Mistress Danah – Θα Μάθεις να Υπακούς - 6948057437 • Pipoula
Είμαι η Mistress Danah και δεν ψάχνω "άντρες"... ψάχνω υποτακτικά παιχνίδια που είναι έτοιμα να με υπηρετήσουν όπως αρμόζει στη θέση τους. • Pipoula
Έχουμε καμιά πληροφορία;
Μιας και εσύ βρήκες την αγγελία δοκίμασε να μας πεις και εμάς![]()
Είμαι η Mistress Danah και δεν ψάχνω "άντρες"... ψάχνω υποτακτικά παιχνίδια που είναι έτοιμα να με υπηρετήσουν όπως αρμόζει στη θέση τους. • Pipoulapipoula.gr
Έχουμε καμιά πληροφορία;
Δεν χρειάζεται να κρατάει μαστίγιο για να κολλάει.Μιας και εσύ βρήκες την αγγελία δοκίμασε να μας πεις και εμάςΠάντως η φωτό με την αγγελία δε μου πολυκολάνε
Το κείμενο και το όνομα παραπέμπουν εδώ.![]()
Είμαι η Mistress Danah και δεν ψάχνω "άντρες"... ψάχνω υποτακτικά παιχνίδια που είναι έτοιμα να με υπηρετήσουν όπως αρμόζει στη θέση τους. • Pipoulapipoula.gr
Έχουμε καμιά πληροφορία;
www.instagram.com
Έχουμε γράψει παλιότερα, κάνε ένα search στο νήμα.Natalia basakou από fb
Έχει καποιοσ εμπειρία να μασ πει τι παίζει?
24 ετών; I'll pass.Το κείμενο και το όνομα παραπέμπουν εδώ.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Η φώτο στην αγγελία δεν φαίνεται δική της. Αν θυμάμαι καλά από παλιότερα που είχα δει, το έχει γενικά με το θέμα, το γουστάρει αλλά εμφάνιση μέτρια, πολύ γεματούλα. Ξεκαθαρίζω δεν την έχω δει από κοντά, ό,τι ανέβαζε online.
Ουτε για σουπα δεν κανειΝαι για αυτήν λέω. Δυστηχως εδώ δεν βρίσκεις εύκολα γυναίκα κυρίαρχη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αυτήν
Δεν εννουσα αυτό , προφανως και δε χρειάζεται απλά αυτη η φωτό μάλλον εναι κατεβασμένη απο ιντερνετΔεν χρειάζεται να κρατάει μαστίγιο για να κολλάει.
24 ετών; I'll pass.
24 ετών; I'll pass.
Δε νομίζω ότι η παραπομπή που λες ειναι σωστή , η Danah Comeback ανεβαζει δικες της φωτό που ανταποκρίνονται στην πργματικότητα γιατι να εβαζε αγγελια με φωτό άλλης ;Το κείμενο και το όνομα παραπέμπουν εδώ.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Η φώτο στην αγγελία δεν φαίνεται δική της. Αν θυμάμαι καλά από παλιότερα που είχα δει, το έχει γενικά με το θέμα, το γουστάρει αλλά εμφάνιση μέτρια, πολύ γεματούλα. Ξεκαθαρίζω δεν την έχω δει από κοντά, ό,τι ανέβαζε online.
αν καποιος την εχει συναντησει και ειναι υπαρκτο προφιλ ας βοηθησειΝομίζω το τρώει όλο το φαγητό της, ίσως και του διπλανού
Έχω εμπειρία μακρυά όσο μπορείς..το παρουσιαστικο της δεν με ενδιαφερει αλλα οι υπηρεσιες της
Ίσως για να τραβήξει νέα πελατεία; Θα μπορούσε να είναι και η ίδια με μια περούκα και φίλτρα.Δε νομίζω ότι η παραπομπή που λες ειναι σωστή , η Danah Comeback ανεβαζει δικες της φωτό που ανταποκρίνονται στην πργματικότητα γιατι να εβαζε αγγελια με φωτό άλλης ;