Την βρήκα στο fet κι έκανα παιχνίδι. 99% είναι πραγματική και της αρέσει να πηδάει και να ξεφτιλίζει. Για να σε δει θέτει τους όρους της που είναι αισθητικοί και οικνομικοί βεβαίως βεβαίως. Ξεκινήσαμε με chat, αρκετή ώρα μάλιστα όπου κατάλαβα, ότι είναι αυθεντική και πάντως όχι άσχετη. Σε κάποια στιγμή τη ρώτησα ευθέως τους όρους της για μία συνάντηση. Μου ζήτησε 50 τονίζοντας ότι δεν ήταν επαγγελματίας. Αποφάσισα να της τα δώσω για να δω που θα πάει το πράμα. Μόλις τα πήρε, με ευχαρίστησε και μου ζήτησε μια φωτό που προσωπικά δεν με χάλασε γιατί επιβεβαίωσε έτσι ότι εννούσε αυτά που έγραφε. Αφού πέρασα επιτυχώς και το face control, μου δήλωσε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε session σε ξενοδοχείο, αλλά ήθελε άλλα 200. Αποφάσισα τελικά να μην την δω, όχι τόσο για το κόστος (50+200+30), αλλά για το γεγονός ότι δεν μου τα είπε εξαρχής, ενώ την ρώτησα επανειλημμένα, παρά μόνο όταν εξασφάλισε το πενηντάρικο. Πιθανώς και να τ' αξίζει, φαίνεται μουνάρα και διεστραμμένη, ωστόσο εμένα με ξενέρωσε η κουτοπονηριά της.