You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χωρίς φώτο... Κασκαντεριλίκι μεγάλο για το τι θα συναντήσεις.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
η αγγελια σε μετριας αναγνωρισιμοτιτας σαιτ. με δυο φωτο η μια ακυρη και η αλλη τραβηγμενη απο κινητο προ 15 ετιας. χωρις εστω τα τυπικα φιλτρα δειχνει να ειναι παλαιας κοπης. οχι απαραιτητα αλλα πιθανον
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
εξαρτατε το ρίσκο. δηλαδή την τιμή που θα ζητήσει.φυσικά χωρις προπληρωμες κτλΚαι αν σου κάτσει.....?
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Κλεισαμε δυναμικάτην άνοιξη με ισιδα! Ανανεωμένη και σε μεγσλα κέφια. Αν η προηγούμενη φορα ηταν σουπερ αυτην την φορά ο δυναμιτης εσκασε πριν το σεσιον με τηλεφωνικο αναμα οτσν κανονιζαμε. Μπηκε με αερα και μου άλλαξε τα φωτα. Έμαθα τι θα πει"γαμησι και ξυλο" απο την πιο σαδιστικη και εξευτελιστικη πλευρα. τιμησε κ τον τελευταιο σεντ. Η τιμη ακρως ανταγωνιστική και η συναντηση σε γνωστο χοτελ της πολης.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
φοβερη παρουσια και συμμετοχη η κοπελα ειναι must στον χωρο
Είναι ΘΕΑ η γυναίκα!!! Ελπίζω να μπορέσω να κατέβω σύντομα Αθήνα ή σε κάνα τουρ της...Κλεισαμε δυναμικάτην άνοιξη με ισιδα! Ανανεωμένη και σε μεγσλα κέφια. Αν η προηγούμενη φορα ηταν σουπερ αυτην την φορά ο δυναμιτης εσκασε πριν το σεσιον με τηλεφωνικο αναμα οτσν κανονιζαμε. Μπηκε με αερα και μου άλλαξε τα φωτα. Έμαθα τι θα πει"γαμησι και ξυλο" απο την πιο σαδιστικη και εξευτελιστικη πλευρα. τιμησε κ τον τελευταιο σεντ. Η τιμη ακρως ανταγωνιστική και η συναντηση σε γνωστο χοτελ της πολης.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Πριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,χτες με απογείωσε η έρικα για άλλη μία φορά,Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη
Σήμερα το βράδυ έχω κλείσει με την ερικα σουίτα με τζακούζι μαζί της για τρίωρο της είπα αν μπορεί να έρθει και η φίλη της η ειρήνη να κάνουμε τρίο ,έχω ξανακάνει μαζί τους βγαίνει χημείαχτες με απογείωσε η έρικα για άλλη μία φορά,Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή
Μίλησα πριν από λίγα λεπτά με την όλγα και την ρώτησα γιατί το ακύρωσε,δεν βγαίνουν τα νούμερα μου απάντησε της είπα ότι αν έκανε κάτι καλύτερο και όχι 150 θα είχε πολύ πελατεία το τι άκουσα έβρισε χωρίς να με ξέρει και εμένα και την οικογένεια μου, ανεπίτρεπτο
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Ίσως την πέτυχες σε κακή στιγμή. Σε μένα ήταν πολύ οκ όταν μιλήσαμε.Μίλησα πριν από λίγα λεπτά με την όλγα και την ρώτησα γιατί το ακύρωσε,δεν βγαίνουν τα νούμερα μου απάντησε της είπα ότι αν έκανε κάτι καλύτερο και όχι 150 θα είχε πολύ πελατεία το τι άκουσα έβρισε χωρίς να με ξέρει και εμένα και την οικογένεια μου, ανεπίτρεπτο
Την πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν μια χαρά αλλά να βρίζει και την οικογένεια μου χωρίς να με γνωρίζει, τραγική,την ρώτησα γιατί το ακύρωσε τίποτα άλλο και αν το κατέβαζε από τα 150 θα είχε πολύ κόσμο,ούτε στο πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει γυναίκα να βρίζει έτσιΊσως την πέτυχες σε κακή στιγμή. Σε μένα ήταν πολύ οκ όταν μιλήσαμε.
Μόνο βρίζει απαράδεκτη η όλγαεμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Κοίτα. αθτό με τις τιμές είναι πολύ ευαίσθητο θέμα να το συζητάς όχι μονο με τις εκδιδομενςες αλλά και με οποιονδήποτε εμπορεύεται κάτι υπηρεσιες ή προιοντα ειδικά αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή δεν σου εχει ζητησει συμβουλή. Όσον αφορά τις εκδιδομενες όποτε έχω πει κάτι αντιστοιχο για τιμή το θεωρούν παζάρι και προσβάλλονται. Οπότε ή σουμιλούν απότομα ή στο κλεινουν ή σου λένε με αγένεια ή ειρωνεια αυτό είναι. Και για μένα έχουν κατά μεγαλο μερος δικιο. Τώρα για μπινελίκια ή χοντράδες για οικογενεις κτ΄λ αν έτσι εγινε τότε το παράκανεΤην πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν μια χαρά αλλά να βρίζει και την οικογένεια μου χωρίς να με γνωρίζει, τραγική,την ρώτησα γιατί το ακύρωσε τίποτα άλλο και αν το κατέβαζε από τα 150 θα είχε πολύ κόσμο,ούτε στο πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει γυναίκα να βρίζει έτσι
Διαγραμμένο μέλος 256924
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2025
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Πιστεύω παντως οτι μαλλον την πετυχες σε πολύ κακη στιγμη.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Εντάξει, μόνο σε έβρισε, υπάρχουν και χειρότερα.Μόνο βρίζει απαράδεκτη η όλγα
Υπάρχει αφέντρα που επειδή ο πελάτης όταν άνοιξε η πόρτα είδε μία που δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες και είπε να φύγει, όρμησέ πάνω του γρατζουνώντας τον και τσίριζε δώσε το δώρο μου μαλάκα κτλ.. Σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι η εν λόγο αφέντρα. Μετά τον έπαιρνε τηλέφωνο συνεχώς και τον έβριζε.
Εσύ φτηνά την έβγαλες με ένα βρίσιμο.
Tony Corleone
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
To ιδιο και σε εμένα. Μια χαρά ομιλιτική και με χιουμορΊσως την πέτυχες σε κακή στιγμή. Σε μένα ήταν πολύ οκ όταν μιλήσαμε.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 518
- Πόντοι
- 81
Συνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο με την έρικα ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού μέχρι να χύσει
Πότε; εγώ μένω ΛάρισαTo ιδιο και σε εμένα. Μια χαρά ομιλιτική και με χιουμορ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874