Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86
Έκανα το κασκαντεριλίκι σήμερα. Οχι μόνο δεν είναι σαν ανάποδο γαμώτο, αλλά ειναι κουκλάρα. Θυμίζει πολύ Μαρία Σολωμού (λόγω κόμης) αλλά καμία σχέση με την αναφερθείσα υστερική ξυνομουνίδου. Η γυναίκα είναι απο τους πιο πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εχει κέφι, διάθεση και προθυμία και είναι πεντακάθαρη. Είναι όντως 1.75, με βυζάρες και πιασίματα, χωρίς να ειναι υπέρβαρη, πόσο μάλλον χοντρή, ειναι 40άρα και δείχνει 30. Δεν θα πω τι έκανα μαζί της γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος και πέρασα μια ώρα γαμάτη. Το έχει με το αυταρχικό γιατί έχει μαθητεύσει δίπλα στην καλύτερη του χώρου -την οποία κλαίγαμε όλοι οταν το παράτησε (;), απλώς ήταν εξαφανισμένη για 10 χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Στα συν οτι κάνει και σεξ (και μη βγουν οι έξυπνοι και πουν μαλακίες οτι δεν ειναι καθαρόαιμη αφέντρα κλπ) για όσους ζητούν και αυτό απο μια συνάντηση αυταρχικού προγράμματος. Δεν θα πω περισσότερα (γιατι η ίδια μου ζήτησε να μην πω), θα πω μόνο οτι την λένε Αφροδίτη και στενοχωριέμαι πού δεν την είχα προλάβει ΚΑΙ σε μικρότερη ηλικία, το 2014, αν και ήμουν απο τότε στο κουρμπέτι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δυστυχώς κάνει ραντεβού μόνο στο Salem, το οποίο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τη μονη που κλάψαμε όταν τα παράτησε ήταν η Λόλα , αλλά δεν ξέρουμε καποια που να μαθητευσε διπλα της , ξερουμε δίπλα σε ποιες μαθήτευσε η Λόλα

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86
Ναι, όλα μέσα. Η γυναίκα ειναι παλιά και είναι γνωστή. Κάποιοι παλιοί θα πηδούσαν απο τη χαρά τους που επέστρεψε. Λυπάμαι που δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.
Γιατι ειναι κρατικό μυστικό ;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.469
Πόντοι
456
Τη μονη που κλάψαμε όταν τα παράτησε ήταν η Λόλα , αλλά δεν ξέρουμε καποια που να μαθητευσε διπλα της , ξερουμε δίπλα σε ποιες μαθήτευσε η Λόλα
Λόλα δυστυχώς δεν συνάντησα... Αλλά έκλαψα για Πέρσα...

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Γνώμη για Domina Angelina?Δεν έχω δει ούτε μια αναφορά σε αυτήν ενώ φαίνεται δυνατή περίπτωση..

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Γιατι ειναι κρατικό μυστικό ;
Γιατί η ίδια μου ζήτησε να μην πω και θέλω να το σεβαστώ. Έκανα την κριτική μου, είπα οτι είναι όμορφη και καλή σ αυτό που κάνει, πηγαίνετε μαζί της και αν δεν είναι διαψεύστε με.

• Like
Αντιδράσεις: niwfis

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Λόλα δυστυχώς δεν συνάντησα... Αλλά έκλαψα για Πέρσα...
Πω ρε φίλε η περσα... Πολύ καλή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί η ίδια μου ζήτησε να μην πω και θέλω να το σεβαστώ. Έκανα την κριτική μου, είπα οτι είναι όμορφη και καλή σ αυτό που κάνει, πηγαίνετε μαζί της και αν δεν είναι διαψεύστε με.
Προσωπικά με τέτοιο στήθος να φτάνει στον αφαλό... Μονο αν με πληρώσει θα παω

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0
Πω ρε φίλε η περσα... Πολύ καλή

Προσωπικά με τέτοιο στήθος να φτάνει στον αφαλό... Μονο αν με πληρώσει θα παω
Δεν είναι πεσμένο το στήθος της. Γούστα είναι αυτά, κατ'εμέ θα χάσεις αν δεν πας. Και σταματάω εδώ, γιατί πιθανόν να υπαρξουν και καλοθελητές που θα γράψουν οτι ειμαι βαλτός για να της κάνω διαφήμιση.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Δεν είναι πεσμένο το στήθος της. Γούστα είναι αυτά, κατ'εμέ θα χάσεις αν δεν πας. Και σταματάω εδώ, γιατί πιθανόν να υπαρξουν και καλοθελητές που θα γράψουν οτι ειμαι βαλτός για να της κάνω διαφήμιση.
Προσωπικά δεν μου θυμίζει καμία από τις παλιές που έχει σταματήσει.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.710
Πόντοι
1.056
Με 19 ποστ απο το 2006 ! τι να κράξουμε :2funny:

evil666

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
106
Πόντοι
0

19 ποστ που τα 5 ειναι κριτικές. Εσύ πόσες έχεις δεν είδα.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.740
Πόντοι
736
Καινούργια από ότι φαίνεται στον χώρο δεν την ήξερα,μελαχρινή νταρντανα..Πάτα Domina Angelina και θα την δεις είτε σε αγγελία είτε στο Facebook
καινουργια στο χωρο δεν τη λες.....ειναι πανω απο 3 χρονια ενεργη μεσω φβ (δεν εχω συναντηθει μαζι της) αλλα της εκλειναν τα προφιλ της συνεχεια και για ενα μικρο διαστημα πηγαινε και εκανε τα σεσσιον της στο dungeon της δεσποινας.

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
40
Πόντοι
0
καινουργια στο χωρο δεν τη λες.....ειναι πανω απο 3 χρονια ενεργη μεσω φβ (δεν εχω συναντηθει μαζι της) αλλα της εκλειναν τα προφιλ της συνεχεια και για ενα μικρο διαστημα πηγαινε και εκανε τα σεσσιον της στο dungeon της δεσποινας.

Το FB όντως το έχει καιρό αλλά την έχω ψάξει και δεν έχει ούτε μια κριτική και μου κάνει εντύπωση γιατί φαίνεται δυνατή περίπτωση

Tony Corleone

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
918
Πόντοι
86

desertranger

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Μου εμφάνισε μια το Instagram Victoria margeti έχει κανείς έμπειρια, πολύ μου άρεσε το στυλ της φαίνεται νέα. Αυτό το goth στυλ

Καλησπέρα, υπάρχει κανά νεότερο για αυτήν; Μου την πέταξε και μένα στο ινστα και φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom