ο οποίος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Τύφλα να εχει η 17 Νοεμβρη
Σαν να λεμε ο Κουφοντινας, ο Ξηρος και ο Γιωτοπουλος
Εχω σχεδιο για να οργανωσουμε τον Πικερισμο στα προτυπα της συμμοριας των Νεκρων Λαγων στη Νεα Υορκη.
Τύφλα να εχει η 17 Νοεμβρη
Σαν να λεμε ο Κουφοντινας, ο Ξηρος και ο Γιωτοπουλος
Θα κυκλοφορειτε με ραβδι που θα εχει καρφωμενο εναν ψοφιο λαγο? Βλεπω ωραια ονειρα εχετε για τη ζωη σαςΕχω σχεδιο για να οργανωσουμε τον Πικερισμο στα προτυπα της συμμοριας των Νεκρων Λαγων στη Νεα Υορκη.
Billara ναυαγιο σκις τους
Ρε μαλακά δούκα πάλι κλώνο γαμω τον αντιχριστο σου? Μυαλό δεν έβαλες ρε ηλιθιε? Δεν έβαλες μυαλό που σε ψάχνει η μισή κοινότητα των σαιτ αυτών να σου δώσει μάπες για όλο το μπουλινγκ που έκανες χρόνια? Τώρα που κόψανε τα μπουρδελα μας έχει σπάσει τα αρχιδια για τον Duke, τον σουκερ και τον Peter van Norden, τον κωλογαμημενο πικερ και όλη την πουστοκοινοτητα σας, σε σβήσανε σαν Peter και έφτιαξες πάλι να μας ζαλίζεις τα άρχιδια με τον πικερ, τον σουκερ και που πάτε για καφέ, για δεν λες ρε αναρχιδε που μαζεύεστε να έρθουν να σας βρουν?Α κάπου έχει πάρει το μάτι μου έναν Duke σε ένα παρόμοιο σαιτ, δικός σας είναι? Όσο ήταν τα μπουρδελα ανοιχτά έγραφες και τίποτα για ενημέρωση, τα κόψανε και μας έχεις ζαλίσει με το ναυάγιο τον δασκαλο... Και όσοι ρωτήσετε ποιος ειμαι, είμαι ο ενόραση, σκουμπι κλπ για ποιον ρωτήσει, γιατί εγώ πρόσφερα στα σαιτ παλιά και με λασπωσατε εσείς ή κλίκα.Αποψε ο Πικερ εχει συναντηση με απατημενη γυναικα παντρεμενου λαμογιου.
Θα παμε 2-3 φιλαρακια να παρουμε ματι τον δασκαλο καθως θα παιρνει εκδικηση.
Bρήκα και έσπρωξα μια φίλη της. Όχι εσένα όμωςΤι εγινε τοτε;
Ρε μαλακά δούκα πάλι κλώνο γαμω τον αντιχριστο σου? Μυαλό δεν έβαλες ρε ηλιθιε? Δεν έβαλες μυαλό που σε ψάχνει η μισή κοινότητα των σαιτ αυτών να σου δώσει μάπες για όλο το μπουλινγκ που έκανες χρόνια? Τώρα που κόψανε τα μπουρδελα μας έχει σπάσει τα αρχιδια για τον Duke, τον σουκερ και τον Peter van Norden, τον κωλογαμημενο πικερ και όλη την πουστοκοινοτητα σας, σε σβήσανε σαν Peter και έφτιαξες πάλι να μας ζαλίζεις τα άρχιδια με τον πικερ, τον σουκερ και που πάτε για καφέ, για δεν λες ρε αναρχιδε που μαζεύεστε να έρθουν να σας βρουν?Α κάπου έχει πάρει το μάτι μου έναν Duke σε ένα παρόμοιο σαιτ, δικός σας είναι? Όσο ήταν τα μπουρδελα ανοιχτά έγραφες και τίποτα για ενημέρωση, τα κόψανε και μας έχεις ζαλίσει με το ναυάγιο τον δασκαλο... Και όσοι ρωτήσετε ποιος ειμαι, είμαι ο ενόραση, σκουμπι κλπ για ποιον ρωτήσει, γιατί εγώ πρόσφερα στα σαιτ παλιά και με λασπωσατε εσείς ή κλίκα.
Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις
Θα με δεις με πρασινη φορμα και βαμβακερες καλτσες πουρναρα να βγαζω τον dogo argentino μου βολτα.
ασπρο ειναι το σκυλι σου??
σ εχω δει νεο κοσμο μαλλον
Ασπρο χωρις φιμωτρο.
Τον βαζω και στο μπουρδελο οταν παω να γαμησω.
βαλε λινκ
ευχαριστω προκαταβολικα *P
ε λογικοΕχει γεμισει το inbox μου μηνυματα συναγωνιστων.
και οι μαλακίες έχουν όριο ρε φίλε.
εντάξει λες παπαριές, προσπαθείς πραγματικά να πείσεις?, να ιντριγκάρεις?, να κάνεις ίσως τον χαβαλέ σου?
όποιος κι αν είναι ο σκοπός σου χαμήλωσε τόνους γιατί υπάρχουν και άνθρωποι με iq εδώ μέσα.
δεν παίζουμε όλοι μεταξύ 30-50...
δεν ε΄χεις γκόμενα? δεν πειράζει...
υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν. ίσως αυτό βοηθήσει, η αγαμησιά βαράει κατακέφαλα...