You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
Αφού τα έχετε γράψει ήδη,πολλές μέρες θα κάτσει χαχαΦωτάκο καλό είναι να γράφεις πως η κουκλάρα η Vida θα είναι στην Αθήνα 8,9 και 10 Μαΐου. Μην κάνεις σε παρακαλώ μισές δουλειές.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
Ήρθε η όλγα στην Θεσσαλονίκη για 4 ημέρες και δεν πρόλαβε να τους δει όλους βεβαίως η όλγα το κατέχειΦωτάκο καλό είναι να γράφεις πως η κουκλάρα η Vida θα είναι στην Αθήνα 8,9 και 10 Μαΐου. Μην κάνεις σε παρακαλώ μισές δουλειές.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Μπράβο της, εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό και παραθέτεις το μήνυμά μου; Ανταγωνιστής της είμαι ή ο σύζυγός της; Φωτάκο συγκεντρώσου.Ήρθε η όλγα στην Θεσσαλονίκη για 4 ημέρες και δεν πρόλαβε να τους δει όλους βεβαίως η όλγα το κατέχει
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
Πήγαινε και στην όλγα να δεις την διαφοράΜπράβο της, εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό και παραθέτεις το μήνυμά μου; Ανταγωνιστής της είμαι ή ο σύζυγός της; Φωτάκο συγκεντρώσου.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 555
- Πόντοι
- 86
Επειδή η Αθήνα έχει τριπλάσιο πληθυσμό από την Θεσσαλονίκη και η όλγα δεν τους πρόλαβε όλους σε 4 ημέρες η βίντα 3 ημέρες Αθήνα μόνο σκέψου τοΜπράβο της, εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό και παραθέτεις το μήνυμά μου; Ανταγωνιστής της είμαι ή ο σύζυγός της; Φωτάκο συγκεντρώσου.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 1.017
- Πόντοι
- 86
Αναλόγως το πορτοφόλι σου, πάντως δεν είναι ίδιας κατηγορίας τα δύο αυτά πάρτι.![]()
![]()
Σε ποιο πάρτυ μου προτίνετε να πάω απόψε?
Dorita Sia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πηγα 9/5/25 στο event strap on party απο την Mistress Alexandra και της φιλες τηε
Περασα υπεροχα,ενα event που δε θα ξεχασω ποτε,ολα τα κοριτσια ηταν φανταστικα ,μακαρι να ξαναγινει καποιο τετοιο event συντομα,ευχαριστω την Κυρια Αλεξανδρα που ανεβασε το επιπεδο,ειναι θεαDorita Sia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πηγα σημερα 12,00 Περασα υπεροχα,ενα event που δε θα ξεχασω ποτε,ολα τα κοριτσια ηταν φανταστικα ,μακαρι να ξαναγινει καποιο τετοιο event συντομα,ευχαριστω την Κυρια Αλεξανδρα που ανεβασε το επιπεδο,ειναι θεα![]()
![]()
Της είχα στείλει μήνυμα μα έρθει,δεν διάβαζα ήμουν μπαταρισμένος στο πόδι αλλά πήγα,με άρεσε αλλά περίμενα κάτι παραπάνω να με κάνειΕκπληρωθηκε απ οτι φαινεται η επιθυμία σου, δε διαβάζεις το νήμα της Σαλονίκης ;
Η βίντα δεν με αρέσει,η Ερίκα και η Αλεξάνδρα με αρέσουνΡε σεις, μην τσακώνεστε!
Αλλος γουστάρει τη Βιντα, άλλος την Αλεξάνδρεια, άλλος τη Θεανώ, αλλος την Έρικα. Πολλές να είναι θέλουμε για να έχουμε επιλογές. Εχουν λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια ..
τι με νοιάζει τι θα γράψεις μόνο για το κοκκάλι γράφεις την βίντα, και Αλεξάνδρα και ερίκα με αρέσουν και η όλγαΚαινούριο αυτό το παιχνιδάκι; Ας γράψω και εγώ, η Έρικα δε μου αρέσει γιατί είναι μιας κάποιας ηλικίας, η Αλεξάνδρα έτσι και έτσι, η Θεανώ μου αρέσει και η Vida μου αρέσει πάρα πολύ.
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποιος που να έχει προσφατη εμπειρία με Domina Olga?Ευχαριστώ
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.005
- Πόντοι
- 6.727
Και η Μπάρμπορα είναι μια χαρά
Στο Spank που πήγα πάντως άξιζε, πέρασα τέλεια!!![]()
![]()
εγώ την είδα Σαλονίκη , καλή είναι με καμπύλες περίμενα κάτι παραπάνω αλλά πέρασα καλάΥπάρχει κάποιος που να έχει προσφατη εμπειρία με Domina Olga?Ευχαριστώ
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις