Επισκέπτης
Ο αρχηγός σου θα εδεινε, εσύ?
Εγω ασφαλως οχι, δεν ειμαι πουστης.
δεν ειναι ετσι ..
απλα , στα πλαισια της θυσιας για την επικρατηση της κοσμοθεωριας του πικερισμου ειπε πως ισως να το εκανε ωστε να γινοταν μαρτυρας !!!
ουτε εγω ειμαι .
Ο αρχηγός σου θα εδεινε, εσύ?
Εγω ασφαλως οχι, δεν ειμαι πουστης.
Πρωτος στοχος. Η μετακομιση της Ντορας και του Ανεστη. Επετευχθη.
Δευτερος στοχος η αποκατασταση του Δασκαλου και η απαξιωση του υβριστη του. Εξι χρονια τον υβριζεις πουστη και πουστη λες και ο λογος σου εχει την οποιαδηποτε βαρυτητα. Με τη βοηθεια του χρησιμου ηλιθιου Ντιμιτς απεδειξα οτι δεν εισαι παρα μια θλιβερη μαζορετα των τραβελακηδων που κατηγορει το δασκαλο για τρολαρισματα ενω ταυτοχρονα δικαιολογει τους πραγματικους γκευ. Ανυποληπτος, ψευτης, προδοτης των πραγματικων φιλων (ο Ανεστης δε μπαινει γιατι τον πληγωσες), υποστηρικτης της ντιγκγουικης μουργας, ανθρωπος προφανως χωρις ηθικη πυξιδα και χωρις συνεπεια λογου.
Ελπιζω να πειστεις να απαλλαξεις αυτο το περηφανο θρεντ απο το κουραστικο μονοτονο και χωρις χιουμορ σπαμ με το οποιο μας χαλας τη διασκεδαση εδω και 6 χρονια.
Κι αυτός άτομο με ειδικές ανάγκες είναι, κύριε.
Πάντα σωστός ο άγιος....Ποσο ξεφτιλας εισαι που διακωμωδείς ατομα με ειδικες αναγκες τυπε??
Λαμπρά!
Πείτε μας τώρα...
Γουστάρετε να σας κωλοδαχτυλιάζουν οι πουτάνες και οι γκόμενες;
δεν ειναι ετσι ..
απλα , στα πλαισια της θυσιας για την επικρατηση της κοσμοθεωριας του πικερισμου ειπε πως ισως να το εκανε ωστε να γινοταν μαρτυρας !!!
ουτε εγω ειμαι .
Έχει παραδεχθεί ο γκουρού σας ότι ήταν πολύ ωραία όταν τον κωλοδαχτύλιαζε γκόμενα;
οχι .
εσας ;
Αν αυτός είναι ο λόγος που υπεκφεύγετε να απαντήσετε, Θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως: Κατηγορηματικά ΟΧΙ
Απαντήστε λοιπόν κι εσείς στην προηγούμενη ερώτησή μου, και αφήστε κατά μέρος τις υπεκφυγές.
οχι .
εσας ;
λαθος !
Ποσο ξεφτιλας εισαι που διακωμωδείς ατομα με ειδικες αναγκες τυπε??
Ποσο ξεφτιλας εισαι που διακωμωδείς ατομα με ειδικες αναγκες τυπε??
αν διαβασετε προσεκτικα το ποστ μου ... θα διακρινετε την λεξη " οχι" ... σαν απαντηση στο ερωτημα σας !
Καλα εκανε. Πηγαινε να ψαλλεις την Πουτσομαχο με τους (πισω)κολλητους σου.Έχει παραδεχθεί ο γκουρού σας ότι ήταν πολύ ωραία όταν τον κωλοδαχτύλιαζε γκόμενα;
κρακΠώωωωωω, τρέμεις από την καυλα που σε χύνω στη μάπα μωρή πουστάρα, και διπλοπατάς τις παραθέσεις...![]()
Εχουν την επιλογη να μη γραφουν στο νομο.
Γιουκιο αρχισες τους πληθυντικους με τη γρια μαζορετα; Ημαρτον.