Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Έχει καποιοσ εμπειρία?
Φίλε χωρίς φώτο... Πας φουλ κασκαντεριλικι...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510
Γνώμες;

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Γνώμες;
Φαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
919
Πόντοι
86
Φαρμακωμένη και πολύ μυώδης. Ενδέχεται να της αρέσει πραγματικά πάντως να κυριαρχεί. ΔΕΝ είναι άντρας όπως λένε κάποιοι, την ξέρω και απ' το ινστα και απ του youtube (δεν τα δίνω - μην μπει κανείς στον κόπο να ρωτήσει). Κάνει αγωνιστικό crossfit. Δεν κλείνει σέσσιον την τελευταία στιγμή, τα έχει μάλλον σαν εξτραδάκι, ή τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες έτσι ήταν.
Την ξέρεις απο Insta και youtube μάλιστα , απο κοντά την ξέρεις ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.198
Πόντοι
4.510
Για αυτή την φάση ίσως αξίζει που είναι κομμάτια

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories