Διαγραμμένο μέλος 189858
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
lady pain barbie
Δεν μπορώ να βρω ούτε αγγελία ούτε πληροφορίες..lady pain barbie
fetlife μόνο αν έχεις. Προσωπικά είμαι επιφυλακτικός.... Αν και φαίνεται να μετράει!Δεν μπορώ να βρω ούτε αγγελία ούτε πληροφορίες..
pain και barbie δεν συνάδουν, εκτός κι αν πρόκειται για ευφημισμό.lady pain barbie
Όχι , Πέμπτη αναχωρώ για Λάρισα θα παραμείνω πέντε ημέρες 23-27 Οκτωβρίου και μετά Θεσσαλονίκη 30 Οκτωβρίου μέχρι και 9 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα έρθω και στην ΚρήτηΧανιά δεν έχετε έρθει κυρία ;;
Την εχω συναντησει 2-3 φορες. Ειναι μια κοπελα απο Θεσ/νικη που κατεβαινει μια φορα τον μηνα περιπου Αθηνα. Απο ποδολαγνεια εχει ωραια ποδια. Τωρα για πιο σκληρα παιχνιδια δεν ξερω μιας και δεν ειμαι φαν αλλα αν κρινω απο στιγμιοτυπα που ανεβαζει απο τις σελιδες της που ειναι επι πληρωμη παιζει και σκληρο παιχνιδι. Κυριως στραπον και τετοια βεβαια παρα καθαρο ξυλο.Δεν μπορώ να βρω ούτε αγγελία ούτε πληροφορίες..
Σας πήρα τηλέφωνο αλλά το έχετε κλείσειΌχι , Πέμπτη αναχωρώ για Λάρισα θα παραμείνω πέντε ημέρες 23-27 Οκτωβρίου και μετά Θεσσαλονίκη 30 Οκτωβρίου μέχρι και 9 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα έρθω και στην Κρήτη
Έχω κάνει sessions με την Mistress Artemis (αναζήτησε την στο διαδίκτυο). Είναι πενταθάθαρη, ξυρισμένη, με υπέροχα πέλματα, ιδιαίτερα δεκτική σε ότι επιθυμείς και πιστεύω ότι αντικείμενο το γουστάρει δεν το κάνει σαν αγγαρεία. Φτάνει να την πετύχεις στην Αθήνα γιατί μετακινείται λόγω δουλειάς.Καλησπέρα στην ομάδα,επειδή είμαι νέος θα μπορούσατε να μου πείτε που θα θέλω αυταρχικό στην Αθήνα
Δεν έχει γινει λίγο φακλανα?Η το σεσσιον το έκανες παλιά?Έχω κάνει sessions με την Mistress Artemis (αναζήτησε την στο διαδίκτυο). Είναι πενταθάθαρη, ξυρισμένη, με υπέροχα πέλματα, ιδιαίτερα δεκτική σε ότι επιθυμείς και πιστεύω ότι αντικείμενο το γουστάρει δεν το κάνει σαν αγγαρεία. Φτάνει να την πετύχεις στην Αθήνα γιατί μετακινείται λόγω δουλειάς.
Το έγραψε στο προφίλ της ότι θα το ενεργοποιήσει στην ΛάρισαΣας πήρα τηλέφωνο αλλά το έχετε κλείσει
Πάντα ήταν χοντρή και αξύριστη η Άρτεμις αλλά έμπειρη δεν βλέπεται φίλεΔεν έχει γινει λίγο φακλανα?Η το σεσσιον το έκανες παλιά?
Η έρικα Ελληνίδα η φίλη της Ρωσίδα,τα έχεις μπερδέψει φίλεΣτη Ρωσίδα ερικα
Όλο τον χρόνο ερίκα Σαλονίκη σε θέλουμεΚαι στην Αθήνα μια χαρά τα πάω θέλω να αλλάζω παραστάσεις όσο για την Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να μείνω άνετα, μπορεί και να γίνει,6 μήνες Αθήνα και 6 μήνες Θεσσαλονίκη
Την έχω δεί Σαλόνικα,φιλότιμη,μπαμπάτσικη είναι εμένα με άρεσε, τώρα στο ξούρισμα όχι είχε πολλές τρίχες ,αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες να πάτεΈχω κάνει sessions με την Mistress Artemis (αναζήτησε την στο διαδίκτυο). Είναι πενταθάθαρη, ξυρισμένη, με υπέροχα πέλματα, ιδιαίτερα δεκτική σε ότι επιθυμείς και πιστεύω ότι αντικείμενο το γουστάρει δεν το κάνει σαν αγγαρεία. Φτάνει να την πετύχεις στην Αθήνα γιατί μετακινείται λόγω δουλειάς.
Στη Ρωσίδα ερικα
Την έχω δεί Σαλόνικα,φιλότιμη,μπαμπάτσικη είναι εμένα με άρεσε, τώρα στο ξούρισμα όχι είχε πολλές τρίχες ,αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες να πάτε
Το μπαμπατσικη δεν είναι θέμα..οι τρίχες είναι μεγάλο όμωςΤην έχω δεί Σαλόνικα,φιλότιμη,μπαμπάτσικη είναι εμένα με άρεσε, τώρα στο ξούρισμα όχι είχε πολλές τρίχες ,αν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες να πάτε
1η) Η Νεα ΔημοκρατιαΠοια ειναι η καλύτερη στο να σε προσβάλει και να σε ειρωνεύεται;