Πμ. σε εμένα pls. ThanksΥπάρχει στο fetlife μια κοπέλα που είναι κορυφή αλλά δε δέχεται εύκολα κόσμο και τσιμπάει , όποιος θέλει σε πμ.
Το ζει το lifestyle για αυτό είναι και πολύ ζορικη.Εμενα πλέον δε με δέχεται για παράδειγμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 41
- Like
- 10.037
- Πόντοι
- 4.510
Μια Ειρήνη Παπαβασιλείου στο ινστα ο το παίζει αφέντρα...Έχει κάνεις γνώμη;
Η ερίκα έρχεται Σαλονίκη επειδή βγάζει πολλά λεφτά και της αρέσει η πόλη μας,ερίκα και πάσης ΕλλάδοςΠροσωπικά γούστα είναι αυτά, αλλά δεν συμφωνώ ούτε με την απαξίωση, ούτε και η εξιδανίκευση. Πχ στο πάλαι ποτέ same place, είχα κάνει απίστευτες συνεδρίες, είχα γνωρίσει γνήσιες αφέντρες συμπεριλαμβανομένης και της Λόλας, και όλα αυτά σ' ένα εξοπλισμένο χώρο και όχι σε σπίτι τσαντίρι. Είχα φάει και φολες βεβαίως, αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι.
Από την άλλη η Θεανώ πράγματι πολύ όμορφη γυναίκα με υπέροχα πόδια, πλην όμως φλύαρη υπερβολικά και η δική μας συνεδρία εξελίχθηκε σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυταρχικό.
Τέλος ως προς τα περίφημα τουρ, είναι πολλές που τα κάνουν όχι επειδή έχουν αναδουλειες, αλλά επειδή θέλουν ν'αλλαζουν παραστάσεις. Έρικα, Ίσιδα, Όλγα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάνε Θεσσαλονίκη για να έχουν πελατεία. Η Αλεξάνδρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, πλέον διευθύνει μια επιχείρηση και της βγάζω το καπέλο.
Δυστυχώς στην Ελλάδα όσες έχουν μείνει τις μετρας στα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Σε περιμένουμε Σαλονίκη Ερίκα να μας κάνεις ότι γουστάρειςΚαλημέρες σε όλο τον κόσμο
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Εάν έδινες και το Link θα διευκόλυνε στο να πάρεις απάντηση. Βεβαια το έγραψες πολύ σωστά , το παίζει αφεντρα γενικά στο ινστα η πλειοψηφία απο αυτές το παίζουν και απλά τσιμπανε κοροιδα τα οποια ειναι εν αφθονίαΜια Ειρήνη Παπαβασιλείου στο ινστα ο το παίζει αφέντρα...Έχει κάνεις γνώμη;
domina erica
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2025
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα έχω ανακοινώσει τις ημερομηνίες για Θεσσαλονίκη 30 Οκτωβρίου με 9 ΝοεμβρίουΣε περιμένουμε Σαλονίκη Ερίκα να μας κάνεις ότι γουστάρεις
Τελευταία τροποποίηση:
domina erica
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2025
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Και στην Αθήνα μια χαρά τα πάω θέλω να αλλάζω παραστάσεις όσο για την Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να μείνω άνετα, μπορεί και να γίνει,6 μήνες Αθήνα και 6 μήνες ΘεσσαλονίκηΗ ερίκα έρχεται Σαλονίκη επειδή βγάζει πολλά λεφτά και της αρέσει η πόλη μας,ερίκα και πάσης Ελλάδος
Δεν έχει απαντήσει ακόμαΓιατι δεν τη ρωτάτε? Θα απαντήσει, δεν δαγκώνει
Μπορεί να σου κάνει καταγγελία για απόπειρα βιασμού. Οταν μπεις στη στενή να μας πεις όταν πάνε να στον καρφωσουν αν θα αντιδράσεις ή θα κάτσεις να τον φας. Ε ρε κάτι γίδιαΡε μάγκες, αν την ωρα που κάνεις session με μια αφεντρα, καυλώσεις άγρια και την αρπάξεις με σκοπό να την καρφώσεις, θα αντιδράσει η θα κάτσει να τον φάει;
Έχεις κάνει ποτέ σεσσιον ρε μεγάλε ή έτσι τα λες;Ρε μάγκες, αν την ωρα που κάνεις session με μια αφεντρα, καυλώσεις άγρια και την αρπάξεις με σκοπό να την καρφώσεις, θα αντιδράσει η θα κάτσει να τον φάει;
Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.845
Ρε μάγκες, αν την ωρα που κάνεις session με μια αφεντρα, καυλώσεις άγρια και την αρπάξεις με σκοπό να την καρφώσεις, θα αντιδράσει η θα κάτσει να τον φάει;
Εάν πας σε μια αφέντρα και της ζητήσεις μόνο ποδολαγνεία και εκείνη πάρει το στραπον και σε γαμησει χωρίς να σε ρωτήσει τι θα κάνεις θα κάτσεις η θα αντιδράσεις?
Εχω κανει με Ερικα και Θεανώ. Με την Ερικα δεν μου βγήκε αλλά με την Θεανώ ίσα που κρατιόμουνΈχεις κάνει ποτέ σεσσιον ρε μεγάλε ή έτσι τα λες;
Λογικό είναι να καυλωνεις με τις αφεντρες αφού είναι γυναικαρες, απλά δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να γίνει αυτό που λες και να μην σε πάει δικαστήρια. Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να κρατιέσαι γιατί αλλιώς θα στέλνεις από Κορυδαλλο στο φόρουμΕχω κανει με Ερικα και Θεανώ. Με την Ερικα δεν μου βγήκε αλλά με την Θεανώ ίσα που κρατιόμουν
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 895
- Πόντοι
- 86
Αναλόγως τη καυλα της στιγμής απλώς κάποιοι που δεν είναι υποτακτικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις υπηρεσίες σουΕάν πας σε μια αφέντρα και της ζητήσεις μόνο ποδολαγνεία και εκείνη πάρει το στραπον και σε γαμησει χωρίς να σε ρωτήσει τι θα κάνεις θα κάτσεις η θα αντιδράσεις?
Δεν είμαστε όλοι οι υποτακτικοι το ίδιο. Άλλα τα όρια του καθενόςΑναλόγως τη καυλα της στιγμής απλώς κάποιοι που δεν είναι υποτακτικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις υπηρεσίες σου
Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.845
Είτε είναι υποτακτικός είτε όχι πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Γι'αυτό μιλάμε για συναίνεση.
Καλά έκανες και κράτησες την τεστοστερόνη σου..... μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν γενικά και ειδικά στην ζωή σου.
Καλά έκανες και κράτησες την τεστοστερόνη σου..... μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν γενικά και ειδικά στην ζωή σου.
Χανιά δεν έχετε έρθει κυρία ;;Και στην Αθήνα μια χαρά τα πάω θέλω να αλλάζω παραστάσεις όσο για την Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να μείνω άνετα, μπορεί και να γίνει,6 μήνες Αθήνα και 6 μήνες Θεσσαλονίκη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 114