Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος συναγωνιστης ηταν σημερα στις δεκα  στο μπιλ ,με μια γκομεναρα που μου εκανε τα γλυκα ματια;;;

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Μαγείρισσα το ειπαμε
Α, έχω ελπίδες δηλαδή;
Ατιμουτσικο, τι να κανω για να σε τσαντισω;
Θέλω να σου ανεβάσω την πιεση 40 και να μου ρίχνεις δηλητηριωδεις απαντησεις σαν αυτες που κοντεψαν να στειλουν τον Αγιο στην εντατική.

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Ας μην φέρνουμε τη Δωροθέα μας σε δυσκολη θέση, αλλωστε εδώ είμαστε όλοι τζιντλεμεν

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Ώστε λοιπον σου την πεφτουν και γυναικες, είσαι κορμαρα κουκλα μου, ανθρωπινο είναι, εσυ φιλελευθερος άνθρωπος δε πιστευω να πειραχτηκες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.147
Πόντοι
3.656
Με ποναει λιγο η μεση μου. Μπορειτε να προσποιηθειτε την φυσιοθεραπευτρια μου;

Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Θέλεις να συνεχίσω, ναι ή όχι την περιγραφή της συνεδρίας;  

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Κι εσυ τι ηθελες εκει?
Σφουγγαριζει τα πατωματα! Η εκανε παρτουζα με την σφουγγαριστρα (νιου σεξ του)?

Αλεξ, μηπως ξερει απο τα δικαστηρια, μεσω της προτροπης σε ακολασια των υπερηλικιωμενων παππουδων που τους εριχνε φολα, για ιδιον οικονομικο οφελος?

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
εσύ στο μπιλ, ήσουν ΜΟΝΗ ΣΟΥ;

Ερευνα φυσικα. Θα επεκτεινουμε τον νομο πικερ και στα ξενοδοχεια. Συνελεξα προσπερματικα υγρα απο τα σεντονια για να εχουμε αποδειξεις για τη μοιχεια . Κατι σαν το csi , αν εβλεπες

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Φυσικά, όπως επιθυμείτε. Θα είμαι άκρως επαγγελματική και θα πάρω το ρόλο μου πολύ στα σοβαρά. Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο. Έχω αυστηρό βλέμμα, φοράω γυαλιά, έχω ύψος 1.80 και οι ζαρτιέρες προβάλουν κάτω από την κοντή λευκή μου ρόμπα, ενώ οι σκληρές ρόγες μου απειλούν να σκίσουν το λευκό ύφασμα. Κοιτάω το κορμί σου, στο οποίο τα σημάδια της χαλάρωσης είναι εμφανή, ρίχνω ένα βλέμμα γεμάτο αποδοκιμασία στα μικρά και πεσμένα στήθια σου, αλλά προσπαθώ να τονώσω το αίσθημα κατωτερότητας που βλέπω ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, αμέσως μόλις έκανες τη σύγκριση με το δικό μου σώμα που διαγράφεται περήφανο. Λέω αυστηρά, κακό κορίτσι, η Φράου Μπλούχερ θα σε τιμωρήσει για την ασέβεια που έδειξες στο σώμα σου. ΓΥΡΝΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ!!!!! Φωνάζω, κι η φωνή μου έχει αποκτήσει μεταλλική χροιά. Φυσικά, υπακούς αμέσως σαν τρομαγμένο κοριτσάκι. Σε καθίζω στα γόνατα μου και σου ρίχνω ένα γερό χέρι ξύλο στα μαλακά σου οπίσθια, ΦΥΣΙΚΑ φορώντας δερμάτινα γάντια (ώστε να μην υπάρχει σε αυτό το στάδιο πραγματική επαφή) και με τρόπο που να σου δημιουργήσει υπεραιμία, ώστε να γίνει η περιοχή πιο ευαίσθητη, για να συνεχίσω όπως πρέπει. Θέλεις να συνεχίσω, ναι ή όχι την περιγραφή της συνεδρίας;  
Αμαν ρε Γιάνναρε μας έφτιαξες βραδιατικα!
Για πολυ ανωμαλία την κοβω τη συνεχεια!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Σφουγγαριζει τα πατωματα! Η εκανε παρτουζα με την σφουγγαριστα (νιου σεξ του)?

Αλεξ, μηπως ξερει απο τα δικαστηρια, μεσω της προτροπης σε ακολασια των υπερηλικιωμενων παππουδων που τους εριχνε φολα, για ιδιον οικονομικο οφελος?
Υπαρχουν τετοιες υπονοιες σε βαρος της?

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Ερευνα φυσικα. Θα επεκτεινουμε τον νομο πικερ και στα ξενοδοχεια. Συνελεξα προσπερματικα υγρα απο τα σεντονια για να εχουμε αποδειξεις για τη μοιχεια . Κατι σαν το csi , αν εβλεπες
Ναι κατι έχει πάρει το μα΄τι μου, μοιρασες και ενημερωτικό υλικό για την Πικεροιδεολογία;

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Και τι είμαστε εμεις δικαστηριο για να αποφανθούμε για προσκομισθέντα στοιχεια;
Αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό Αλέκο, τέτοια διακιοδοσια εχουν μονο τα δικαστηρια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
24.347
Πόντοι
24.596
[move]Αυτή τη στιγμή διεξάγονται εργασίες ανακαίνισης και εξωραϊσμού του παρόντος νήματος.
Παρακαλώ μην αναπτύσσετε τις σκέψεις σας μέχρι νεωτέρας.
Δεσμευόμαστε ότι με το πέρας των εργασιών ένας καινούριος θίασος με χαρακτήρες, νικ, κλώνους και μαριονέτες θα αρχίσει τις παραστάσεις για τη θερινή σεζόν.
[/move]

Tζιμυ δεν σεβαστηκαν τιποτα :- :S :S :S

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Αμα είναι να μη μας βριζει ποιο το νοημα;
Είναι ντεφορμε σημερα, το καταλαβα εγω  :(
αντε μια ακόμη προσπαθεια, μπας και αναψουν τα αιματα

Ώστε λοιπον σου την πεφτουν και γυναικες, είσαι κορμαρα κουκλα μου, ανθρωπινο είναι, εσυ φιλελευθερος άνθρωπος δε πιστευω να πειραχτηκες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Αμα είναι να μη μας βριζει ποιο το νοημα;
Είναι ντεφορμε σημερα, το καταλαβα εγω  :(
Τύπε αν γουσταρεις γυναικειο βρισιμο επρεπε να ησουν μελος πριν μερικα χρονια, να γνωριζες το θηλυκο μελος Roxala εκ Κυπρου, μιλαμε εβριζε τους παντες αλλά πιο ευρηματικα τις ιδιες τις γυναικες.

anestis_38

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.034
Πόντοι
2.240
Τύπε αν γουσταρεις γυναικειο βρισιμο επρεπε να ησουν μελος πριν μερικα χρονια, να γνωριζες το θηλυκο μελος Roxala εκ Κυπρου, μιλαμε εβριζε τους παντες αλλά πιο ευρηματικα τις ιδιες τις γυναικες.
Και άλλη Κυπρια!
Ωρε τι έχουμε παθει!
Όχι απλως η Δωρα με συμπαθει και είμαι ο μονος που δεν έχει βρισει και τελος παντων, εγω τοσες προσπαθειες εχω κανει να την τσαντισω και με ...γραφει

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ολα ειναι πιθανα, απο ενα γυναικειο διεστραμμενο εγκεφαλο που ηδονιζεται μεσα στο σαητ!
Απο το να ψαχνει θυματα, μεχρι ψευτικα αλοθι!

υγ. Εδω ειναι πορνοδικαστηριο! Τα συμβατικα δικαστηρια δεν εχουν ισχυς εδω! Εδω σχυει το εθιμικο αγραφο δικαιο, της καλτ πορνοσεχτας και τα θεματα της πιατσας λυνονται εντος της καστας!

υγ2 Και αν δεν ειναι ντεφορμαι? Και αν χαιδευεται? Και εαν ηδονιζεται (μετα απο μια σκληρη μερα σκηρου, βρωμικου, παρακμιακου σεξ)?

υγ3. Τι Ροξανα τι Πουτανα οι Κυπριες εχουν θεμα!...το πανε το γραμμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom