Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πικερ επιτρεψε μου λιγο
θα ηθελα να κανεις ενα διαλλειμα για ενα μηνα απο την πιατσα
σε συτο το μηνα θα μπορουσες να πραξεις σαν ανθρωπος της ηλικιας σου φλερταροντας και κυνηγωντας γυναικες
υπαρχει μια περιπτωση να βγει κατι καλο απο ολο αυτο
πικερ μπορεις να βρεις γυναικα τζαμπε και να γουσταρει πουτσα
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
ενα μηνα μονο

Για εμάς αγάπη είναι να ανοίγει μια γυναίκα τα πόδια της στον κάθε φτωχό, άσχημο, απόκληρο της ζωής για 10 ευρώ. Μας συγκινεί πολύ αυτή η πράξη. Και μόνο που σκεφτόμαστε τον εξευτελισμό αυτών των γυναικών μας έρχονται δάκρυα στα μάτια.
Αυτός είναι ο πραγματικός μπουρδελιάρης: ο loser που τραβάει κόκκινη γραμμή, κόβει μαχαίρι το καμάκι και γίνεται picker - δηλαδή διαλέγει αυτός αντί να τον διαλέγουν - αλλά και winner γαμώντας περισσότερο από το μέσο δεσμευμένο λαμόγιο.
Πέφτω να κοιμηθώ τώρα για καμιά ωρίτσα, μη με ενοχλείτε. Γάμησα με πολύ έντονο ρυθμό τη Νικόλ και είμαι εξαντλημένος.
-16 γαμησια τυπεπικερ επιτρεψε μου λιγο
θα ηθελα να κανεις ενα διαλλειμα για ενα μηνα απο την πιατσα
σε συτο το μηνα θα μπορουσες να πραξεις σαν ανθρωπος της ηλικιας σου φλερταροντας και κυνηγωντας γυναικες
υπαρχει μια περιπτωση να βγει κατι καλο απο ολο αυτο
πικερ μπορεις να βρεις γυναικα τζαμπε και να γουσταρει πουτσα
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
ενα μηνα μονο

-16 γαμησια τυπε![]()
![]()
![]()
τυπε αυτες οι αλλαγες στην συχνοτητα κουρασαν :S :S :SΘα αντέξει μετά να γαμάει κάθε μέρα για να ρεφάρει το χαμένο έδαφος...;
Χλωμό. :S
Ενας ειχε γραψει παλιοτερα οτι στη Φωκαιας επειδη του αρεσε πολυ η κοπελα εχυνε στο σαλονακι.Μετραει κι αυτο Πικερ;Θέλω να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση στο νόμο μετά από πολλή και ώριμη σκέψη. Από τη στιγμή που υπάρχει έστω και η παραμικρή διείσδυση του πέους σε 1 από τις 3 τρύπες της γυναίκας, αυτό πρέπει να πιάνεται για σεξ ανεξάρτητα από τον τρόπο και τον χρόνο που θα τελειώσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάθε επίσκεψη σε μπουρδέλο μετράει αυτόματα για σεξ, ακόμα και αν φύγεις άχυστος και τελειώσεις μόνος στο σπίτι.
Προσοχή όμως: το πόσες φορές κάνεις σεξ μετριέται από το πόσες φορές ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ μετά από διείσδυση. Δηλαδή αν κάνεις 3 συνεχόμενες καταθέσεις αλλά τελειώσεις μόνο μετά την 3η φορά, αυτό μετράει για 1 φορά σεξ και όχι για 3.
Θέλω να επισημάνω ότι η διευκρίνιση αυτή δεν αφορά εμένα, γιατί εγώ δεν γουστάρω να φεύγω άχυστος και προτιμώ να δώσω δεύτερο 10-ρικο προκειμένου να τελειώσω. Αφορά όμως πολλούς συναγωνιστές που διαθέτουν συγκεκριμένο budget το οποίο δεν θέλουν να υπερβαίνουν. Αφορά ειδικότερα κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας συναγωνιστές που μπορεί να μην τους αρκούν τα 10 λεπτά. Θέλω λοιπόν να τους πω ότι ακόμα και αν τελειώνουν μόνοι τους μετά από σεξ, αυτό είναι σεξ.