Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.391
- Πόντοι
- 6.256
πολυ σωστη παρατηρησηΜου φαίνεται με τόσους μπαναρισμενους στο τέλος δεν θα μείνουν αρκετοί διαγωνιζόμενοι για την μπουεφα![]()
ο τιτλος φετος θα παει στο νικοπλατ με περιπατο
πολυ σωστη παρατηρησηΜου φαίνεται με τόσους μπαναρισμενους στο τέλος δεν θα μείνουν αρκετοί διαγωνιζόμενοι για την μπουεφα![]()
πολυ σωστη παρατηρηση
ο τιτλος φετος θα παει στο νικοπλατ με περιπατο
πολυ δυσκολοςTι πρεπει να κανω για να μπαναριστει;
πολυ δυσκολος
τον βριζει το μισο σαιτ
αλλα αυτος δεν βριζει σχεδον ποτε
Είμαι από κάτω.Άνοιξε.Χμ... κωνειο; αρσενικο; ποντικοφαρμακο;
μπα θα αρνηθει να σε συναντησειΧμ... κωνειο; αρσενικο; ποντικοφαρμακο;

Είμαι από κάτω.Άνοιξε.
Προεδρε ,ο αγιος πως και δε κερδισε τον τιτλο;
Τόσο ο νόμος, όσο και ο ψευτογκουρού-νομοθέτης, έχουν καταρρεύσει εδώ και καιρό.
Συνεπώς το νήμα τώρα υπάρχει για να ποδοπατάμε τα κουφάρια τους.
δεν μιλάνε έτσι στις κυρίες
Ως κυρια ,δινω τη θεση μου παντα στα ραμολιμεντα
Τόσο καιρό παρέα δεν κανουμε;
Μη κοιτάς τι σου σέρνει ο Άγιος - πραγματικά έχεις την εκτιμηση όλων (χωρις πλάκα)
Λουλουδάκι;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί το γράφεις αυτό;
Σε έχω βαρέσει και έμεινες δυσαρεστημένη;![]()
Προσεξτε μη σας σπασει το δωδεκαποντο απο το πολυ ποδοπατημα
Κύριε, με την ανώτερη παιδεία σας υπέθετα ότι γνωρίζετε πως οι γυναίκες ανώτερου Κοινωνικού Κύκλου δεν ικανοποιούνται με απλά κλωτσομπουνίδια όπως οι Λαϊκές. Εγγράφονται σε ειδικά κλαμπ όπου τις μαστιγώνουν / ραβδίζουν συστηματικά, ώστε τα σημάδια να δείχνουν Καλλιτεχνική ευαισθησία και να ακολουθούν κάποιο Μαθηματικό Μοντέλο. Ειδικά φίμωτρα, ώστε να υπογραμμίζουν ότι δεν τους επιτρέπεται να ομιλούν, περιλαίμια, ενώ οι χειροπέδες φέρουν εσωτερική επικάλυψη από καουτσούκ ώστε να μην έρθουν σε άβολη θέση αν κάποιος παρατηρήσει τα σημάδια στους καρπούς τους. Μια περιήγηση στο διαδίκτυο, αρκεί
λαμογια πονατε ακομα και με την απουσια του Picker !
δεν πανα του κανουν και μνημειο ... ο πικερ τους γλενταει !Του κάνανε και κόλλυβα. Το νήμα του πλέον έχει μετατραπεί σε πεδίο πιρφορισμου με φερόμενη πουτανα
Από πότε οι κοκότες των 70 Ευρώ, λογίζονται γυναίκες ανώτερου κοινωνικού κύκλου;![]()