Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για τα 10 λεπτά που ειναι μαζι μου,ΕΙΝΑΙ η κοπελα μου.
πιστεύω οτι η κορασιδα επιασε το νοημα του νομου σου.

Βλάκα nik1410 μέχρι τα βαθιά μου γεράματα θα γαμάω 4 φορές την εβδομάδα και θα πιάσω σίγουρα το στόχο.![]()
Εχεις μείνει πίσω από τον στόχο χαζουλη... αφου μεχρι τα 28 μονο 10 φορες γαμήσες....
[size=60pt]ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ![/size]![]()
Αυτα τα κωλοδαχτυλα τα βαζεις ταυτοχρονα στον πατο σου
Στο μουνί σου τα βάζω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :Spicker το αλλο δε στο ειπα...
συναντήθηκα τυχαία στο δρόμο με κορασιδα που ειμαι τακτικός πελατης της
και όπου στο δωματιο πεφτουν αρκετα γλωσσοφιλα.
ηταν μονη της στο δρομο και οταν "τρακαραμε" εκανα κίνηση να της πιάσω το χερι για χειραψία αλλα η ιδια ηθελε αγκαλιτσα όπου μου εδωσε καταμεσής στο δρομο φιλι τριζατο στο στομα με τα χειλη της.
πως το εξηγείς το φιλι στο στομα εκτος μπουρδελου με πελάτη ?
συνήθειο ? ειναι υποτακτική ? μπερδεψε την προσωπική της ζωη με τη "δουλειά" ?
γιατι δεν την τραβηξες σε καμια γωνια για κανα τελειωτικο μπουκι στα ορθια μυστη; :S :S :S
μυστη μου τις κοραδισες τις σεβομαι περισσοτερο εκτος μπουρδελου παρα μεσα σε αυτο, ετσι βεβαια πιστευω οτι ειναι ειναι και το σωστο,
ωστοσο η αληθεια ειναι οτι με καυλωσε με την κινηση της το καργιολοπουτανο αλλα κρατηθηκα να μης της πιασω τα κωλομερια, φοραγε και κολαν το ξεκωλιδι.

Εχεις βαφτισει τη σουφρα σου το μουνι του μπαροκ;
πως το εξηγείς το φιλι στο στομα εκτος μπουρδελου με πελάτη ?
συνήθειο ? ειναι υποτακτική ? μπερδεψε την προσωπική της ζωη με τη "δουλειά" ?
Όμως τα τελευταία 12 χρόνια έχω γαμήσει πολύ. Το στόχο θα τον πιάσω αν συνεχίσω να γαμάω με τον ίδιο ρυθμό ως τα 80.
Δύσκολος στόχος! Αν αποτύχεις με ποιο τρόπο θα τιμωρήσεις τον εαυτό σου;