Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δώρα έλα να με βρείς να σε κάνω να πείς τον δεσπότη Παναγιώτη
Φυσικά. Δίνεις μεγάλη σημασία στα ζητήματα τιμής
ήξερες μα ξέχαες; δεν είμαι σε θάλαμο καλή μου.έλα απ το σπίτι
ήξερες μα ξέχαες; δεν είμαι σε θάλαμο καλή μου.έλα απ το σπίτιΦυσικα. Θυμιστε μου σε ποιο θαλαμο ειστε
Για όλους έχεις ενα "καλό" λόγο.Ω! Το νιωθετε ως σπιτι σας. Υπαρχει επιστημονικη εξηγηση ,ιδρυματοποιηση λεγεται
Για όλους έχεις ενα "καλό" λόγο.
Εμένα μόνο περιφρονείς.
Κακούργα
Τι λάθος έκανα, αξιολάτρευτη;Εκανες ενα μοιραιο λαθος ,συντροφε , για αυτο δε μπορω να σε χτυπησω
Τι λάθος έκανα, αξιολάτρευτη;
Το fc είναι της Νεας Εποχης, αμαρτωλό πράμα, Σατανικό.Δε μπορω να το εκθέσω δημοσιως. Βρε συ ,εχεις fb να τα λεμε απο εκει;
ετσι είναι αν έτσι νομίζεται. βιβλίο και θεατρική παράσταση. σώνει κ καλά να μας βγάλεις τρόφιμους ιδρύματος δηλαδή... αλήθεια εσύ είσαι σε κάνα ίδρυμα με κόκκινο φωτάκι απέξω να σου κάνουμε καμιά επίσκεψη;Ω! Το νιωθετε ως σπιτι σας. Υπαρχει επιστημονικη εξηγηση ,ιδρυματοποιηση λεγεται
φυσικα. Στον ενατο πυροσβεστικο σταθμο αθηνων στο μαρουσι. Εχουμε 6 οχηματα με κοκκινο φωτακι. Οποτε θελετε ελατεετσι είναι αν έτσι νομίζεται. βιβλίο και θεατρική παράσταση. σώνει κ καλά να μας βγάλεις τρόφιμους ιδρύματος δηλαδή... αλήθεια εσύ είσαι σε κάνα ίδρυμα με κόκκινο φωτάκι απέξω να σου κάνουμε καμιά επίσκεψη;
φυσικα. Στον ενατο πυροσβεστικο σταθμο αθηνων στο μαρουσι. Εχουμε 6 οχηματα με κοκκινο φωτακι. Οποτε θελετε ελατε

Τι λάθος έκανα, ρε παιδι μου, μια μπαινεις μια φευγεις, μας έχεις σπασει τα μπ@λ@κιαΕκανες ενα μοιραιο λαθος ,συντροφε , για αυτο δε μπορω να σε χτυπησω