Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ηρθε να μου την πει στο μεταξυ κι ο αθανασογλιτσης με τον μπλιπουτσερ λες και τους απηυθυνα τον λογο.
μιλαμε για σοβαρες παθησεις!!!!

Αυτό λέω κι εγώ. Βέβαια σέβομαι τις απόψεις του Πίκερ όπως κι αυτός τις δικές μου που είναι αντιδιαμετρικές. Μου αρκεί όμως ότι είναι σκληρός δεξιόςοπου θελει και τον βολευει ο καθενας γαμαει

H ένστασή μου όπως διάβασες ήταν για την Ελένη. Το ότι παίρνει 180 για δύο εκτονώσεις ενώ στο Μετάξι θες 20, δεν είναι ωραίο να τρολλάρει (όχι εσύ κι ούτε ο Πίκερ - μπήκαν άλλοι να "γράφουν") στο θρεντ της. Υπάρχουν και κοπέλες του 10ρικου αλλά και του 500ρικου. Εμείς πρέπει να τις σεβόμαστε κι αν δεν το αναγνωρίζουν πάμε σε άλλες πορτοκαλιές.εγω καθομουν ησυχα στην χατζη
βουλωνεηρθε να μου την πει στο μεταξυ κι ο αθανασογλιτσης με τον μπλιπουτσερ λες και τους απηυθυνα τον λογο.
μιλαμε για σοβαρες παθησεις!!!!

Ρε καπετάνιο (Digweed) κάντε με Moderator από Φλεβάρη που θα χαλαρώσω λίγο με τα αγροτικά να δεις πώς θα θα γίνουν όλοι τους Παναγίες....
να έχω μείνει αντουφέκιστος μια βδομάδα και να τα φάει όλα στη μάπα 
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.
φιλαρακι εγω δεν χαυω οτι ο τυπος γαμαει οπως τα λεει. αυτα ειναι αστεια πραγματα με τα χωρις πιπα μπες βγες και πατ κιουτ. τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα κι οπου θελει ο καθενας. κι αν δεν γαμησει καποιος cg καποια αλλη κατηγορια θα γαμησει τις αλλες μερες. αλλα να γαμησει οπως λεει ο πικερ δεν παιζει για νορμαλ ανδρα.
Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει το νόμο. Ο Πίκερ δεν υποστηρίζει πως κάνει καλό σεξ. Δεν τον ενδιαφέρει η ηδονή, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα. Αυτό που κηρύσσει ο νόμος του Πίκερ είναι η ποσότητα (μέρα παρά μέρα) και η ειλικρίνεια (το λέμε παντού). Για να είσαι πικεριστής δε χρειάζεται να περνάς καλά, δεν είναι αναγκαίο καν το να το ευχαριστίεσαι το γαμήσι. Αρκεί να διεισδύεις σε μουνί μέρα παρά μέρα. Και ας τελειώνεις και δύο δευτερόλεπτα μετά τη διείσδυση.
Θέλεις να πας να ρωτήσεις μωρή λούγκρα τις ίδιες τις πουτάνες για το τι κάνω μαζί τους και πώς τις γαμώ; Επειδή είσαι εσύ ανίκανος δεν είναι όλοι σαν εσένα. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις κομπλεξικές αδερφάρες που λένε συνέχεια ότι ο Picker τρώει κωλοδάχτυλα κτλ. Γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε τις ίδιες τις πουτάνες για το πώς τις γαμάει ο Picker; Εύκολο είναι μαλάκες μου. Πανεύκολο είναι. :-*

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Τα δάκτυλα που τρώει ο Picker έχουν σκατούλες και σπέρμα απο μπλαγκλαντες ιορδανια και ακτη ελφαντοστού
Το κωλάντερο του εχει σαπισει ηδη οποτε δεν τον απασχολει πλέον
Προσωπικά πάω πολύ σπάνια με πουτάνες που κάνουν ακάποτη πίπα. Τις θεωρώ βρωμιάρες.

Ενώ αυτες που χώνουν τα δάκτυλα τους σε κώλους ειναι καθαρές
Πιο πιθανο ειναι να αρπαξες κατι απο τα δάκτυλα που τρως παρά απο την ακα πίπα.
Για αυτο οι πούστηδες εχουν aids.