλλά και το έξυπνο πουλί καμιά φορά απ' την μύτη πιάνεται!
Η Ericca δεν πιάνεται και μην γράφεις αν δεν την ξέρειςΔεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με αυτά που γράφεις, αλλά και το έξυπνο πουλί καμιά φορά απ' την μύτη πιάνεται!
Δεν αναφέρουν στην Έρικα αλλά στις πονηρές του only fans, όσο για την Έρικα έχω την τιμή να την γνωρίζω καλύτερα απ' όλους εδώ μέσα!Η Ericca δεν πιάνεται και μην γράφεις αν δεν την ξέρεις
Kάποιο link από πχ σόσιαλ; Μήπως είναι κάποια παλαιότερη και άλλαξε το όνομα της... Μία domme angelina πάντως στο fet από θεσσαλονίκη δεν κάνει σέσσιον. Αν εννοείς αυτήν.Έχει κάποιος το τηλ της ντόμινα αντζελινα?Καίγομαι να την γνωρίσω..
Όχι δεν εννοώ αυτήν.. Έχει προφίλ στο facebook με το όνομα Domina AngelinaKάποιο link από πχ σόσιαλ; Μήπως είναι κάποια παλαιότερη και άλλαξε το όνομα της... Μία domme angelina πάντως στο fet από θεσσαλονίκη δεν κάνει σέσσιον. Αν εννοείς αυτήν.
Ρε φιλαράκο, σοβαρά τώρα, ζητάς να σου στείλουν π.μ. να σε ρωτήσουν τί θελεις να ρωτήσεις; Με ολο το σεβασμό, ληγμένα παίρνεις;Καλησπέρα έχω μια ερώτηση για τούς μύστες! Παρακαλώ pm , ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Κάποτε νομίζω εκεί ήταν... Studio-Oriental , Φυλής 104 / Κατεχακη 8. (Δεν είμαι από Αθήνα αλλά μάλλον πάνω κάτω καταλαβαίνεις που είναι φαντάζομαι)Η μπετυ που δουλεύει, ξέρει κανεις;
Studio Oriental (φυλής 104) αλλά κάνει guest εμφανίσεις καθότι μένει εκτός Αττικής...Η μπετυ που δουλεύει, ξέρει κανεις;
Δώσε μας κάποιο λινγκΈχει συναντήσει κανείς συναγωνιστής την Ραμονα από fetlife;