Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυτον.
προβλεπω ολη η νεολαια του σαιτ να ξεσηκωνεται και να παιρνει φαλαγγι τα παντρεμενα λαμογια
Απο εδω μεσα θα ξεκινησει η κοινωνικη επανασταση που θα σαρωσει τους βολεμενους του συστηματος και θα γκρεμισει την κυβερνηση
Η νεολαια ειναι πολυ θυμωμενη και πολυ καβλωμενη!
Τα βολεμενα λαμογια τα εχουν ολα! Αυτοκινητα, λεφτα, γυναικα, γκομενες. Ολα δικα τους! Προκαλουν χλευαζοντας τους μη εχοντες.
Θα φανε το κεφαλι τους.

»Π.χ. Τσοχατζόπουλος.Εσυ νεε που ξερω οτι με διαβαζεις τωρα.
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!!!
ΦΤΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ!
Ορθωσε το αναστημα σου!
να επιληφθει και εδω η διαχειρισηΣτις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
« Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς.![]()
![]()
![]()
![]()
»
Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
Θα τον πλάκωνα στον ξύλο τον πούστη.Αλλά η καψερός ο Πικεράκος που θά΄λεγε κι ο Χατζηχρήστος δεν τολμά να τα κάνει αυτά διά ζώσης.
Μόνο εδώ στο σάιτ,τα γράφει.
Εγώ δεν τον έθιξα.Είπα θα τον πλάκωνα στο ξύλο τον πούστη που στα καλά καθούμενα θα μου έκανε σκηνή διά ζώσης,επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή πήγα να γαμήσω στα μπουρδέλα.Δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει κανένας και να με διασύρει κανένας αν πάω να γαμήσω στα μπουρδέλα.Συμφωνα με το αρθρο 6 του κανονισμου λειτουργιας , απαγορευονται φρασεις που θιγουν την τιμη ,υποληψη και προσωπικοτητα χρηστων. Ο πικερ εχει θιχτει επανειλημμένα ,οποτε δικαιως αμυνεται.
Εγώ δεν τον έθιξα.Είπα θα τον πλάκωνα στο ξύλο τον πούστη που στα καλά καθούμενα θα μου έκανε σκηνή διά ζώσης,επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή πήγα να γαμήσω στα μπουρδέλα.Δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει κανένας και να με διασύρει κανένας αν πάω να γαμήσω στα μπουρδέλα.
Αυτό προϋποθέτει οτι την αρχή επίθεσης θα την έκανε ο άλλος.Αυτός που θα με χλεύαζε και θα με εμπόδιζε.
Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.να επιληφθει και εδω η διαχειριση που εχουμε απειλες και εξυβριση... ;)
Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Οποιος και να είναι.Πίκερ, Μικερ,Σικερ κ.α.
Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε.Ζητατε την τιμωρια του πικερ για μια πραξη που δε εχει καν τελεσθει ; αυτο αντικειται στην συνταγματικα κατοχυρωμένη αρχη ,κανενα εγκλημα ,καμια ποινη ,χωρις πραξη. Λυπαμαι...
»η δωρα ειναι νομικη εκπροσωπος μιλα με τη δικηγορο...Κολοκύθια.Είπα πούστη αυτόν που θα μου έκανε σκηνή επί τόπου στα μπουρδέλα επειδή ο βλαμμένος δεν γουστάρει να γαμάω εγώ στα μπουρδέλα.
Έτσι δεν είναι; Αυτός που του έχει στρίψει και χωρίς να σε ξέρει,σε χλευάζει στα μπουρδέλα και σου κάνει σκηνή επειδή δεν γουστάρει την φάτσα σου, τι είναι;;;
Οποιος και να είναι.Πίκερ, Μικερ,Σικερ κ.α.

Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε:
Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
« Θα μου κλάσεις ένα αρχίδι μουνί. Σου γαμάω την πουτάνα τη γυναίκα κι εσύ κοιτάς.![]()
![]()
![]()
![]()
»
Η οικογένεια εκάστου μέλους είναι ιερή.Ως εκ τούτου ζητώ από την διαχείριση να υπάγει διά μπάνιον,το Πίκερον το κλάνιον.
Λυπήσου την πονηριά σου γιατί χαζή δεν είσαι.Ζητώ την τιμωρία του Picker για τετελεσμένη του ατιμωτική πράξη σε βάρος μου στο π.μ. που μου έστειλε.
Στις 13:41 της σήμερον,εδέχθη το κατωτέρω π.μ. από τον Picker:
![]()
![]()
![]()
»
Dora86 ωραιες οι φωτο σου, θελω να στον βαλω να το ξερεις, αμα θες στειλε μου πμ πως μπορω να σε βρω.
Φυσικα ,ευκαιρια να πραγματοποιηθει και η επιθυμια σας να γινετε ζαμπον

Συμφωνα με το αρθρο 6 του κανονισμου λειτουργιας , απαγορευονται φρασεις που θιγουν την τιμη ,υποληψη και προσωπικοτητα χρηστων. Ο πικερ εχει θιχτει επανειλημμένα ,οποτε δικαιως αμυνεται.