Υπάρχει πριν μήνες αλλά έκλεισε το φβ και ο αριθμός της έχει φραγή εισερχομένων.Δεν υπάρχει αγγελία της φίλε
Αν την βρει κανείς ενημερώστε συναγωνιστές.
Υπάρχει πριν μήνες αλλά έκλεισε το φβ και ο αριθμός της έχει φραγή εισερχομένων.Δεν υπάρχει αγγελία της φίλε
ΝαιΕπειδή οι περισσότερες δεν το γουστάρουν το κάνουν μόνο για τα φράγκα και λίγες είναι ικανές οι περρισότερες προσφέρουν και σεξ να πάρουν περισσότερα φράγκα
Η χριστίνα πάλη δεν το έλεγες σε κλείδωνε με τα πόδια μετά ξέπεσε session μέσα στο αυτοκίνητο για ποδολαγνεία μόνο
Άμα την πληρώσεις κάνει και κωλοτούμπες...Υπάρχει καμία βραδινή βάρδια φυλής να πνα δαχτυλωνει;
Επίσης προσθέτω ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί και το πιο αξιόλογο έδαφος για το bdsm. Οι χώρες της δύσης είναι και σε αυτό τον κλάδο έτη φωτός μπροστά. Για αυτό πολλές ελληνίδες αναζητούν το όνειρο του εξωτερικού, αν και είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν ανάμεσα σε τόσα μεγαθήρια που έχουν διαμορφώσει ένα τεράστιο ανταγωνισμό.Αν δεν τους αρέσει ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα. Βέβαια δεν ισχύει μόνο αυτό που λες. Πιστεύω ότι οι περισσότερες φεύγουν γιατί άλλες ισχυρότερες τις αναγκάζουν να το κάνουν. Μη ξεχνάς ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει ένα κύκλωμα που καθορίζει την κάθε κίνηση. Συνεπώς κανείς δεν κινείται αυτόνομα. Αν τολμήσει να το κάνει θα έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Το θέμα είναι να το γουστάρειΆμα την πληρώσεις κάνει και κωλοτούμπες...
Έχουμε λινκ;Καλησπέρα σε παλιούς γνωστούς και φίλους .τι κάνετε ελπίζω πολύ καλα
Η Αναστασια με την Πετρα... ηταν λιγο ψαρωμενες στην αρχη αλλα πολυ ομορφες, ειδικα η Πετρα νομιζω οτι πιο ομορφο εχει περασει.Άσχετο, θυμάμαι μια Ρωσίδα με το όνομα Αναστασία, είχα πάει για session μια φορά, αξιόλογη. Ειχε και μια πολύ όμορφη νεαρή μαζί της την περσα αν θυμάμαι καλά, με αυτή είχα πάθει πλάκα. Ειχα πάει 3 φορές μαζί της για σεσσιον. Τούμπανο και το κατείχε το άθλημα. Ξαφνικά εξαφανίστηκε, δυστυχώς
εμενα δεν μου απαντουσε. τις εστειλα 2-3 μηνυματα και τελικα μου απαντησε οτι θα πρεεπει να πληρωσω καποια χρηματα δεν καταλαβα που και μετα θα μου απαντουσε τι και πως. ακομα και το μηνυμα της πολυ λιτο μηνυμα. φαινεται πολυ καλη σε αυτο που κανει με σωμα παρα πολυ γυμνασμενο παραπανω απο απλο γυμναστηριακό. Δεν ασχοληθηκα περισσοτεροΜάγκες είμαι και και γω στο χώρο .Γενικώς είμαι primal.Ειμαι και στο φετ.Η repusive joy ειναι αρκετά στα γούστα μου .Της είπα ότι ψάχνω κοπέλα που να είμαστε switch μεταξύ μας ,καθώς και ότι μου αρέσει η σωματική δύναμη και οι primal καταστάσεις γενικότερα και από την μεριά μου και από εκείνης .Δεν μου απάντησε ποτέ ,γενικώς θέλει αυστηρα να είναι κυρίαρχη και να σε κάνει τσουλακι .Έχει πολυ "ανώμαλες " φωτό τύπου να έχει από κάτω κάτι τυπαδες με στρινγκ και να τους έχει ανοίξει το κωλο σαν σπηλιά .
Ναι ρε φίλε, Πέτρα... Μπέρδεψα το όνομαΗ Αναστασια με την Πετρα... ηταν λιγο ψαρωμενες στην αρχη αλλα πολυ ομορφες, ειδικα η Πετρα νομιζω οτι πιο ομορφο εχει περασει.
Καποια χρονια αργοτερα η Αναστασια ειχε ξαναρθει Ελλαδα μονη της και ειχε στειλει μηνυματα σε παλιους πελατες οτι κανει σεσιον. Δεν ειχα παει τοτε.
Ψάχνω ακριβώς το ίδιο αν ξέρει κάποιοςΚαλησπέρα ψαχνω αποκλειστικα για ass worship,face sitting,να γλύφω την κωλοτρυπα και να μου κάνει face farting,mouth farting.Γενικά δεν με ενδιαφερει ξύλο.Αν ξερει καποιος ας στειλει pm.
Καλησπέρα ξέρω ότι πέρασε καιρός και εγώ θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σ αυτό γιατί το γουστάρω και εγώΑν θέλεις φιλαράκι επειδή γουστάρω facefarting, και βλέπω υπάρχει περίπτωση να ξέρεις, στείλε μου pm αν μπορείς για το που θα πάω. Ευχαριστώ πολύ
Τι λε ρε παιδι μου, να' χα ενα βιολι να σου παιξω μια χαρμοσυνη μελωδια! Ποιηση, απλα ποιηση η εμπειρια με τη Βιδα, να σε πω ,το φυλλαδιο του Μασουτη την εχει με κατεβασμενη τιμη παλι? Ρωταω για το φιλο μου τον Βαλιτσακια που ακουει για προστατες και του τρεχουν τα σαλια.Γειά σας μάγκες, χθές είχα μια απίστευτη εμπειρία στο παιχνίδι μας με την Κυρία Vida, δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ. Πρώτη φορά μπήκα σε subspace ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα λατρευοντας τα μαγευτικά της πόδια. Ήταν λες και δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο εκείνη την στιγμή, ήταν απλά υπέροχο. Μόνο που με άφησε να λατρεύω τα πόδια της έχυσα μέσα στο chastity. Και μετά με άφησε να ξεκληδωθώ και μου έβαλε έναν καινούριο δονητή για μασάζ προστάτη. Ήταν σοκαριστικό το πόσο γαμάτο ήταν το αίσθημα κάθε φορά που τον βαρούσε που έχυσα και δεύτερη φορά. Απίστευτη εμπειρία, ονειρική θα έλεγε κανείς.
καλημέρα φιλε μου! αν θες μην αρχισετε παλι ειναι πολυ κουραστικο. ειπε την εμπειροια του και κρινει οκαθενας οπως θελει.Τι λε ρε παιδι μου, να' χα ενα βιολι να σου παιξω μια χαρμοσυνη μελωδια! Ποιηση, απλα ποιηση η εμπειρια με τη Βιδα, να σε πω ,το φυλλαδιο του Μασουτη την εχει με κατεβασμενη τιμη παλι? Ρωταω για το φιλο μου τον Βαλιτσακια που ακουει για προστατες και του τρεχουν τα σαλια.
τι ειναι subspace?Γειά σας μάγκες, χθές είχα μια απίστευτη εμπειρία στο παιχνίδι μας με την Κυρία Vida, δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ. Πρώτη φορά μπήκα σε subspace ενώ ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα λατρευοντας τα μαγευτικά της πόδια. Ήταν λες και δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο εκείνη την στιγμή, ήταν απλά υπέροχο. Μόνο που με άφησε να λατρεύω τα πόδια της έχυσα μέσα στο chastity. Και μετά με άφησε να ξεκληδωθώ και μου έβαλε έναν καινούριο δονητή για μασάζ προστάτη. Ήταν σοκαριστικό το πόσο γαμάτο ήταν το αίσθημα κάθε φορά που τον βαρούσε που έχυσα και δεύτερη φορά. Απίστευτη εμπειρία, ονειρική θα έλεγε κανείς.
Δεν ξέρω την ερμηνεία ακριβώς, αλλά θα σου πώ πως το βίωσα εγώ. Το πιο κοντινό που μπορώ να σου το περιγράψω είναι μια φάση απόλυτης γαλήνης και ευχαρίστησης. Δεν ήξερα ποιος είμαι, που είμαι, το μόνο που υπήρχε ήταν εκείνη η στιγμή και το μόνο που με ένοιαζε πως να την ευχαριστήσω και να την υπηρετήσω. Πολύ γαμάτη φάση, ήταν ένα διάλειμα από την πραγματικότητα που το χρειαζόμουν να σου πώ την αληθεια.τι ειναι subspace?