christos_021187
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.456
- Πόντοι
- 486
για να εξαλειψεις το προβλημα πρεπει πρωτα να το εντοπισεις πραγμα ακατορθωτο σε μια κοινωνια υποκριτων με πρωτους τους γονεις
Συμφωνώ μαζί σου απολύτως!
για να εξαλειψεις το προβλημα πρεπει πρωτα να το εντοπισεις πραγμα ακατορθωτο σε μια κοινωνια υποκριτων με πρωτους τους γονεις
Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή. 
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη.Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι straight sex είναι ομοφοβικός, κομπλεξικός και πούστης.![]()
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 32 ισόγειο: Νίκη.Σκεπτόμενος τις μαλακίες που μου έγραφε ο Saint, θυμήθηκα πόσο ωραία ξέρει να μου χαϊδεύει το κωλαράκι με το δεξί της χέρι η Νίκη καθώς τη γαμάω γονατιστός σε ιεραποστολική στάση και γλείφοντας παράλληλα το αριστερό της πατουσάκι. Έτσι πήγα και την πήρα πάλι στη στάση αυτή.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι straight sex είναι ομοφοβικός, κομπλεξικός και πούστης.![]()

Mικυ τη λενε ρε πικερ![]()
Αυτός είσαι ΕΣΥ ηλίθιε. Εγώ ποτέ δεν μιλάω για κωλοδάχτυλα. Έχω πει μόνο ότι έχω δεχτεί σε ελάχιστες περιπτώσεις. Εσύ όμως, επειδή είσαι κρυφόπουστα του κερατά, αυτό το έχεις αναγάγει σε εθνικό ζήτημα. Κλασική περίπτωση κρυφόπουστα!
Mικυ τη λενε ρε πικερ![]()

Μην τον κατακρίνετε τον φουκαρά. Έχει το πάθος του. Κωλοδάχτυλα να βαζει η πουτάνα, κι ας την λένε και Βαγγέλη...

Εν τω μεταξύ, από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα εγώ έχω γαμήσει 7 πουτάνες ενώ εσύ έχεις παίξει 9 φορές το πουλί σου. Απλά για να καταλαβαίνουν καλύτερα οι αναγνώστες την αντιπαράθεσή μας.![]()
Οι αναγνώστες δεν είναι χαζοί. Καταλαβαίνουν πολύ καλά το πρόβλημά σου.
Όσοι είναι κομπλεξικοί και μαλάκες καταλαβαίνουν ότι έχω πρόβλημα. Όσοι είναι γαμιάδες καταλαβαίνουν ότι είμαι γαμιάς.
Πες μου κάτι..
Αληθεύει ότι η κορίνα σε έδιωξε επειδή της ζήτησες να σε γαμήσει αυτή, για να αισθανθείς σαν το πουτανάκι της;
Saint γιατί δεν μας λες πόσα μουνιά έχεις γαμήσει αυτή τη βδομάδα για να κάνουμε μια ουσιαστική σύγκριση μεταξύ μας; :-*
Πες μου κάτι... Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου;![]()
Νίκη φίλε μου πλέον. Έτσι τη φωνάζει η υπηρεσία, έτσι γράφει στο σουτιέν της.![]()