Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.546
- Πόντοι
- 1.336
Όχι δεν ζήτησεΣου χε τσιμπήσει προκαταβολή;
Όχι δεν ζήτησεΣου χε τσιμπήσει προκαταβολή;
Νταξ αναλογικά με κάτι insolencecult κλπ βλαμμένες,μια χαρά....Όχι δεν ζήτησε
Δεν τη ξέρω αυτή, και γενικά έχω καιρό να ασχοληθώ, δε μου άρεσε η φάσηΝταξ αναλογικά με κάτι insolencecult κλπ βλαμμένες,μια χαρά....
στειλε πμ ρε φιλαρακι προφιλ
να ρωτήσω γτ θα πρεπει να ειναι πμ τα σχολια κα οι κριτικες απο κοπελες και οχι στο νημα για να ενημερωνομασυε ολοι? αρα κακως γραφουμε οι υπολοιποι σχολια και εμπειριες.Ρε μύστη που τη βρίσκω , στείλε σε πμ πλιζζζζζ
ποια ειναι η dorian?Την dorian λες;
Στο fetlife, mxdorianποια ειναι η dorian?
ξερουμε κατι παραπανω? αν εχει χωρο,προγραμματα,τιμες κτλ?Στο fetlife, mxdorian
Έχουμε χρόνια να μιλήσουμε. Χώρο δε νομίζω, τιμή πρέπει να ήταν 120-150 την ώρα, δε θυμάμαιξερουμε κατι παραπανω? αν εχει χωρο,προγραμματα,τιμες κτλ?
τουμπανο παντωςΈχουμε χρόνια να μιλήσουμε. Χώρο δε νομίζω, τιμή πρέπει να ήταν 120-150 την ώρα, δε θυμάμαι
Αν σου αρέσουν οι γυμνασμενες ναι, αλλά πρέπει να είναι επιλεκτικήτουμπανο παντως
επιλεκτικη σε τι? στα φετιχ που προσφερει ή σε εμφανιση κτλ ελπιζω να μην ζηταει και φωτο οπως κατι οτι να ναι. παντως γεματο το βλεπω το προφιλ της απο ενδιαφεροντα. ελπιζω να μην απανταει μετα απο κανα μηνα. θα κανω μια προσεγγιση.ωραιος φιλε ευχαριστωΑν σου αρέσουν οι γυμνασμενες ναι, αλλά πρέπει να είναι επιλεκτική
Στο ποιον θα επιλέξει. Δηλαδή πολύ πιθανό να στείλεις και να μην απαντήσει. Δοκίμασεεπιλεκτικη σε τι? στα φετιχ που προσφερει ή σε εμφανιση κτλ ελπιζω να μην ζηταει και φωτο οπως κατι οτι να ναι. παντως γεματο το βλεπω το προφιλ της απο ενδιαφεροντα. ελπιζω να μην απανταει μετα απο κανα μηνα. θα κανω μια προσεγγιση.ωραιος φιλε ευχαριστω
ναι δεν χανω τιποτα.με εψησε το κονσεπτ της. τσιμπημενες οι τιμες της μαζι με ξενοδοχειο παντως αφου δεν εχει χωρο,αλλα οκΣτο ποιον θα επιλέξει. Δηλαδή πολύ πιθανό να στείλεις και να μην απαντήσει. Δοκίμασε
Μερικές είναι τόσο ντίβες που θέλουν παρακάλια. Τα φετίχ που θέλω, τα κάνω με πουτανες πλεον, εξάλλου δε μου ταιριάζει και ο ρόλος του σκλάβου που θέλουν να έχεις αυτές. Άμα θέλω γαμαω κιόλαςναι δεν χανω τιποτα.με εψησε το κονσεπτ της. τσιμπημενες οι τιμες της μαζι με ξενοδοχειο παντως αφου δεν εχει χωρο,αλλα οκ
Τη denial_ πως τη προσεγγισεςΈχουμε χρόνια να μιλήσουμε. Χώρο δε νομίζω, τιμή πρέπει να ήταν 120-150 την ώρα, δε θυμάμαι
Ε δώσε καμία ρε παίχτη ,πήξαμε στις περίεργεςΜερικές είναι τόσο ντίβες που θέλουν παρακάλια. Τα φετίχ που θέλω, τα κάνω με πουτανες πλεον, εξάλλου δε μου ταιριάζει και ο ρόλος του σκλάβου που θέλουν να έχεις αυτές. Άμα θέλω γαμαω κιόλας
Τη ρώτησα αν κάνει σέσσιον, της είπα τι γουστάρω, και μου απάντησε 1,5 ώρα 100 ευρώ +25 το ξενοδοχείο. Μια μέρα πριν, μου το ακύρωσεΤη denial_ πως τη προσεγγισες
αφεντρα που δεν το κανει για αρπαχτη εννοουσαναι και εγω τη βρισκω με εσκορταλια αραια και που αλλα βαρανε πολυ τις τιμες στα φετιχ. η φαση με σοβαρη αφεντρα που το κανει για αρπαχτη εχει αλλα βαιμπς παντως Γουστα ειναι βεβαια
Οι γυμνασμένοι εννοείς όχι οι γυμνασμενεςΑν σου αρέσουν οι γυμνασμενες ναι, αλλά πρέπει να είναι επιλεκτική