Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Ντουντυ μη τσιμπαςςς

Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία.

Πηγή : psychologynow.gr

Δωρα (που μαλλον εισαι αντρας χωρις ζωη) εσυ σιγουρα πινεις lsd πριν γραψεις!!!

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
284
Πόντοι
36
Ντουντυ μη τσιμπαςςς

Η προσβολή, η υποτίμηση ή η επίκριση άλλων ανθρώπων μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα για το πώς αισθάνεστε εσείς για τον εαυτό σας, παρά για το χαρακτήρα του άλλου προσώπου. Η ανασφάλεια για τους ίδιους μας τους εαυτούς μας, ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για την αποτύπωση της σκληρότητας που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία.

Πηγή : psychologynow.gr

ειστε εκτος θεματος αγαπητη ανάφτρα τσούλα μου,
ο ίδιος ο τύπος υποτιμά τον εαυτό του εκτοξεύοντας ύβρεις παραποιώντας νοήματα και εμμένοντας σαν δον κιχωτης, η προσωπικη επιθεση που δεχτηκα για ενα +1 σε αναρτηση του ειναι ελαχιστο δειγμα γραφης των παραπανω

τωρα αμα θελετε ντε και καλα να πειτε τα δικα σας, πειτε τα χωρις ακυρες παραθεσεις που μοναχα σας καταστρεφουν το κατα τα αλλα πολυ σοβαρο :cheesy: προφιλ σας  :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
ειστε εκτος θεματος αγαπητη ανάφτρα τσούλα μου,
ο ίδιος ο τύπος υποτιμά τον εαυτό του εκτοξεύοντας ύβρεις παραποιώντας νοήματα και εμμένοντας σαν δον κιχωτης, η προσωπικη επιθεση που δεχτηκα για ενα +1 σε αναρτηση του ειναι ελαχιστο δειγμα γραφης των παραπανω

τωρα αμα θελετε ντε και καλα να πειτε τα δικα σας, πειτε τα χωρις ακυρες παραθεσεις που μοναχα σας καταστρεφουν το κατα τα αλλα πολυ σοβαρο :cheesy: προφιλ σας  :)

Αντι να διαιωνιζετε εναν φαυλο κυκλο υποτιμησης ,αποκαλωντας καποιον χαζο ,θα μπορουσατε να του εξηγησετε ομορφα οτι σας παρεξηγησε και οτι ο γραπτος λογος στο ίντερνετ καμια φορα παρερμηνευεται .

Επισκέπτης
:afro:

Συνημμένα

• GOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!.png
    GOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!!.png
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Οι επαγγελματίες τζογαδόροι παρατηρούν συνεχώς τις αλλαγές των αποδόσεων.png
    Οι επαγγελματίες τζογαδόροι παρατηρούν συνεχώς τις αλλαγές των αποδόσεων.png
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 42
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
284
Πόντοι
36
Όποιος σας ειπε να ενταξετε στο προγραμμα σας το δασκαλιστικο μαμαδιστικο γιατί σας ταιριάζει, είναι φρικτος ψεύτης

Επισκέπτης
Εγώ να τσιμπήσω βρε Δώρα?
Εσύ να φροντίσεις να μην με στείλεις στον κουβά όταν έλθει η ώρα γιατί έχω ποντάρει επάνω σου  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.452
Πόντοι
33.405
Φυσικο ειναι να πεφτω σε αντιφασεις ,η ιδια η ζωη ειναι μια αντιφαση. Αυτο δε το καταλαβαινουν οσοι απεγνωσμενα ψαχνουν σταθερες ,ασφαλεια ,ελεγχομενες καταστασεις ,μονο τα ελευθερα πνευματα σαν τον πικερ μπορουν να το κατανοησουν

Αν ζούσατε πραγματικά  αντιφατικά, δεν θα αποκλείατε την περίπτωση κάποτε να υπήρξατε ξανθιά. :)

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Όποιος σας ειπε να ενταξετε στο προγραμμα σας το δασκαλιστικο μαμαδιστικο γιατί σας ταιριάζει, είναι φρικτος ψεύτης

Μου βγαινει αυθορμητα οπως σε ολες τις γυναικες :cheesy: .  Αν δειτε μια παρεα μαντραχαλων να κανει bullying σε ενα παιδι στο δρομο ,αυθορμητα θα υπερασπιστειτε αυτον που δεχεται την επιθεση . :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ να τσιμπήσω βρε Δώρα?
Εσύ να φροντίσεις να μην με στείλεις στον κουβά όταν έλθει η ώρα γιατί έχω ποντάρει επάνω σου  :grin:

Δε φημιζομαι για την αξιοπιστια μου ,καθοτι φτερο στον ανεμο ,αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση :cheesy:

Dora86

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
284
Πόντοι
36
Δουδάρα, όταν αναφερεστε σε κουβά γιατί αποκρυπτετε τεχνηεντως οτι είναι γεμάτος με ουίσκι και απο μικρός μπανιαριζοσασταν μεσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom