Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Επειδή οι περισσότερες δεν το γουστάρουν το κάνουν μόνο για τα φράγκα και λίγες είναι ικανές οι περρισότερες προσφέρουν και σεξ να πάρουν περισσότερα φράγκα

Η χριστίνα πάλη δεν το έλεγες σε κλείδωνε με τα πόδια μετά ξέπεσε session μέσα στο αυτοκίνητο για ποδολαγνεία μόνο
Ναι

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Άσχετο, θυμάμαι μια Ρωσίδα με το όνομα Αναστασία, είχα πάει για session μια φορά, αξιόλογη. Ειχε και μια πολύ όμορφη νεαρή μαζί της την περσα αν θυμάμαι καλά, με αυτή είχα πάθει πλάκα. Ειχα πάει 3 φορές μαζί της για σεσσιον. Τούμπανο και το κατείχε το άθλημα. Ξαφνικά εξαφανίστηκε, δυστυχώς

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
404
Πόντοι
26
Αν δεν τους αρέσει ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα. Βέβαια δεν ισχύει μόνο αυτό που λες. Πιστεύω ότι οι περισσότερες φεύγουν γιατί άλλες ισχυρότερες τις αναγκάζουν να το κάνουν. Μη ξεχνάς ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει ένα κύκλωμα που καθορίζει την κάθε κίνηση. Συνεπώς κανείς δεν κινείται αυτόνομα. Αν τολμήσει να το κάνει θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Επίσης προσθέτω ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί και το πιο αξιόλογο έδαφος για το bdsm. Οι χώρες της δύσης είναι και σε αυτό τον κλάδο έτη φωτός μπροστά. Για αυτό πολλές ελληνίδες αναζητούν το όνειρο του εξωτερικού, αν και είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν ανάμεσα σε τόσα μεγαθήρια που έχουν διαμορφώσει ένα τεράστιο ανταγωνισμό.

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε παλιούς γνωστούς και φίλους .τι κάνετε ελπίζω πολύ καλα

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Μάγκες είμαι και και γω στο χώρο .Γενικώς είμαι primal.Ειμαι και στο φετ.Η repusive joy ειναι αρκετά στα γούστα μου .Της είπα ότι ψάχνω κοπέλα που να είμαστε switch μεταξύ μας ,καθώς και ότι μου αρέσει η σωματική δύναμη και οι primal καταστάσεις γενικότερα και από την μεριά μου και από εκείνης .Δεν μου απάντησε ποτέ ,γενικώς θέλει αυστηρα να είναι κυρίαρχη και να σε κάνει τσουλακι .Έχει πολυ "ανώμαλες " φωτό τύπου να έχει από κάτω κάτι τυπαδες με στρινγκ και να τους έχει ανοίξει το κωλο σαν σπηλιά .

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.841
Πόντοι
11.126
Άσχετο, θυμάμαι μια Ρωσίδα με το όνομα Αναστασία, είχα πάει για session μια φορά, αξιόλογη. Ειχε και μια πολύ όμορφη νεαρή μαζί της την περσα αν θυμάμαι καλά, με αυτή είχα πάθει πλάκα. Ειχα πάει 3 φορές μαζί της για σεσσιον. Τούμπανο και το κατείχε το άθλημα. Ξαφνικά εξαφανίστηκε, δυστυχώς
Η Αναστασια με την Πετρα... ηταν λιγο ψαρωμενες στην αρχη αλλα πολυ ομορφες, ειδικα η Πετρα νομιζω οτι πιο ομορφο εχει περασει.
Καποια χρονια αργοτερα η Αναστασια ειχε ξαναρθει Ελλαδα μονη της και ειχε στειλει μηνυματα σε παλιους πελατες οτι κανει σεσιον. Δεν ειχα παει τοτε.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Μάγκες είμαι και και γω στο χώρο .Γενικώς είμαι primal.Ειμαι και στο φετ.Η repusive joy ειναι αρκετά στα γούστα μου .Της είπα ότι ψάχνω κοπέλα που να είμαστε switch μεταξύ μας ,καθώς και ότι μου αρέσει η σωματική δύναμη και οι primal καταστάσεις γενικότερα και από την μεριά μου και από εκείνης .Δεν μου απάντησε ποτέ ,γενικώς θέλει αυστηρα να είναι κυρίαρχη και να σε κάνει τσουλακι .Έχει πολυ "ανώμαλες " φωτό τύπου να έχει από κάτω κάτι τυπαδες με στρινγκ και να τους έχει ανοίξει το κωλο σαν σπηλιά .
εμενα δεν μου απαντουσε. τις εστειλα 2-3 μηνυματα και τελικα μου απαντησε οτι θα πρεεπει να πληρωσω καποια χρηματα δεν καταλαβα που και μετα θα μου απαντουσε τι και πως. ακομα και το μηνυμα της πολυ λιτο μηνυμα. φαινεται πολυ καλη σε αυτο που κανει με σωμα παρα πολυ γυμνασμενο παραπανω απο απλο γυμναστηριακό. Δεν ασχοληθηκα περισσοτερο

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.663
Πόντοι
206
Η Αναστασια με την Πετρα... ηταν λιγο ψαρωμενες στην αρχη αλλα πολυ ομορφες, ειδικα η Πετρα νομιζω οτι πιο ομορφο εχει περασει.
Καποια χρονια αργοτερα η Αναστασια ειχε ξαναρθει Ελλαδα μονη της και ειχε στειλει μηνυματα σε παλιους πελατες οτι κανει σεσιον. Δεν ειχα παει τοτε.
Ναι ρε φίλε, Πέτρα... Μπέρδεψα το όνομα :)

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Γειά σας μάγκες, χθές είχα μια απίστευτη εμπειρία στο παιχνίδι μας με την Κυρία Vida, δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ. Πρώτη φορά μπήκα σε subspace ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα λατρευοντας τα μαγευτικά της πόδια. Ήταν λες και δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο εκείνη την στιγμή, ήταν απλά υπέροχο. Μόνο που με άφησε να λατρεύω τα πόδια της έχυσα μέσα στο chastity. Και μετά με άφησε να ξεκληδωθώ και μου έβαλε έναν καινούριο δονητή για μασάζ προστάτη. Ήταν σοκαριστικό το πόσο γαμάτο ήταν το αίσθημα κάθε φορά που τον βαρούσε που έχυσα και δεύτερη φορά. Απίστευτη εμπειρία, ονειρική θα έλεγε κανείς.

Poutsoulakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα ψαχνω αποκλειστικα για ass worship,face sitting,να γλύφω την κωλοτρυπα και να μου κάνει face farting,mouth farting.Γενικά δεν με ενδιαφερει ξύλο.Αν ξερει καποιος ας στειλει pm.
Ψάχνω ακριβώς το ίδιο αν ξέρει κάποιος

Poutsoulakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2025
Like
8
Πόντοι
0
Αν θέλεις φιλαράκι επειδή γουστάρω facefarting, και βλέπω υπάρχει περίπτωση να ξέρεις, στείλε μου pm αν μπορείς για το που θα πάω. Ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα ξέρω ότι πέρασε καιρός και εγώ θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σ αυτό γιατί το γουστάρω και εγώ

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
95
Πόντοι
0
Γειά σας μάγκες, χθές είχα μια απίστευτη εμπειρία στο παιχνίδι μας με την Κυρία Vida, δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ. Πρώτη φορά μπήκα σε subspace ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα λατρευοντας τα μαγευτικά της πόδια. Ήταν λες και δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο εκείνη την στιγμή, ήταν απλά υπέροχο. Μόνο που με άφησε να λατρεύω τα πόδια της έχυσα μέσα στο chastity. Και μετά με άφησε να ξεκληδωθώ και μου έβαλε έναν καινούριο δονητή για μασάζ προστάτη. Ήταν σοκαριστικό το πόσο γαμάτο ήταν το αίσθημα κάθε φορά που τον βαρούσε που έχυσα και δεύτερη φορά. Απίστευτη εμπειρία, ονειρική θα έλεγε κανείς.
Τι λε ρε παιδι μου, να' χα ενα βιολι να σου παιξω μια χαρμοσυνη μελωδια! Ποιηση, απλα ποιηση η εμπειρια με τη Βιδα, να σε πω ,το φυλλαδιο του Μασουτη την εχει με κατεβασμενη τιμη παλι? Ρωταω για το φιλο μου τον Βαλιτσακια που ακουει για προστατες και του τρεχουν τα σαλια.

Swift08

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
52
Πόντοι
0
Natalia basakou από fb
Έχει καποιοσ εμπειρία να μασ πει τι παίζει?

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Τι λε ρε παιδι μου, να' χα ενα βιολι να σου παιξω μια χαρμοσυνη μελωδια! Ποιηση, απλα ποιηση η εμπειρια με τη Βιδα, να σε πω ,το φυλλαδιο του Μασουτη την εχει με κατεβασμενη τιμη παλι? Ρωταω για το φιλο μου τον Βαλιτσακια που ακουει για προστατες και του τρεχουν τα σαλια.
καλημέρα φιλε μου! αν θες μην αρχισετε παλι ειναι πολυ κουραστικο. ειπε την εμπειροια του και κρινει οκαθενας οπως θελει.

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
τι ειναι subspace?

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
154
Πόντοι
0
Δεν ξέρω την ερμηνεία ακριβώς, αλλά θα σου πώ πως το βίωσα εγώ. Το πιο κοντινό που μπορώ να σου το περιγράψω είναι μια φάση απόλυτης γαλήνης και ευχαρίστησης. Δεν ήξερα ποιος είμαι, που είμαι, το μόνο που υπήρχε ήταν εκείνη η στιγμή και το μόνο που με ένοιαζε πως να την ευχαριστήσω και να την υπηρετήσω. Πολύ γαμάτη φάση, ήταν ένα διάλειμα από την πραγματικότητα που το χρειαζόμουν να σου πώ την αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom