Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
475
Πόντοι
21
Ξέρουμε τιμές κλπ έστω;
Πάω δεξιά έχει ενα ψαχτήρι βάλε το ονοματακι της Natalia Basakou και θα βγάλει πληροφοριες . Εχει κάτι καμάρες ή ατιμη δε τις βρισκεις εύκολά και γάμπες δυνατές . Σε επομενη επίσκεψη Αθήνα λεω να κανονισω αν και δεν κάνει καθε μερα session και αυτο ειναι λιγο προβλημα για μένα να ταιριαξουν οι μερες

Τελευταία τροποποίηση:

Johnydog7

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Φίλε από μένα έχεις ένα μεγάλο Respect!!!! Έχεις εμπειρία από gala;Aπό τα gala της Αλεξάνδρας κατα καιρούς, η Lady Perse, η EVil Woman, η Cybill Troy, η Tangent και η Damazonia είναι πραγματικά όνειρα ζωής... Άραγε το κόστος είναι και αυτών στα 200-250€; Αν κάποιος άλλος ή αν εσύ αν έχεις να κάτι να προσθέσεις με παρόμοια εμπειρία θα ήταν πολύ χρήσιμο να την καταθέσει...

ΥΓ Φοβερή η Goddess Luna Law απλά τη ανέφερες εσύ ήδη..
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse . Όσον αφορά Goddess Tangent και Cybil Troy σίγουρα ανεβαίνει το κασέ αρκετά . Για Damazonia δεν θα συζητήσω καν . Εξαιρετική και όνειρο ζωής αλλά 800 δολάρια την ώρα δυστυχώς δεν είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω . Επίσης σημειώνω ότι η Damazonia δεν κάνει ruined orgasms στα session της καθώς έχω επικοινωνήσει μαζί της .

Εμπειρία από το gala γενικά δεν έχω καθώς δεν έχει τύχει να παρευρεθώ αλλά γενικά έχω ακούσει θετικές κριτικές για το event , εξαιρούμε τον καιρό που κάθε χρόνο διοργανώνεται Σεπτέμβρη μήνα με 35+ βαθμούς

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.599
Πόντοι
456
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse . Όσον αφορά Goddess Tangent και Cybil Troy σίγουρα ανεβαίνει το κασέ αρκετά . Για Damazonia δεν θα συζητήσω καν . Εξαιρετική και όνειρο ζωής αλλά 800 δολάρια την ώρα δυστυχώς δεν είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω . Επίσης σημειώνω ότι η Damazonia δεν κάνει ruined orgasms στα session της καθώς έχω επικοινωνήσει μαζί της .

Εμπειρία από το gala γενικά δεν έχω καθώς δεν έχει τύχει να παρευρεθώ αλλά γενικά έχω ακούσει θετικές κριτικές για το event , εξαιρούμε τον καιρό που κάθε χρόνο διοργανώνεται Σεπτέμβρη μήνα με 35+ βαθμούς
Evilwoman κοιτούσα για Πολωνία και τα sessions εκεί τα χρεώνει κάπου στα 150-200€ θεωρώ πως και η Lady Perse.... Απίστευτο!! Είχα υπόψιν για ποσά 400-500 για αυτές. Φαντάζομαι εκτός Πολωνίας τα ποσά θα είναι κάπου εκεί...

batshit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2024
Like
43
Πόντοι
0
Υπάρχει στο fetlife μια κοπέλα που είναι κορυφή αλλά δε δέχεται εύκολα κόσμο και τσιμπάει , όποιος θέλει σε πμ.

Το ζει το lifestyle για αυτό είναι και πολύ ζορικη.Εμενα πλέον δε με δέχεται για παράδειγμα.
Πμ. σε εμένα pls. Thanks

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
41
Like
10.031
Πόντοι
4.510
Μια Ειρήνη Παπαβασιλείου στο ινστα ο το παίζει αφέντρα...Έχει κάνεις γνώμη;

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
426
Πόντοι
21
Προσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά δεν συμφωνώ ούτε με την απαξίωση, ούτε και η εξιδανίκευση. Πχ στο πάλαι ποτέ same place, είχα κάνει απίστευτες συνεδρίες, είχα γνωρίσει γνήσιες αφέντρες συμπεριλαμβανομένης και της Λόλας, και όλα αυτά σ' ένα εξοπλισμένο χώρο και όχι σε σπίτι τσαντίρι. Είχα φάει και φολες βεβαίως, αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.
Από την άλλη η Θεανώ πράγματι πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα πόδια, πλην όμως φλύαρη υπερβολικά και η δική μας συνεδρία εξελίχθηκε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυταρχικό.
Τέλος ως προς τα περίφημα τουρ, είναι πολλές που τα κάνουν όχι επειδή έχουν αναδουλειες, αλλά επειδή θέλουν ν'αλλαζουν παραστάσεις. Έρικα, Ίσιδα, Όλγα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάνε Θεσσαλονίκη για να έχουν πελατεία. Η Αλεξάνδρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, πλέον διευθύνει μια επιχείρηση και της βγάζω το καπέλο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όσες έχουν μείνει τις μετρας στα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Η ερίκα έρχεται Σαλονίκη επειδή βγάζει πολλά λεφτά και της αρέσει η πόλη μας,ερίκα και πάσης Ελλάδος

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86
Μια Ειρήνη Παπαβασιλείου στο ινστα ο το παίζει αφέντρα...Έχει κάνεις γνώμη;
Εάν έδινες και το Link θα διευκόλυνε στο να πάρεις απάντηση. Βεβαια το έγραψες πολύ σωστά , το παίζει αφεντρα γενικά στο ινστα η πλειοψηφία απο αυτές το παίζουν και απλά τσιμπανε κοροιδα τα οποια ειναι εν αφθονία

domina erica

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

domina erica

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Η ερίκα έρχεται Σαλονίκη επειδή βγάζει πολλά λεφτά και της αρέσει η πόλη μας,ερίκα και πάσης Ελλάδος
Και στην Αθήνα μια χαρά τα πάω θέλω να αλλάζω παραστάσεις όσο για την Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να μείνω άνετα, μπορεί και να γίνει,6 μήνες Αθήνα και 6 μήνες Θεσσαλονίκη

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
449
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, αν την ωρα που κάνεις session με μια αφεντρα, καυλώσεις άγρια και την αρπάξεις με σκοπό να την καρφώσεις, θα αντιδράσει η θα κάτσει να τον φάει;

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.719
Πόντοι
206
Ρε μάγκες, αν την ωρα που κάνεις session με μια αφεντρα, καυλώσεις άγρια και την αρπάξεις με σκοπό να την καρφώσεις, θα αντιδράσει η θα κάτσει να τον φάει;
Μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού. Οταν μπεις στη στενή να μας πεις όταν πάνε να στον καρφωσουν αν θα αντιδράσεις ή θα κάτσεις να τον φας. Ε ρε κάτι γίδια

Tonysfet

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Έχεις κάνει ποτέ σεσσιον ρε μεγάλε ή έτσι τα λες;

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.845

Εάν πας σε μια αφέντρα και της ζητήσεις μόνο ποδολαγνεία και εκείνη πάρει το στραπον και σε γαμησει χωρίς να σε ρωτήσει τι θα κάνεις θα κάτσεις η θα αντιδράσεις?

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
449
Πόντοι
21

Tonysfet

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Εχω κανει με Ερικα και Θεανώ. Με την Ερικα δεν μου βγήκε αλλά με την Θεανώ ίσα που κρατιόμουν
Λογικό είναι να καυλωνεις με τις αφεντρες αφού είναι γυναικαρες, απλά δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να γίνει αυτό που λες και να μην σε πάει δικαστήρια. Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να κρατιέσαι γιατί αλλιώς θα στέλνεις από Κορυδαλλο στο φόρουμ

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
893
Πόντοι
86
Εάν πας σε μια αφέντρα και της ζητήσεις μόνο ποδολαγνεία και εκείνη πάρει το στραπον και σε γαμησει χωρίς να σε ρωτήσει τι θα κάνεις θα κάτσεις η θα αντιδράσεις?
Αναλόγως τη καυλα της στιγμής απλώς κάποιοι που δεν είναι υποτακτικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις υπηρεσίες σου

Tonysfet

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Αναλόγως τη καυλα της στιγμής απλώς κάποιοι που δεν είναι υποτακτικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις υπηρεσίες σου
Δεν είμαστε όλοι οι υποτακτικοι το ίδιο. Άλλα τα όρια του καθενός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom