Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Buderus είσαι κορόιδο αγόρι μου, κατάλαβέ το. ΚΟΡΟΪΔΑΡΑ είσαι. Το γαμήσι είναι απλό πράγμα και το κάνεις για να χύσεις με γυναίκα και όχι μόνος σου. Εσύ τραβάς όλο το μήνα το τσουτσούνι σου [size=20pt]ενώ εγώ όλο το μήνα ΤΡΩΩ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ για να χύσω με τις σάπιες[/size]. Μαλάκααα.![]()
![]()
Σωστός και ειλικρινής πάνω απ' όλα.
Εχω πολλά χιλιόμετρα ακόμα να διανύσω,ο μύστης dmtrsxxx που γνωρίζω είναι σε άλλη κλάση...Χαιρετώ στο νόμο του Picker τον μεγαλύτερο ίσως γαμιά του site Επιρρεπή. Καλή χρονιά.![]()
Γιατί να ζοριστώ να χύσω δύο φορές την ίδια πουτάνα σε μία ώρα;Αν έχω τόση καύλα πάω να πιώ έναν καφέ και επιστρέφω στην ίδια ή σε άλλη.
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερδεν σου ειπε κανεις νσ ζοριστεις. αν εισαι φουλ στην καυλα πας, αν οχι μην πας. παντως ποιοτικα ειναι η μερα με την νυχτα. ακου λεει 5 λεπτα κι αλλα 5. αν σε ευχαριστει αυτο δικαιωμα σου. ο κωλοδακτυλακιας πεταχτηκε που δεν ξερει τι του γινεται.
Οι καθαρές υπηρεσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν βαριά το εικοσάλεπτο,από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός.Αν πάρεις πρόγραμμα μιας ώρας πληρώνεις πολλά φρου-φρου κι αρώματα,οι πουτάνες δεν είναι γκόμενές μας να πιρφορίζουμε άσκοπα και αν κάποια είναι άξια στη δουλειά της μπορεί να δείξει τα προσόντα της στο εικοσάλεπτο,μετά παίζει ρόλο το πόσο είναι εκπαιδευμένη να σου τρώει τον χρόνο... ;)δεν σου ειπε κανεις νσ ζοριστεις. αν εισαι φουλ στην καυλα πας, αν οχι μην πας. παντως ποιοτικα ειναι η μερα με την νυχτα. ακου λεει 5 λεπτα κι αλλα 5. αν σε ευχαριστει αυτο δικαιωμα σου. ο κωλοδακτυλακιας πεταχτηκε που δεν ξερει τι του γινεται.
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερ
και γω σχεδον αποκλειστικα cg παιρνω
αλλα παντου υτπαρχουν στανταρακια και σαπιες
οπου θελει και τον βολευει ο καθενας γαμαει
τι μας κανεις μαθημα?
Οι καθαρές υπηρεσίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν βαριά το εικοσάλεπτο,από κει και πέρα αρχίζει ο κορεσμός.Αν πάρεις πρόγραμμα μιας ώρας πληρώνεις πολλά φρου-φρου κι αρώματα,οι πουτάνες δεν είναι γκόμενές μας να πιρφορίζουμε άσκοπα και αν κάποια είναι άξια στη δουλειά της μπορεί να δείξει τα προσόντα της στο εικοσάλεπτο,μετά παίζει ρόλο το πόσο είναι εκπαιδευμένη να σου τρώει τον χρόνο... ;)
ρε τυπε με τα 50 μηνυματα και τα 35 για τον πικερ
και γω σχεδον αποκλειστικα cg παιρνω
αλλα παντου υτπαρχουν στανταρακια και σαπιες
οπου θελει και τον βολευει ο καθενας γαμαει
τι μας κανεις μαθημα?
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιαςεγω καθομουν ησυχα στην χατζη κτλ κι αυτος κουβαληθηκε να κανει τον ξυπνιο. θα τον πηγαινω τρενακι οποτε μπαινω γιατι δεν σου κρυβω οτι το διασκεδαζω. απ οτι διαβασα δε ειμαι ο μονος; μηπως εσυ μας κανεις μαθημα που θα γραφουμε; καλη χρονια λοιπον.
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιας
γραφε οπου θες στα παπαρια μου
αλλα και ο πικερ οπου γουσταρει θα γραφει
απο το σπιτι σας το φερατε το θρεντ
και θα ειστε μονο οι σαλιαμουνιδες εκει μεσα?
και συ τι εισαι ο αυτοκλητος τιμωρος της χατζητετοιας
γραφε οπου θες στα παπαρια μου
αλλα και ο πικερ οπου γουσταρει θα γραφει
απο το σπιτι σας το φερατε το θρεντ
και θα ειστε μονο οι σαλιαμουνιδες εκει μεσα?
στυγνος παραβατης του νομου :- :S :S :Sπικερ εχω φυγει αχυστος απο μπουρδελο
αλλα το μετραω γαμησι
και την πουτανα δεν την ξαναγαμησα γιατι ηταν φολα
αλλα την μετραω οτι την γαμησα
![]()
Χαιρετώ στο νόμο του Picker τον μεγαλύτερο ίσως γαμιά του site Επιρρεπή. Καλή χρονιά.![]()