Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
556
Πόντοι
81
χτες με απογείωσε η έρικα για άλλη μία φορά,Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.465
Πόντοι
456
Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια, ξερουμε κατι για την κοπελα?

Δανάη η απόλυτη αφέντρα - Marmeladies
η αγγελια σε μετριας αναγνωρισιμοτιτας σαιτ. με δυο φωτο η μια ακυρη και η αλλη τραβηγμενη απο κινητο προ 15 ετιας. χωρις εστω τα τυπικα φιλτρα δειχνει να ειναι παλαιας κοπης. οχι απαραιτητα αλλα πιθανον

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Κλεισαμε δυναμικάτην άνοιξη με ισιδα! Ανανεωμένη και σε μεγσλα κέφια. Αν η προηγούμενη φορα ηταν σουπερ αυτην την φορά ο δυναμιτης εσκασε πριν το σεσιον με τηλεφωνικο αναμα οτσν κανονιζαμε. Μπηκε με αερα και μου άλλαξε τα φωτα. Έμαθα τι θα πει"γαμησι και ξυλο" απο την πιο σαδιστικη και εξευτελιστικη πλευρα. τιμησε κ τον τελευταιο σεντ. Η τιμη ακρως ανταγωνιστική και η συναντηση σε γνωστο χοτελ της πολης.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.465
Πόντοι
456
Κλεισαμε δυναμικάτην άνοιξη με ισιδα! Ανανεωμένη και σε μεγσλα κέφια. Αν η προηγούμενη φορα ηταν σουπερ αυτην την φορά ο δυναμιτης εσκασε πριν το σεσιον με τηλεφωνικο αναμα οτσν κανονιζαμε. Μπηκε με αερα και μου άλλαξε τα φωτα. Έμαθα τι θα πει"γαμησι και ξυλο" απο την πιο σαδιστικη και εξευτελιστικη πλευρα. τιμησε κ τον τελευταιο σεντ. Η τιμη ακρως ανταγωνιστική και η συναντηση σε γνωστο χοτελ της πολης.
Είναι ΘΕΑ η γυναίκα!!! Ελπίζω να μπορέσω να κατέβω σύντομα Αθήνα ή σε κάνα τουρ της...

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
488
Πόντοι
21
χτες με απογείωσε η έρικα για άλλη μία φορά,Την Παρασκευή που ήταν να πάω μου το ακύρωσε επειδή έπρεπε να φύγει να πάει στο εξοχικό της αλλά πήγα χτες το βράδυ αργά,ντυμένη στην πένα με ένα δερμάτινο φόρεμα μου κόπηκε η ανάσα ,το λουράκι μου και στα τέσσερα να την ακολουθώ ,με έβγαλε έξω κάθισε στην μπαμπού καρέκλα της έγλυφα τα πόδια ,ένα ένα τα υπέροχα δάχτυλα της με έφτυνε παντού ,με μπούκωνε με τα βυζιά της ταυτόχρονα και μία μικρή σφήνα ,μετά με πήγε στο υπνοδωμάτιο για στράπ,μασάζ προστάτη ,φίστινγκ και γλύψιμο στο σώμα της facesitting και δεν με άφηνε να τελειώσω μου έβαλε το κλουβί ,είχε και συνέχεια στο σκυλόσπιτο μέσα και εκεί στράπ και όταν βγήκα γύρισα ανάσκελα και με πότισε παντού με την χρυσή της βροχή
Πριν φύγει για Θεσσαλονίκη θα την τιμήσω την έρικα σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο με τζακούζι που της αρέσει, είναι τύπισσα και το ζει η έρικα δεν είναι αρπαχτή μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι τοπ τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου κάνει λιώνω στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή για αυτό είναι και περιζήτητη
Σήμερα το βράδυ έχω κλείσει με την ερικα σουίτα με τζακούζι μαζί της για τρίωρο της είπα αν μπορεί να έρθει και η φίλη της η ειρήνη να κάνουμε τρίο ,έχω ξανακάνει μαζί τους βγαίνει χημεία

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Μίλησα πριν από λίγα λεπτά με την όλγα και την ρώτησα γιατί το ακύρωσε,δεν βγαίνουν τα νούμερα μου απάντησε της είπα ότι αν έκανε κάτι καλύτερο και όχι 150 θα είχε πολύ πελατεία το τι άκουσα έβρισε χωρίς να με ξέρει και εμένα και την οικογένεια μου, ανεπίτρεπτο

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Μίλησα πριν από λίγα λεπτά με την όλγα και την ρώτησα γιατί το ακύρωσε,δεν βγαίνουν τα νούμερα μου απάντησε της είπα ότι αν έκανε κάτι καλύτερο και όχι 150 θα είχε πολύ πελατεία το τι άκουσα έβρισε χωρίς να με ξέρει και εμένα και την οικογένεια μου, ανεπίτρεπτο
Ίσως την πέτυχες σε κακή στιγμή. Σε μένα ήταν πολύ οκ όταν μιλήσαμε.

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
Ίσως την πέτυχες σε κακή στιγμή. Σε μένα ήταν πολύ οκ όταν μιλήσαμε.
Την πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν μια χαρά αλλά να βρίζει και την οικογένεια μου χωρίς να με γνωρίζει, τραγική,την ρώτησα γιατί το ακύρωσε τίποτα άλλο και αν το κατέβαζε από τα 150 θα είχε πολύ κόσμο,ούτε στο πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει γυναίκα να βρίζει έτσι

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
422
Πόντοι
21
εμφάνιση πάνω κάτω αυτό που βλέπεις. Στιλάκι μαγγιόρας γκόμενας λαικιάς, που μιλάει με βρισιές κλπ. Σώμα αρκετά κακό, δηλαδή είναι παχιά, αγύμναστη με κρεμαστό στήθος. Υπηρεσίες αρκετά καλές, αλλά σε εμένα έκλεψε φουλ στην ώρα και ξενέρωσα. Αν δεν είχε κλέψει στην ώρα θα ξαναπήγαινα.
Μόνο βρίζει απαράδεκτη η όλγα

Εγγρ.
18 Απρ 2025
Like
276
Πόντοι
21
Την πρώτη φορά που μιλήσαμε ήταν μια χαρά αλλά να βρίζει και την οικογένεια μου χωρίς να με γνωρίζει, τραγική,την ρώτησα γιατί το ακύρωσε τίποτα άλλο και αν το κατέβαζε από τα 150 θα είχε πολύ κόσμο,ούτε στο πεζοδρόμιο δεν έχω ακούσει γυναίκα να βρίζει έτσι
Κοίτα. αθτό με τις τιμές είναι πολύ ευαίσθητο θέμα να το συζητάς όχι μονο με τις εκδιδομενςες αλλά και με οποιονδήποτε εμπορεύεται κάτι υπηρεσιες ή προιοντα ειδικά αν δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή δεν σου εχει ζητησει συμβουλή. Όσον αφορά τις εκδιδομενες όποτε έχω πει κάτι αντιστοιχο για τιμή το θεωρούν παζάρι και προσβάλλονται. Οπότε ή σουμιλούν απότομα ή στο κλεινουν ή σου λένε με αγένεια ή ειρωνεια αυτό είναι. Και για μένα έχουν κατά μεγαλο μερος δικιο. Τώρα για μπινελίκια ή χοντράδες για οικογενεις κτ΄λ αν έτσι εγινε τότε το παράκανε

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
1.005
Πόντοι
86
Μόνο βρίζει απαράδεκτη η όλγα
Εντάξει, μόνο σε έβρισε, υπάρχουν και χειρότερα.
Υπάρχει αφέντρα που επειδή ο πελάτης όταν άνοιξε η πόρτα είδε μία που δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες και είπε να φύγει, όρμησέ πάνω του γρατζουνώντας τον και τσίριζε δώσε το δώρο μου μαλάκα κτλ.. Σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο πόδι η εν λόγο αφέντρα. Μετά τον έπαιρνε τηλέφωνο συνεχώς και τον έβριζε.
Εσύ φτηνά την έβγαλες με ένα βρίσιμο.

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
488
Πόντοι
21
Συνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο με την έρικα ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού μέχρι να χύσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom