Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Γράψε ένα κοράνι προφήτη.Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!
Εγώ ο Picker είμαι ο οδηγός σας. Κάντε το νόμο μου μπούσουλα και πορευτείτε άφοβα. Τα χρόνια που χάθηκαν μπορούν να ξανακερδηθούν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πίστη στις δυνάμεις σας, υπομονή και στόχο. Εφαρμόζετε το νόμο του Picker!

ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...
προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη
ο πικερ πιστευει ότι όλοι έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρειο και ότι εχουν εγκλωβιστει στο σπιτι τους για χρόνια λόγω σοβαρης ψυχασθένειας...και ερχεται αυτος σαν προφήτης να τους λυτρωσει προτεινοντας ψυχαναγκαστική ανηδονική ταχυπαρατριψη στο μεταξουργειο για να καταλαγιάσουν οι φωνές που εχει ο καθενας στο κεφάλι του ότι ειναι μαλάκας...
προτείνω να κληθεί εκαβ για ακουσια νοσηλεία σε εφημερευον ψυχιατρικο ειναι θεμα χρόνου η ψυχωσική συνδρομη
Αγαπημένοι μου φίλοι νιώθω όλο και πιο έντονα το κάλεσμα του Θεού. Ο Θεός υπάρχει και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε!
Παει, λαλησε τελειως....
Ο Θεός μου λέει ότι τα λαμόγια θα βασανίζονται πάντα από τύψεις και ότι η ψυχή τους αιώνια θα υποφέρει. Ο Θεός μου λέει επίσης να ακολουθήσω τον τίμιο δρόμο και ότι αυτό στο τέλος θα με ανταμείψει. Δεν έχω λόγο να μην Τον πιστέψω!