Έκανα το κασκαντεριλίκι σήμερα. Οχι μόνο δεν είναι σαν ανάποδο γαμώτο, αλλά ειναι κουκλάρα. Θυμίζει πολύ Μαρία Σολωμού (λόγω κόμης) αλλά καμία σχέση με την αναφερθείσα υστερική ξυνομουνίδου. Η γυναίκα είναι απο τους πιο πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εχει κέφι, διάθεση και προθυμία και είναι πεντακάθαρη. Είναι όντως 1.75, με βυζάρες και πιασίματα, χωρίς να ειναι υπέρβαρη, πόσο μάλλον χοντρή, ειναι 40άρα και δείχνει 30. Δεν θα πω τι έκανα μαζί της γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος και πέρασα μια ώρα γαμάτη. Το έχει με το αυταρχικό γιατί έχει μαθητεύσει δίπλα στην καλύτερη του χώρου -την οποία κλαίγαμε όλοι οταν το παράτησε (;), απλώς ήταν εξαφανισμένη για 10 χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Στα συν οτι κάνει και σεξ (και μη βγουν οι έξυπνοι και πουν μαλακίες οτι δεν ειναι καθαρόαιμη αφέντρα κλπ) για όσους ζητούν και αυτό απο μια συνάντηση αυταρχικού προγράμματος. Δεν θα πω περισσότερα (γιατι η ίδια μου ζήτησε να μην πω), θα πω μόνο οτι την λένε Αφροδίτη και στενοχωριέμαι πού δεν την είχα προλάβει ΚΑΙ σε μικρότερη ηλικία, το 2014, αν και ήμουν απο τότε στο κουρμπέτι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δυστυχώς κάνει ραντεβού μόνο στο Salem, το οποίο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.