troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
πτυω την αθηνα ...ο Αθηναιος![]()
ειμαι πειραιωτης...
συντομα για να δειτε θαλασσα θα θελετε διαβατηριο
πτυω την αθηνα ...ο Αθηναιος![]()
Ευχαριστω παραλειψης μουΞεχασες το 44 τυπε....
πτυω την αθηνα ...
ειμαι πειραιωτης...
συντομα για να δειτε θαλασσα θα θελετε διαβατηριο
αστα αυτα φιδι κολοβο και πες κανα κωλομπαρο της προκοπης στην γεφυρα ρε :S :S :S
Τα εχω χασει αυτα.Γιατι τον λες αυγολεμονο,σε ποια πλατεια κομαται,εχω κενα![]()
Τα εχω χασει αυτα.Γιατι τον λες αυγολεμονο,σε ποια πλατεια κομαται,εχω κεναΕχει ενα στη πλατεια που κοιμαται ο Αυγολεμονος...
στην γεφυρα ρε :S :S :SΕχει ενα στη πλατεια που κοιμαται ο Αυγολεμονος...
που;δεν παρακολουθω χρονια το σαιτ μονο λιγους μηνες και μετα εκανα εγγραφη
τι παπουτσια φορας και τι χρωμα?Τα εχω χασει αυτα.Γιατι τον λες αυγολεμονο,σε ποια πλατεια κομαται,εχω κενα![]()
που;δεν παρακολουθω χρονια το σαιτ μονο λιγους μηνες και μετα εκανα εγγραφηΚανε ανασκοπηση τυπε...
Αναλογα.Αθλητικα,καζουαλ,μποτακια;απο ολα εχομεντι παπουτσια φορας και τι χρωμα?
Μονο αληθειες λεω εγω.Λιγους μηνες μονο το εχω βρει![]()
Μονο αληθειες λεω εγω.Λιγους μηνες μονο το εχω βρειΤο σωστο ειναι παρακολουθουσα χρονια το σαιτ αλλα εκανα τωρα εγγραφη....
Ε καποιοι στανταρΥπαινισσεσαι οτι οι αλλοι που χρησιμοποιουν αυτη την ατακα ψευδονται;Ενδιαφερον...
Ρουφαω καθε σελιδα![]()
![]()
παντως παρακολουθουσες καλα τυπε :S :S :SΕ καποιοι στανταρ![]()
Ρουφαω καθε σελιδαπαντως παρακολουθουσες καλα τυπε :S :S :S
Θα σου συνιστουσα να προσεχεις με τη χρηση τετοιων εκφρασεων σε αυτο το νημα...
σωστοςτυπε μην μασας δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις μονο βρωμικα μυαλαΡουφαω καθε σελιδα![]()
![]()

ισχυει.Εδω ολοι εχουμε πεντακαθαρα μυαλα παντωςτυπε μην μασας δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις μονο βρωμικα μυαλα![]()
![]()
![]()