Δεν είναι Ελληνίδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Έχουμε πληροφορίες????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε χωρίς φώτο... Πας φουλ κασκαντεριλικι...Έχει καποιοσ εμπειρία?![]()
Mistress παιχνίδια για παθητικούς άνδρες,μαρεση και κανονικο προγραμμα full με πρωκτικο
αυστηρή κυρίαρχη για τους γνώστες,full προγραμα Για γρήγορη επικοινωνία γράψτε viber i whatsappkanesex.com
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.356
- Πόντοι
- 4.510

Επαγγελματίας αφέντρα
Είμαι η Βανέσσα 24 ετών καυλωμενη να σε σκίσω Καθαρή επιρρεπείς στα ραντεβού μου και πάνω από όλα εχεμυθη. Ένα αξέχαστο session μαζί μου σε περιμένει να πραγματοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες. 1 ώρα/ μισή ώρα Σε ξενοδοχείο στο κέντρο Στείλε μου viber ή whatsapp 6946142222

Φαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.Γνώμες;![]()
Επαγγελματίας αφέντρα
Είμαι η Βανέσσα 24 ετών καυλωμενη να σε σκίσω Καθαρή επιρρεπείς στα ραντεβού μου και πάνω από όλα εχεμυθη. Ένα αξέχαστο session μαζί μου σε περιμένει να πραγματοποιήσεις όλες σου τις επιθυμίες. 1 ώρα/ μισή ώρα Σε ξενοδοχείο στο κέντρο Στείλε μου viber ή whatsapp 6946142222kanesex.com
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Την ξέρεις απο Insta και youtube μάλιστα , απο κοντά την ξέρεις ;Φαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.356
- Πόντοι
- 4.510
Για αυτή την φάση ίσως αξίζει που είναι κομμάτιαΦαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.
Είχε αναφερθεί και παλαιότερα η τύπισσα, ψάξε λίγο πίσω και θα δεις. Πάντως αν θυμάμαι καλά ζητούσε πολλά...Για αυτή την φάση ίσως αξίζει που είναι κομμάτια
200 ζητάει σωστά?Goddess Sandra η Ροδίτισσα...
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Γνώμη για Mistress Ναταλία Μπασακου?έχει προφίλ στο Facebook και μεγάλο κοινό από ότι φαίνεται..Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία?
Νομίζω 150€.200 ζητάει σωστά?
Αν την ήξερα θα το 'λεγα.Την ξέρεις απο Insta και youtube μάλιστα , απο κοντά την ξέρεις ;
Στα 100€ είναι το δώρο, έχω πάει περισσότερες από 5 φόρες, εντυπωσιακό πρόσωπο και τέλεια πόδια.Σε ευχαριστώ μύστη!!! Είναι απίστευτης!!! Ζητάει ένα νεφρό όμως??
Giovanni Silva.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.302
- Πόντοι
- 481
Στα 100€ είναι το δώρο, έχω πάει περισσότερες από 5 φόρες, εντυπωσιακό πρόσωπο και τέλεια πόδια.
Από κορμί και εμφάνιση αξίζει?Νομίζω 150€.
Για την συγκεκριμένη υπάρχει πλούσια σχολιολογίο στο θρέντ. Αν θες μπορείς να κάνεις έναν κόπο και διαβάσεις. Επιπλέον υπάρχει και δικό της νήμα.Από κορμί και εμφάνιση αξίζει?
η περίπτωση αυτή στηρίζεται αποκλειστικά σε πληρωμή ηλεκτρονική!Θα ήθελα πραγματικά να ήξερα ποιός μπορεί να δίνει 70 ευρώ για ένα δίλεπτο βίντεο μία οποιασδήποτε τυχάρπαστης όταν στο internet βρίσκεις 24/7 τζάμπα εκατομμύρια βιντεάκια ερασιτεχνικά και επαγγελματικά που καλύπτουν όλα τα γούστα, και όλα τα φετίχ, μεθ υποθέσεως και άνευ. Αλλά αφού βρίσκουν κοροϊδα, καλά κάνουν και τους τα παίρνουν.
αν ήταν με μετρητά στο χέρι είμαι βέβαιος οτι θα μιλάγαμε για ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής .
γενικά όταν πληρώνεις ...πατώντας απλά ενα πληκτρολόγιο η αίσθηση του ''ειδικού βάρους ''του χρήματος χάνεται.
συνεπώς σκεφτείται..αν 5.000 /10.000 ανδρες , νεοι/ μεσης ηλικίας/ηλικιωμένοι...κάθονται σε μια οθόνη ενα απογευμα η βράδυ...
και στοντάψουν στην νατασσα/Αλεξία (τυχαία ονοματα), που ταζουν την καβλαντα του μουνιού/κώλου τους η διάφορα μαστίγια/δονητές..
με περισσή ευκολία ενα ποσοστό 10% απο αυτούς θα πατήσουν πληρωμή..
σε visa/mastercard/revolut κλπ
Eίναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!
dimchasoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kαλησπέρα σας,
Γνωρίζει κάποιος αν είναι εν ενεργεία αυτή η κοπέλα?
και αν ναι που μπορούμε να τη βρουμε??
Γνωρίζει κάποιος αν είναι εν ενεργεία αυτή η κοπέλα?
και αν ναι που μπορούμε να τη βρουμε??
Δεν το ήξερα καθόλου. Ποιο είναι το νήμα της?Για την συγκεκριμένη υπάρχει πλούσια σχολιολογίο στο θρέντ. Αν θες μπορείς να κάνεις έναν κόπο και διαβάσεις. Επιπλέον υπάρχει και δικό της νήμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 133
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 227
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 109