You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Α, έχω ελπίδες δηλαδή;Μαγείρισσα το ειπαμε
Ατιμουτσικο, τι να κανω για να σε τσαντισω;
Θέλω να σου ανεβάσω την πιεση 40 και να μου ρίχνεις δηλητηριωδεις απαντησεις σαν αυτες που κοντεψαν να στειλουν τον Αγιο στην εντατική.
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
ΑΛΕΚΆΡΑ ΜΟΥ ΠΩς ΜΕ ΝΙΏΘΕΙς!!!Το καλο τελος ειναι οτι πεθαινει ο κομμουνιστης?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσυ τι ηθελες εκει?Ποιος συναγωνιστης ηταν σημερα στις δεκα στο μπιλ ,με μια γκομεναρα που μου εκανε τα γλυκα ματια;;;
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
εσύ στο μπιλ, ήσουν ΜΟΝΗ ΣΟΥ;Ποιος συναγωνιστης ηταν σημερα στις δεκα στο μπιλ ,με μια γκομεναρα που μου εκανε τα γλυκα ματια;;;
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Ωχ κωλωσε!Κι εσυ τι ηθελες εκει?
Δε ξέρει τι να απαντησει!
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Ας μην φέρνουμε τη Δωροθέα μας σε δυσκολη θέση, αλλωστε εδώ είμαστε όλοι τζιντλεμεν
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Ώστε λοιπον σου την πεφτουν και γυναικες, είσαι κορμαρα κουκλα μου, ανθρωπινο είναι, εσυ φιλελευθερος άνθρωπος δε πιστευω να πειραχτηκες;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.147
- Πόντοι
- 3.656
Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;
Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Θέλεις να συνεχίσω, ναι ή όχι την περιγραφή της συνεδρίας;
Σφουγγαριζει τα πατωματα! Η εκανε παρτουζα με την σφουγγαριστρα (νιου σεξ του)?Κι εσυ τι ηθελες εκει?
Αλεξ, μηπως ξερει απο τα δικαστηρια, μεσω της προτροπης σε ακολασια των υπερηλικιωμενων παππουδων που τους εριχνε φολα, για ιδιον οικονομικο οφελος?
Dora86
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσύ στο μπιλ, ήσουν ΜΟΝΗ ΣΟΥ;
Ερευνα φυσικα. Θα επεκτεινουμε τον νομο πικερ και στα ξενοδοχεια. Συνελεξα προσπερματικα υγρα απο τα σεντονια για να εχουμε αποδειξεις για τη μοιχεια . Κατι σαν το csi , αν εβλεπες
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Αμαν ρε Γιάνναρε μας έφτιαξες βραδιατικα!Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Θέλεις να συνεχίσω, ναι ή όχι την περιγραφή της συνεδρίας;
Για πολυ ανωμαλία την κοβω τη συνεχεια!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Υπαρχουν τετοιες υπονοιες σε βαρος της?Σφουγγαριζει τα πατωματα! Η εκανε παρτουζα με την σφουγγαριστα (νιου σεξ του)?
Αλεξ, μηπως ξερει απο τα δικαστηρια, μεσω της προτροπης σε ακολασια των υπερηλικιωμενων παππουδων που τους εριχνε φολα, για ιδιον οικονομικο οφελος?
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Ναι κατι έχει πάρει το μα΄τι μου, μοιρασες και ενημερωτικό υλικό για την Πικεροιδεολογία;Ερευνα φυσικα. Θα επεκτεινουμε τον νομο πικερ και στα ξενοδοχεια. Συνελεξα προσπερματικα υγρα απο τα σεντονια για να εχουμε αποδειξεις για τη μοιχεια . Κατι σαν το csi , αν εβλεπες
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Και τι είμαστε εμεις δικαστηριο για να αποφανθούμε για προσκομισθέντα στοιχεια;Υπαρχουν τετοιες υπονοιες σε βαρος της?
Αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό Αλέκο, τέτοια διακιοδοσια εχουν μονο τα δικαστηρια
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 24.347
- Πόντοι
- 24.596
Tζιμυ δεν σεβαστηκαν τιποτα :- :S :S :S[move]Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εργασίες ανακαίνισης και εξωραϊσμού του παρόντος νήματος.
Παρακαλώ μην αναπτύσσετε τις σκέψεις σας μέχρι νεωτέρας.
Δεσμευόμαστε ότι με το πέρας των εργασιών ένας καινούριος θίασος με χαρακτήρες, νικ, κλώνους και μαριονέτες θα αρχίσει τις παραστάσεις για τη θερινή σεζόν. [/move]
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Αμα είναι να μη μας βριζει ποιο το νοημα;
Είναι ντεφορμε σημερα, το καταλαβα εγω
αντε μια ακόμη προσπαθεια, μπας και αναψουν τα αιματα
Είναι ντεφορμε σημερα, το καταλαβα εγω
αντε μια ακόμη προσπαθεια, μπας και αναψουν τα αιματα
Ώστε λοιπον σου την πεφτουν και γυναικες, είσαι κορμαρα κουκλα μου, ανθρωπινο είναι, εσυ φιλελευθερος άνθρωπος δε πιστευω να πειραχτηκες;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.286
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε αν γουσταρεις γυναικειο βρισιμο επρεπε να ησουν μελος πριν μερικα χρονια, να γνωριζες το θηλυκο μελος Roxala εκ Κυπρου, μιλαμε εβριζε τους παντες αλλά πιο ευρηματικα τις ιδιες τις γυναικες.Αμα είναι να μη μας βριζει ποιο το νοημα;
Είναι ντεφορμε σημερα, το καταλαβα εγω![]()
anestis_38
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 2.240
Και άλλη Κυπρια!Τύπε αν γουσταρεις γυναικειο βρισιμο επρεπε να ησουν μελος πριν μερικα χρονια, να γνωριζες το θηλυκο μελος Roxala εκ Κυπρου, μιλαμε εβριζε τους παντες αλλά πιο ευρηματικα τις ιδιες τις γυναικες.
Ωρε τι έχουμε παθει!
Όχι απλως η Δωρα με συμπαθει και είμαι ο μονος που δεν έχει βρισει και τελος παντων, εγω τοσες προσπαθειες εχω κανει να την τσαντισω και με ...γραφει
Ολα ειναι πιθανα, απο ενα γυναικειο διεστραμμενο εγκεφαλο που ηδονιζεται μεσα στο σαητ!Υπαρχουν τετοιες υπονοιες σε βαρος της?
Απο το να ψαχνει θυματα, μεχρι ψευτικα αλοθι!
υγ. Εδω ειναι πορνοδικαστηριο! Τα συμβατικα δικαστηρια δεν εχουν ισχυς εδω! Εδω σχυει το εθιμικο αγραφο δικαιο, της καλτ πορνοσεχτας και τα θεματα της πιατσας λυνονται εντος της καστας!
υγ2 Και αν δεν ειναι ντεφορμαι? Και αν χαιδευεται? Και εαν ηδονιζεται (μετα απο μια σκληρη μερα σκηρου, βρωμικου, παρακμιακου σεξ)?
υγ3. Τι Ροξανα τι Πουτανα οι Κυπριες εχουν θεμα!...το πανε το γραμμα!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K