Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Εγώ μόνο ......
Χα χα, εγώ θα πάρω την κόκκινη γόβα, αλλά μαζί με την κυρία που τη φοράει!! Τζάμπα πράμα

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86
Εντάξει δεν το λες φτηνό, αλλά δεν το λες και παράλογο. Όταν έχεις τις διάφορες wannabe ανθυποαφέντρες, κάτι κοριτσάκια που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και ζητάνε κάρτες, εγγραφές σε OF και ό,τι άλλο, για να καταδεχτούν να σου μιλήσουν, η Αλεξάνδρα είναι τίμια σε αυτά που ζητάει και σε αυτά που προσφέρει. Η τύπισα είναι η μοναδική ίσως στην Ελλάδα που έχει πάει το bdsm σε άλλο level, έχει επενδύσει σε χώρους και εξοπλισμό, κάνει events με αφέντρες που σου πέφτει η μασέλα και κυρίως δεν κοροϊδεύει κανένα. Δεν είναι για όλους, αλλά υπάρχουν παπούτσια των 10 ευρώ και παπούτσια των 1.000 ευρώ, τώρα αν πάρεις των δέκα και στο τέλος της μέρας το πόδι σου είναι γεμάτο κάλους, δεν θα μπορείς ν' απορείς. Απλά πάντα θα υπάρχει ο πλούσιος των ΒΠ που θα έχει αγοράσει το χόγκαν και το δέρμα του θα είναι σαν μωρού, και οι υπόλοιποι με τα κινέζικα απ΄ τα πανέρια. Δεν πολυασχολούμαι, αλλά την έχω γνωρίσει απο κοντά και την έχω εκτιμήσει.
Ακριβως έτσι , στο 150 περιλαμβάνεται και ο χωρος , ο οποιος είναι το κατι άλλο . Με τις ανθυποαφέντρες οπως αναφέρεις θα σου φανε κανα 40αρι και καλα για να καταδεχτουν να σου μιλήσουν , θα ζητήσουν αν δεν εξαφανιστουν 150 συν ξενοδοχείο για να εμφανιστουν με φορμα γυμανστικης , θα σου πουν δεν αγγιζεις , δε γλυφεις δεν εχει το ένα δεν έχει το άλλο και πάει λέγοντας . Κυριολεκτικά ψαρευουν κοροϊδα , ενώ οι επώνυμες και καταξιωμένες προσφέρουν πολύ ανωτερες υπηρεσίες και σαφως σε καλυτερη τιμή. Συνεπως μην πιανεστε κοροϊδα

• Like
Αντιδράσεις: giando

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Για Ελλάδα εκεί είναι οριακά τα 150, ποιος να πληρώσει παραπάνω;

υγ. σιγά τους πλούσιους που έχουν τα βπ και η Ελλάδα γενικώς

• Θυμός
Αντιδράσεις: Y13

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Και όμως ασχέτως απ' ότι λένε για τα πλαστικά χρήματα και τις μαλακίες για τη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, κυκλοφορεί ακόμα πολύ μαύρο χρήμα, χρήμα που εφ' όσον δεν δικαιολογείται, δεν κατατίθεται, άρα ξοδεύεται σε άρτο και θεάματα. Στην κατηγορία του άρτου ανήκει και το ευαγές αυτό άθλημα που συζητάμε.
Υπάρχουν πάααρα πολλοί που δίνουν και τα 150 και τα 200 και 300 και ακόμα παραπάνω, γιατί αν δεν υπήρχαν, απλούστατα το κοριτσάκια που τα ζητάνε, σεμνά και ταπεινά θα δεχόντουσαν το καταστόρικο και θα μας φιλούσαν και τα χέρια..

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι. Η προσφορά και η ζήτηση καθορίζει τις τιμές. Αν ζητάς 200 και δεν στα δίνει κανείς, θα πέσεις στα 100 την επόμενη.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Καλά δεν έχετε άδικο, εννοείται αυτό. Εγώ το εννοώ πιο γενικά, με κάτι μαύρα και κάτι χρωστούμενα έχουν λεφτά στην Ελλάδα. Ότι όλες αυτές έχουν γίνει μαγκιόρες από τη βλακεία μας που τα σκάμε, εννοείται.

am0nim0s

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Εγώ παντως μεχρι 120 εχω δώσει. Αν μου ζητησουν παραπανω ευχαριστώ και παω παρακατω.. Ισως βεβαια ειναι το γεγονος οτι ψαχνω μονο ποδολαγνεια οποτε θεωρω πολλα να δωσω 200 ευρώ για να γλειψω μονο ποδια.

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Πολύ σχετικό το τι είναι ακριβό και τι όχι. Το να αναφέρουμε μεμονωμένα περιστατικά δεν βοηθάει κάπου. Στο ονλυ φάνς πολλές προωθούν 2λεπτα βίντεο για 70 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποια τα βάζει 10 ευρώ, είναι νορμάλ τιμή. Πολλά παραμένουν.

150 ευρώ για μένα είναι για μια μονο φορά, αν δεν την έχεις συναντήσει ποτέ και για να λες απλώς ότι πηγές μαζί της. Κάτι σαv bucket list. Eκτός κι αν την ερωτευτείς βέβαια.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Εγώ παντως μεχρι 120 εχω δώσει. Αν μου ζητησουν παραπανω ευχαριστώ και παω παρακατω.. Ισως βεβαια ειναι το γεγονος οτι ψαχνω μονο ποδολαγνεια οποτε θεωρω πολλα να δωσω 200 ευρώ για να γλειψω μονο ποδια.
Φίλε, αν ψάχνεις μόνο ποδολαγνεία τα 120 είναι κυριολεκτικά ληστεία. Στον κύκλο των επαγγελματιών 'αφεντρών' οι ποδολάγνοι είναι οι πιο περιζήτητοι πελάτες γιατί το φετίχ αυτό θεωρείται ευκολάκι. Ταπεινή μου γνώμη ότι ένα 80αρι είναι το ταβάνι και αυτό μόνο αν η κοπέλα μετράει.

Πολύ σχετικό το τι είναι ακριβό και τι όχι. Το να αναφέρουμε μεμονωμένα περιστατικά δεν βοηθάει κάπου. Στο ονλυ φάνς πολλές προωθούν 2λεπτα βίντεο για 70 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποια τα βάζει 10 ευρώ, είναι νορμάλ τιμή. Πολλά παραμένουν.

150 ευρώ για μένα είναι για μια μονο φορά, αν δεν την έχεις συναντήσει ποτέ και για να λες απλώς ότι πηγές μαζί της. Κάτι σαv bucket list. Eκτός κι αν την ερωτευτείς βέβαια.
Θα ήθελα πραγματικά να ήξερα ποιός μπορεί να δίνει 70 ευρώ για ένα δίλεπτο βίντεο μία οποιασδήποτε τυχάρπαστης όταν στο internet βρίσκεις 24/7 τζάμπα εκατομμύρια βιντεάκια ερασιτεχνικά και επαγγελματικά που καλύπτουν όλα τα γούστα, και όλα τα φετίχ, μεθ υποθέσεως και άνευ. Αλλά αφού βρίσκουν κοροϊδα, καλά κάνουν και τους τα παίρνουν.

Ως προς το δεύτερο ελεύθερη αγορά είμαστε, αν δεν τα έχεις ή δεν θες να τα δώσεις, προχωράς παρακάτω και πας σε κάτι φθηνότερο. Πάντως συμφωνώ κι εγώ ότι οι καθιερωμένες στο χώρο που έχουν ένα όνομα, είναι οι μόνες που ξέρεις τι να περιμένεις και δεν θα κλάψεις τα πολλά ή λίγα λεφτά που θα δώσεις. Από την άλλη όπως και να το κάνουμε πάντα ψάχνεις κάτι νέο για να ανεβάσεις αδρεναλίνη και να ταράξεις λίγο τα νερά, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν βγαίνουν 'νέα ταλέντα'. Είναι όπως στο μπάσκετ.

Holylance

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι, προς γνώση και αποφυγή.
Ως γνωστός κασκαντερολόγος προσπάθησα να συναντήσω την παρακάτω mistress Rebeka. Kατόπιν συνεννόησης παραβρέθηκα στο ξενοδοχείο συνάντησης και αφου έκλεισα το δωμάτιο της έστειλα το νούμερο. Το μήνυμα δεν παραδόθηκε ποτέ, κλήσεις μου τις απέρριπτε και γενικά εξαφανίστηκε χωρίς να πει κάτι, οπότε μετά από μια ώρα αναμονής αποχώρησα.
Αποφύγετε την, αν δεν θέλετε να δώσετε τσάμπα κανα 40αρι

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
To 40αρι αναφέρεται στο ξενοδοχείο ή ζήτησε και προκαταβολή η "κυρία";

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Οταν βλέπεις στην αγγελία "και μεσω κάμερας" και το κινητο στο viber να βγαζει "ms Rebega" ε, κάτι δεν πάει καλά. Για τους πιο έμπειρους είναι αλάνθαστα σημάδια φόλας!

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0

Για όποιον την ειχε συναντήσει και του άρεσε.

batman89

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2023
Like
19
Πόντοι
0
ποια ειναι αυτη ρε παιδιά, δεν την ξέρω

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
157
Πόντοι
0
Έχει καποιοσ εμπειρία?
Όταν διαβάζεις 'μ' αρέσει και το κανονικό πρόγραμμα, φουλ πρωκτικό', μπορεί μεν να γαμήσεις, αλλά δεν θα γαμήσεις αφέντρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom