για μενα οχι....γι αλλους πιο σκληροπυρηνικους μαλλον ναιΌποιος του αρεσει να του γλείφει τον κώλο η γυναίκα, είναι πούστης;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για μενα οχι....γι αλλους πιο σκληροπυρηνικους μαλλον ναιΌποιος του αρεσει να του γλείφει τον κώλο η γυναίκα, είναι πούστης;
δεν νομιζω τυπεΌποιος του αρεσει να του γλείφει τον κώλο η γυναίκα, είναι πούστης;
Οι ειδικοί λένε οτι ο κώλος (ανδρικός και γυναικείος) εχει τρομερά ερωτογόνες και ευερέθιστες απολήξεις νεύρων.για μενα οχι....γι αλλους πιο σκληροπυρηνικους μαλλον ναι
ας ρωτησουμε τον ειδικο....ρε πικερ αληθευει οτι η κωλοτρυπιδα σου ειναι γεματη αποερωτογονες και ευερεθιστες αποληξεις νευρων?
Δεν προτιμας δωδεκαδα απο Χόντο?Aλιμονο ,για εσας τα καλυτερα.
Με το δεκαευρω που περίσσεψε σας αγορασα προφυλακτικα . Στο μεγεθος σας ,μην εχετε κανενα ατυχημα . Εξτρα small![]()
δωρα εσυ εκανες δωρο σε κανενα συχνο πελατη
μπουφαν η κουβερτα οπως το κινεζακι του μποκολου?
Δεν προτιμας δωδεκαδα απο Χόντο?
H πρώην μου απο εκει τα ψωνιζε.
Εγω εξαλλου ποτέ δεν αγοραζω προφυλακτικα γιατι ντρεπομαι. Βαζω τα κοριτσια να τα παιρνουν.

Δεν ξερω, ντρεπομαι. Τοσο περιεργο σού φαινεται?
Γιατι ντρεπεσαι;![]()
Δεν προτιμας δωδεκαδα απο Χόντο?
H πρώην μου απο εκει τα ψωνιζε.
Εγω εξαλλου ποτέ δεν αγοραζω προφυλακτικα γιατι ντρεπομαι. Βαζω τα κοριτσια να τα παιρνουν.

Πέτερ,ο Πίκερ είχε άσχημα παιδικά χρόνια; Πες μας αν θες,κάποια πράγματα.
Τα εχει γραψει ολα στις πρωτες σελιδες.
οσο και η δικια σουας ρωτησουμε τον ειδικο....ρε πικερ αληθευει οτι η κωλοτρυπιδα σου ειναι γεματη αποερωτογονες και ευερεθιστες αποληξεις νευρων?
Εγώ ξέρω Ελληνίδα που είχε ξεκινήσει να σπούδαζει Μόσχα Ιατρική με υποτροφία και μετά το 91 της είπαν να πληρώνεις δίδακτρα. Λέει αυτή που να βρω τα λεφτά..και της λέει ο καθηγητής γιατί δε γίνεσαι πουτανα τόσες υπάρχουν.. Τελικά τα παράτησε και γύρισε πίσω...
εχει ενα δικιο εδωΤι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει πελάτες και ΚΥΡΙΩΣ συχνούς πελάτες;