barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.558
- Πόντοι
- 5.506
ρε παπαρα μπαροκ τουλαχιστον ο πικερ γαμαει μουνακια
ενω εσυ γαμας λουγκρακια ντροπη της δεξιας
Δε σε γαμάω οτι και να κάνεις ντροπή του ανθρώπινου είδους.
ρε παπαρα μπαροκ τουλαχιστον ο πικερ γαμαει μουνακια
ενω εσυ γαμας λουγκρακια ντροπη της δεξιας
Σε παραδεχομαι Πικερ
Παρ'ολα τα σκατα και την απαξιωση που εχεις φαει εδω μεσα δεν εχεις σπασει ακομα
Εισαι σταθερος στις αποψεις σου ενω θα μπορουσες να τις αλλαζεις καθε τοσο για να γινεις αρεστος
Δεν ντρεπεσαι να δειξεις τη μουρη σου και να δωσεις πραγματικες πληροφοριες για τη δουλεια σου την καθημερινοτητα σου κτλ
Γραφεις με το ιδιο νικ ενω θα μπορουσες να ειχες 2-3 κλωνους οπως κανουν ενα σωρο ψυχασθενεις εδω μεσα
![]()
σε εχουν παρει στο ψιλο δηλαδη
Κι όμως, ο ψυχάκιας ΚΑΙ κλώνους έχει ΚΑΙ 50ρια φορές έχει σπάσει. Αλλά η ψυχασθένεια ψυχασθένεια.
Ποιος με φτύνει ρε γελοίε; Μου αρέσει που το παίζεις και μπουρδελιάρης και συμμετέχεις στην ημερήσια ενημέρωση και παίρνεις το μέρος του άσχετου rigormortis που δεν ξέρει πού πάνε τα 4 από την πιάτσα. Γελοίε!
Το λεωφορείο τι ζημιά έπαθε;
Το λεωφορείο τι ζημιά έπαθε;
Εσύ ρε μαλάκα τι ζόρι τραβάς;Σου θίξαμε την γκομενα και παρεξηγήθηκες;Βγαλε μωρη πουστρα κι εσυ τη φατσα σου
Αλλα επειδη δεν εχεις αρχιδια θα σου ταχυδρομησω ενα ζευγαρι
Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
Εγώ το παραδέχομαι ότι είμαι ψυχάκιας, έχω νοσηλευτεί και στο ΨΝΑ. Πότε έσπασα όμως; Μπορείς να μου πεις;
δεν αρέσει δηλαδή η μύτη μελιτζάνα Τσακώνας;Ο Κωστας Κωσταντινίδης χύνει ,απο τον κώλο ,κάθε φορά που την βλέπει.Πιστευει κανεις ότι υπαρχει πουτάνα να κατσει στον πικερ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσες φορές έκλαιγες και έστελνες πιμια και έγραφες και στα νήματα οτι ήθελες να σου διαγράψουν το λογαριασμό;
Να μην ξαναμπείς το σκέφτηκες ποτέ ή μπαααα;;;;Φίλε δεν έχεις καταλάβει... Κάθε μέρα πατάω διαγραφή λογαριασμού τουλάχιστον 3 φορές. Είναι ένα πάγιο αίτημά μου. Αφού όμως δεν με διαγράφει τι να κάνω; Να το λέω συνέχεια;;;