Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
στειλε πμ ρε φιλαρακι προφιλ
Ρε μύστη που τη βρίσκω , στείλε σε πμ πλιζζζζζ
να ρωτήσω γτ θα πρεπει να ειναι πμ τα σχολια κα οι κριτικες απο κοπελες και οχι στο νημα για να ενημερωνομασυε ολοι? αρα κακως γραφουμε οι υπολοιποι σχολια και εμπειριες.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.548
Πόντοι
1.336
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Αν σου αρέσουν οι γυμνασμενες ναι, αλλά πρέπει να είναι επιλεκτική
επιλεκτικη σε τι? στα φετιχ που προσφερει ή σε εμφανιση κτλ ελπιζω να μην ζηταει και φωτο οπως κατι οτι να ναι. παντως γεματο το βλεπω το προφιλ της απο ενδιαφεροντα. ελπιζω να μην απανταει μετα απο κανα μηνα. θα κανω μια προσεγγιση.ωραιος φιλε ευχαριστω

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.548
Πόντοι
1.336
επιλεκτικη σε τι? στα φετιχ που προσφερει ή σε εμφανιση κτλ ελπιζω να μην ζηταει και φωτο οπως κατι οτι να ναι. παντως γεματο το βλεπω το προφιλ της απο ενδιαφεροντα. ελπιζω να μην απανταει μετα απο κανα μηνα. θα κανω μια προσεγγιση.ωραιος φιλε ευχαριστω
Στο ποιον θα επιλέξει. Δηλαδή πολύ πιθανό να στείλεις και να μην απαντήσει. Δοκίμασε

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Στο ποιον θα επιλέξει. Δηλαδή πολύ πιθανό να στείλεις και να μην απαντήσει. Δοκίμασε
ναι δεν χανω τιποτα.με εψησε το κονσεπτ της. τσιμπημενες οι τιμες της μαζι με ξενοδοχειο παντως αφου δεν εχει χωρο,αλλα οκ

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.548
Πόντοι
1.336
ναι δεν χανω τιποτα.με εψησε το κονσεπτ της. τσιμπημενες οι τιμες της μαζι με ξενοδοχειο παντως αφου δεν εχει χωρο,αλλα οκ
Μερικές είναι τόσο ντίβες που θέλουν παρακάλια. Τα φετίχ που θέλω, τα κάνω με πουτανες πλεον, εξάλλου δε μου ταιριάζει και ο ρόλος του σκλάβου που θέλουν να έχεις αυτές. Άμα θέλω γαμαω κιόλας

kulte

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
Μερικές είναι τόσο ντίβες που θέλουν παρακάλια. Τα φετίχ που θέλω, τα κάνω με πουτανες πλεον, εξάλλου δε μου ταιριάζει και ο ρόλος του σκλάβου που θέλουν να έχεις αυτές. Άμα θέλω γαμαω κιόλας
Ε δώσε καμία ρε παίχτη ,πήξαμε στις περίεργες

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
ναι και εγω τη βρισκω με εσκορταλια αραια και που αλλα βαρανε πολυ τις τιμες στα φετιχ. η φαση με σοβαρη αφεντρα που το κανει για αρπαχτη εχει αλλα βαιμπς παντως Γουστα ειναι βεβαια

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
ναι και εγω τη βρισκω με εσκορταλια αραια και που αλλα βαρανε πολυ τις τιμες στα φετιχ. η φαση με σοβαρη αφεντρα που το κανει για αρπαχτη εχει αλλα βαιμπς παντως Γουστα ειναι βεβαια
αφεντρα που δεν το κανει για αρπαχτη εννοουσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom