μη επανδρωμένη σέλφι
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2016
- Like
- 284
- Πόντοι
- 36
Βανακια ο μυημενος μπουρδελιαρης παει με βροχη για να μην εχει κοσμο.ελα,μην ξηγιεσαι ετσι,διπλα εισαι :S :S :S
τύπε ΝΑΣΟ, περιμένουμε τα ξημερώματα για έξτρα καλτίλα

Βανακια ο μυημενος μπουρδελιαρης παει με βροχη για να μην εχει κοσμο.ελα,μην ξηγιεσαι ετσι,διπλα εισαι :S :S :S

αφηστε με να βαλω τα μεταφορικα![]()
τυπε ο xxx δεν εχει καρτα για μηνυματα,ο Βανακιας δεν εχει μπενζινα,ο Πικερ τις εφαγε παλι απο Κορινα,ολα υπο διαλυση :S :S :Sτύπε ΝΑΣΟ, περιμένουμε τα ξημερώματα για έξτρα καλτίλα![]()
αρχιζει να μου φαινεται οτι λεει ψεματα για την βενζινη τυπε :S :S :Sγια μπεντζινα δεν εχεις ομως να πας ιασωνος αποψε ε; :S :S :S
αρχιζει να μου φαινεται οτι λεει ψεματα για την βενζινη τυπε :S :S :S
Πορνοχυστη, ασε τα λογια και μπες στο ψητο.Σας έλειψα λαμόγια; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα πολύ καιρό να φάω ban αλλά τελικά μου έριξαν μόνο ένα mute.
paste comment Γιατί οι μαλάκες είναι κυρίως άντρες;Επειδή στους περισσότερους πολιτισμούς οι άντρες έχουν διαφορετική θέση και αντιμετώπιση στην κοινωνία από ό,τι οι γυναίκες. Όταν τα αγόρια συμπεριφέρονται με αναισθησία ή απερισκεψία, λέμε συχνά: «Ε, αγόρι είναι». Όταν τα κορίτσια κάνουν κάτι τέτοιο, συνήθως τα τιμωρούμε αυστηρά. Δε θεωρώ ότι υπάρχει κάτι έμφυτο ή βιολογικό που οδηγεί τα αγόρια στο να είναι μαλάκες. Και οι γυναίκες μπορεί να είναι εξίσου. παλι καλα που δεν ειπε μονο για αντρες. αναρωτιεμαι οποιος το διαβασε... να μας πει για τις ψυχανωμαλες, επιδειξιομανεις, μαλακισμενες, , καργιοχαρακτηρες και τι λεει για την επιδραση του πολιτιστικου μαρξισμου, φεμιναζισμου κτλ, και αν αυτος ο καλος κυριος κανει καμια προβλεψη, οτι στο τελος θα επικρατησουν οι μαλακες? απορια εχω!Φυσικα ,μπορω να απαντησω . Γιατι εχω διαβασει το σχετικο εγχειρίδιο
...και οταν παιζει ο ολυμπιακος...Βανακια ο μυημενος μπουρδελιαρης παει με βροχη για να μην εχει κοσμο.ελα,μην ξηγιεσαι ετσι,διπλα εισαι
Σας έλειψα λαμόγια; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα πολύ καιρό να φάω ban αλλά τελικά μου έριξαν μόνο ένα mute.![]()

Καλως ηρθες δασκαλε. Ελπιζω να επιστρεψει και ο στρατηγος μας συντομα .
Να μου ειστε αγαπημενοι![]()
Καλη συνεχεια![]()
(Παντα πιστη οπαδος )
Υπονοειτε οτι εσείς αποχωρειτε αγαπητή?
Τύπε αν αποχωρησεις ετσι αμεσα, θα φανεί σαν οντως να ήσουν ο πικερ και θα γίνω ρομπα και εγω οτι τάχα μου ψευδομουν
Κάτσε λιγο ακομα
Που θα βρεις χειρότερα
Μα δεν είναι το ιδιο, δεν θα ναι ποτε το ιδιο
Εχει εκει ποιήματα, αγαπουληδες, σκληροπυρηνικους χειτερ, ραντεβού θανάτου που αναβλήθηκαν λόγω ραντεβου στο κομμωτήριο, απουσία άλλων θηλυκων ώστε να φαινεσθε εσείς σαν μεριλυν μονροε με το χαρέμι της;
Δεν φοράτε και ποτε μακριά φούστα, να κρατηθώ απο αυτην, να σας δυσκολέψω στο τρέξιμο
Θέλω να με συγχωρήσουν οι φίλοι μου αν δεν απαντώ ευθέως στα ερωτήματά τους. Θα προσπαθήσω να μην έρχομαι σε ευθεία αντιπαράθεση με τα λαμόγια και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αδικώ και πολλούς οπαδούς. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται αλλιώς.
Καλως ήρθες Πικερ, εμεις οι παντρεμενοι οι γνησιοι πουτανιαριδες με γυναικες/γκομενες σε καλοσορίζουμε με μεγάλη χαρά!!!

καλως ηρθες παλι πικερ...Σας έλειψα λαμόγια; Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούσα πολύ καιρό να φάω ban αλλά τελικά μου έριξαν μόνο ένα mute.![]()