Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τυπε το λιονταρι χυνει σε 10 δευτερολεπταΣτο τέλος θα αρχίσεις να μετράς και τα κατουρήματα, 1 λεπτό διαρκεί και το κατούρημα.![]()
![]()
τυπε το λιονταρι χυνει σε 10 δευτερολεπτα
ο γρυλος σε μιαμιση ωρα
κανε τις αναγωγες σου
ο γρυλος λογικα θα κανει κανα μισαωροΣε πόση ώρα κατουράνε όμως;
H ερευνα της Durex του 2005 ειναι η μεγαλυτερη (σε επιπεδο δειγματος) ερευνα για το σεξ που εχει γινει ποτε. Μπορειτε να βγαλετε πολυ σημαντικα συμπερασματα αν τη μελετησετε και τη συγκρινετε με αυτο που προτεινει ο νομος του Picker.![]()
Μετράνε και τα προφυλακτικά που βάζουν στα δάχτυλα οι κορασίδες όταν ξεπατώνουν σούφρες;
εσυ παντως σαν δηλωμενος gay τι ζορι τραβας ;
Βρες μου μια ερευνα βλακα που να μετριεται ο μεγαλος γαμιας απο τη διαρκεια και οχι απο τη συχνοτητα του σεξ.![]()
Εστω κι αν ριχνω 4 τελειωμενα γαμησια του 1 λεπτου τη βδομαδα ειμαι πανω απο καποιον που ριχνει 3 γαμησια της 1 ωρας.
Δηλωμένος gay είναι ο νηματοθέτης σου.

Και οι πιο ανικανοι γεροι μπορουν να γαμανε για 12 ωρες συνεχομενα χωρις να χυνουν ποτε. Βλακα.![]()
πως νιωθεις που εκανες ολοκληρο προεκλογικο αγωνα να βγαλεις στη σεντρα τους μπρουκληδες πικεριστες στον χαζοδιαγωνισμο σου, εκανες ολοκληρες νοθειες και ιντριγκες για να τους φορτωσεις με ψηφους και τελικα παιρνεις για αλλη μια χρονια τα πικεροαρχιδια μας;Αυτοί οι γέροι τρώνε τον κώλο σου και γουστάρεις.
δεν νομιζω ...
εσυ εισαι αυτος που εχει gay αβαταρ ..![]()
![]()
πως νιωθεις που εκανες ολοκληρο προεκλογικο αγωνα να βγαλεις στη σεντρα τους μπρουκληδες πικεριστες στον χαζοδιαγωνισμο σου, εκανες ολοκληρες νοθειες και ιντριγκες για να τους φορτωσεις με ψηφους και τελικα παιρνεις για αλλη μια χρονια τα πικεροαρχιδια μας;
Την πουτσα που έφαγες μεσω Λουξεμβούργου από ακαποειρα θα την θυμάσαι για πολύ καιρό.
Ήταν από τις δυνατές στιγμές του διαγωνισμού και την είδαμε live.
Εγώ βλακάκο δικηγόρετης πούτσαςτου πίκερ δε δήλωσα πουθενά οτι δίνω τον κώλο μου ή λατρεύω να μπαίνουν πράγματα στον κώλο μου όπως ο αγαπημένος σου. Εκτός αν είσαι απόφοιτος προνηπίων.
ομοφυλοφιλος σε αρνηση εισαι ..