Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Παρακαλώ τους moderators να διαγράψουν το προφίλ μου καθώς και το προφίλ του κλώνου μου Tasos78, γιατί θέλω να αναζωογονηθώ.
Ρε Πικερ πριν δυο μερες ελεγες οτι θα ηγηθεις των μοναχικων παιδιων του σαιτ και τωρα ζητας διαγραφη;Παρακαλώ τους moderators να διαγράψουν το προφίλ μου καθώς και το προφίλ του κλώνου μου Tasos78, γιατί θέλω να αναζωογονηθώ.
Θέλω να επιστρέψω δριμύτερος με νέο προφίλ. Αυτό με έχει κουράσει.
Εχουμε μεγαλες προσδοκιες.
[size=18pt]Ο Tasos78 δεν είμαι εγώ. Είναι ξάδερφός μου.[/size]
Παρακαλώ τους moderators να διαγράψουν το προφίλ μου [size=18pt]καθώς και το προφίλ του κλώνου μου Tasos78,[/size] γιατί θέλω να αναζωογονηθώ.
και αν με τα φαρμακα που θα του δωσειΠικερ, θα σου πω κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου. Αντι να σε απασχολεί τι γράφει ο καθένας για εσένα, να θες να σβήσεις προφίλ, να εγκαταλείψεις τα εγκόσμια, να ενωθεις με τον θεό και διάφορα τετοια, κλείσε ραντεβου με καποιον γιατρο ψυχολόγο , να συζητήσετε,και να σου πει αυτος τι πρέπει να κάνεις, παρόλο που τωρα ξέρεις. Απλά να πάρεις και μια δεύτερη άποψη. Μολις τα βρείς με τον εαυτο σου, και αναγεννηθείς εσωτερικά, τοτε περνάς και την αναγέννηση αυτη στο νεο η στο παλιό σου προφίλ.
και αν με τα φαρμακα που θα του δωσει
δεν εχει καυλες για να εφαρμοσει τον νομο του
οι σχεσακιδες θα τον ξεπερασουν σε γαμησια
Ωπ σωστος.και αν με τα φαρμακα που θα του δωσει
δεν εχει καυλες για να εφαρμοσει τον νομο του
οι σχεσακιδες θα τον ξεπερασουν σε γαμησια