Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Masazonomaxos επιτέλους φίλε είπες κάτι σωστό. Και βασικά εσένα σε συμπαθούσα και σε είχα για εντάξει τύπο. Δεν ξέρω πώς ξαφνικά πήγες με το μέρος των ελεεινών λαμόγιων. Τα μπουρδέλα λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ και προορίζονται για τα μπακούρια, δηλαδή για όσους για τον α' ή β' λόγο δεν έχουν γυναίκα. Μέχρι το 1982 ήταν ακόμα και παράνομο το να ξενογαμάς.
Εγώ ρε γαμιόλη αν τη γυναίκα σου, την οποία γουστάρω, την είχα γκόμενα δεν θα της φερόμουν έτσι. Ποιος είσαι εσύ μωρή χαμούρα να μου στερείς αυτή τη γυναίκα και να θέλεις να μου γαμάς και τις πουτάνες;;; Θα είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλάκας αν σε πετύχω σε μπουρδέλο και δεν σε δώσω στεγνά. Αν θέλεις να σε σέβομαι, θα με σέβεσαι κι εσύ και δεν θα με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα!!!
εσυ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()

ο πικερ θέλει να παντρευτεί
τυπε δεν ξέρει πως κινήθηκες στο στρατο για αυτό δεν σέβεται :S
Πρεπει να κανει και παιδιά τυπε...
[size=90pt]ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![/size]
σιγά μη κάτσει ο σκύλος μαζί του!Οχι απαρετητα τυπε...
Μπορει να παρει σκυλο!
Πικερ δεν φοβασαι μην παει κανας παντρεμενος στις πουτανες και πει οτι του γαμησες την γυναικαΕγώ ρε γαμιόλη αν τη γυναίκα σου, την οποία γουστάρω, την είχα γκόμενα δεν θα της φερόμουν έτσι. Ποιος είσαι εσύ μωρή χαμούρα να μου στερείς αυτή τη γυναίκα και να θέλεις να μου γαμάς και τις πουτάνες;;; Θα είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλάκας αν σε πετύχω σε μπουρδέλο και δεν σε δώσω στεγνά. Αν θέλεις να σε σέβομαι, θα με σέβεσαι κι εσύ και δεν θα με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα!!!
Οτι λεμε παρα 10 το λες μετα ενα μηνα.ο πικερ θέλει να παντρευτεί
Πέρα από το παραπάνω όμως σε γενικές γραμμες οι πουτανες κυριως από μοναχικούς ανθρώπους ψάχνουν να κάνουν μπάζες δεν θα κάνουν από το παντρεμενο που πάει μια στο τοσο και όταν βρει ευκαιρια να μη γινει αντιληπτος από τη γυναικα του.
Επισης ο παντρεμένος να ξέρεις δεν θα σπρώξει πολλά λεφτά γιατι έχει και άλλες υποχρεώσεις και παιζει να τον καταλαβει και η γυναικα του. Το ταμειο όταν παντρευτείς είναι κοινο πλέον δεν εχει λεφτά μου λεφτά σου.