Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Επαναφέρω τη συχνότητα του νόμου στο "μέρα παρά μέρα". Δεν μου βγήκε πάλι η αύξηση που επιχείρησα. Όταν αυξάνω τη συχνότητα στην αρχή είναι καλά όμως στη συνέχεια βγαίνει η κούραση και το σεξ γίνεται καταχρηστικό. Έτσι, δεν κατάφερα χθες να τελειώσω με την Αντριάνα στο Κολωνού 30 και αναγκάστηκα να δώσω δεύτερο 10-ρικο, αυτή τη φορά στη μικρούλα Μίκι στο γωνιακό Κολωνού 32. Αυτό μου συμβαίνει πάντα, όσες φορές έχω προσπαθήσει να αυξήσω τη συχνότητα του νόμου.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, ακόμα κι αν σε κάποιους φαίνεται λίγο, το "μέρα παρά μέρα" σε βάθος χρόνου είναι σαφώς η ιδανική συχνότητα σεξ. Είναι η συχνότητα που σε κάνει πάντα να το θέλεις, να το προσμένεις. Έστω κι αν ενδιάμεσα έχεις καύλες, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τις ελέγχεις και να έχεις υπομονή. Όταν το σεξ γίνεται πολύ συχνά εξευτελίζεται, χάνει την πραγματική του αξία. Σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ αλλά ακριβώς η στιγμή του οργασμού. Και η στιγμή του οργασμού έχει αξία όταν είσαι πραγματικά καυλωμένος και χύνεις πάντα με επαφή.

Μην ακούτε Λάκηδες και Λαδάκηδες. Αυτοί τρώνε χυλόπιτες, την κάνουν σφεντόνα και είναι πανευτυχείς. Αν θέλετε να είστε κύριοι του εαυτού σας, περήφανοι, γαμιάδες και όχι μαλάκες ακολουθήστε τον φιλοσοφημένο νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Θέλω να πω και για τις κριτικές που γίνονται στις πουτάνες. Κατά τη γνώμη μου στην πλειοψηφία τους είναι γελοίες. Η πουτάνα δεν είναι επαγγελματίας, είναι απλά μια ζητιάνα που ανοίγει τα πόδια της και τη γαμάς. Η μόνη κριτική που μπορείς να της κάνεις είναι αν άνοιξε τα πόδια της καλά και τίποτα πέρα από αυτό. Όσοι πάνε στις πουτάνες και ζητάνε "υπηρεσίες" δίνουν αυτόματα σε αυτές την ιδιότητα του επαγγελματία, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος. Πληρώνουν κανένα ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ και δεν το ξέρω; Μήπως κόβουν αποδείξεις; Από πού κι ως πού είναι η πορνεία επάγγελμα; Επαιτεία της πούτσας είναι που την έχει μαντρώσει η πολιτεία σε οίκους για να την ελέγχει. Χάνετε το νόημα του έρωτα αν τις αντιμετωπίζετε ως επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες. Τι κριτική να κάνεις σε μια πουτάνα; Απλά πηγαίνεις καυλωμένος, ανοίγεις τα πόδια της και τη γαμάς!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Αμα ζητησεις Αποδειξη ειναι Υποχρεωμενες να σου δωσουν.εχω παρει Εγω!! Σαφως και ειναι Επαγγελματιες Εννοειτε αλλιως θα την Πληρωνες και Αμα ειχε Ορεξη θα σου εκανε Καλο Γαμησι,Πιπα,Γλειψιμο να σε Αφησει και αλλα τετοια... :uglystupid: :uglystupid:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Σαφώς και είναι επαγγελματίες,εφόσον είναι νόμιμες.Πληρώνουν το ταμείο ιερόδουλων,δεν ξέρω πού υπάγεται,διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
42
Πόντοι
16
Θέλω να πω και για τις κριτικές που γίνονται στις πουτάνες. Κατά τη γνώμη μου στην πλειοψηφία τους είναι γελοίες. Η πουτάνα δεν είναι επαγγελματίας, είναι απλά μια ζητιάνα που ανοίγει τα πόδια της και τη γαμάς. Η μόνη κριτική που μπορείς να της κάνεις είναι αν άνοιξε τα πόδια της καλά και τίποτα πέρα από αυτό. Όσοι πάνε στις πουτάνες και ζητάνε "υπηρεσίες" δίνουν αυτόματα σε αυτές την ιδιότητα του επαγγελματία, κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι τελείως λάθος. Πληρώνουν κανένα ΙΚΑ ή ΟΑΕΕ και δεν το ξέρω; Μήπως κόβουν αποδείξεις; Από πού κι ως πού είναι η πορνεία επάγγελμα; Επαιτεία της πούτσας είναι που την έχει μαντρώσει η πολιτεία σε οίκους για να την ελέγχει. Χάνετε το νόημα του έρωτα αν τις αντιμετωπίζετε ως επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες. Τι κριτική να κάνεις σε μια πουτάνα; Απλά πηγαίνεις καυλωμένος, ανοίγεις τα πόδια της και τη γαμάς!
Τα φάρμακα σου γιατί δεν τα παίρνεις? Κάνεις τα κόλπα με τη γλώσσα και ξεγελάς τη μαμά?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.804
Πόντοι
15.845
Επαναφέρω τη συχνότητα του νόμου στο "μέρα παρά μέρα". Δεν μου βγήκε πάλι η αύξηση που επιχείρησα. Όταν αυξάνω τη συχνότητα στην αρχή είναι καλά όμως στη συνέχεια βγαίνει η κούραση και το σεξ γίνεται καταχρηστικό. Έτσι, δεν κατάφερα χθες να τελειώσω με την Αντριάνα στο Κολωνού 30 και αναγκάστηκα να δώσω δεύτερο 10-ρικο, αυτή τη φορά στη μικρούλα Μίκι στο γωνιακό Κολωνού 32. Αυτό μου συμβαίνει πάντα, όσες φορές έχω προσπαθήσει να αυξήσω τη συχνότητα του νόμου.

Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, ακόμα κι αν σε κάποιους φαίνεται λίγο, το "μέρα παρά μέρα" σε βάθος χρόνου είναι σαφώς η ιδανική συχνότητα σεξ. Είναι η συχνότητα που σε κάνει πάντα να το θέλεις, να το προσμένεις. Έστω κι αν ενδιάμεσα έχεις καύλες, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να τις ελέγχεις και να έχεις υπομονή. Όταν το σεξ γίνεται πολύ συχνά εξευτελίζεται, χάνει την πραγματική του αξία. Σημασία δεν έχει η διάρκεια στο σεξ αλλά ακριβώς η στιγμή του οργασμού. Και η στιγμή του οργασμού έχει αξία όταν είσαι πραγματικά καυλωμένος και χύνεις πάντα με επαφή.

Μην ακούτε Λάκηδες και Λαδάκηδες. Αυτοί τρώνε χυλόπιτες, την κάνουν σφεντόνα και είναι πανευτυχείς. Αν θέλετε να είστε κύριοι του εαυτού σας, περήφανοι, γαμιάδες και όχι μαλάκες ακολουθήστε τον φιλοσοφημένο νόμο του Picker.
Προτείνω να προστεθεί και ό όρος να μην μένει κανείς αγάμητος πάνω από 100 ώρες.
Όταν ξεπερνάω αγάμητος τις 100 ώρες, αρχίζω να κάνω σαχλαμάρες.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
2.317
Πόντοι
6.215
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αν θέλετε να είστε κύριοι του εαυτού σας, περήφανοι, γαμιάδες και όχι μαλάκες ακολουθήστε τον φιλοσοφημένο νόμο του Picker.[/size][/size][/size]
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1

οποτε αν καταλαβα καλα δε μπορεις να γαμησεις πανω απο μια φορα την ημερα .. . :idiot:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι. Ιδίως για τους "φίλους μου". Ιδίως για τους συγγενείς μου. Ιδίως για τους γείτονες. Χωρίς να έχω κανενα προηγούμενο μαζί τους. Ίσα ίσα τους μιλώ οπότε τους συναντώ.

Ας είμαστε μία φορά ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Εδώ στην ανωνυμία που δε μας ξέρει κανείς. Χαιρομαστε όλοι με το κακό του άλλου και όσο μεγαλύτερο είναι αυτό και όσο πλησιέστεροι φίλοι μας η συγγένειες ειναι αυτοί που το παθαίνουν τόσο περισσότερο χαιρομαστε (ή χαιρομαι αν θες).

Και επειδή ξέρω ότι έτσι αισθάνονται και αυτοί για εμένα (αμοιβαία τα συναισθήματα γαρ) τους αποφεύγω και πλέον δεν έχω κανέναν φίλο. Τους απεχθάνομαι όλους. Οι φίλοι είναι οι πρώτοι που χαίρονται σε καταστάσεις αδυναμίας μας, σε δυσκολίες μας, σε αποτυχίες μας.

Ο Αριστοτελης θεωρούσε τη φιλία αρετή. Έκανε πολλά λάθη όμως ο μεγάλος αυτός φιλόσοφος. Ή φιλια είναι ένα από αυτα που την έχει πατήσει κατά τη γνώμη μου. Δεν ειχε αισθανθεί πόσο κακή ψυχή έχει ο άνθρωπος μέσα του ασχέτως εάν ενίοτε ή μόρφωση και ή κοινωνικοποίηση του δεν την αφήνουν να φανεί πάντα.
Ειναι ψυχολογικο το θεμα,στην πραγματικοτητα χαιρομαστε γιατι δεν το παθαμε εμεις και ο αλλος με το κακο που επαθε γινεται κατωτερος μας,φυσικα το ιδιο συμναινει αν παθει κατι καλο ,σκυλιαζουμε εσωτερικα αν δουμε τον γειτονα με καινουργιο αυτοκινητο

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Έννοια σου και τα μάθαμε τα χάλια κι αυτουνού του χαπάκια, ζητιάνευε λεφτά από δίπλα και του τα έδωσαν
τον καρπάζωσε ο Φαρκέλι σε ανύποπτο χρόνο και μυξόκλαιγε με την δικαιολογία ότι είχε προβλήματα
ήρθε εδώ μετά κι έβριζε τους δίπλα που τον τάιζαν και τελικά έφυγε ο Φαρκέλι
κι έχασε το σάιτ κι άλλον ενημερωτή κι έφυγε κι ο χαπάκιας αφού τον καρπάζωσε κι ο δίπλα αντμίν.

Άντε με τον μαλάκα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Scout3r ούτε 1 φορά την ημέρα δεν μπορώ να γαμάω για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Επιρρεπή οι πουτάνες είναι θύματα trafficking από τους γκόμενούς τους κατά 90%. Αυτοί τις βγάζουν στην πορνεία. Άρα για τι "επάγγελμα" μιλάμε; Κακόμοιρα πλάσματα είναι, βλέπεις τη στεναχώρια στα μάτια τους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους δώσεις λίγη χαρά με την πούτσα σου και όχι να τους ζητάς "υπηρεσίες". Αγάπες μου όμορφες όταν σας βλέπω να κλαίτε καυλώνω.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Σύμφωνα με το νόμο του 1999 οι πουτάνες μπορούν να ασφαλίζονται στο ΙΚΑ. Και πάλι όμως αυτό δεν τις κάνει επαγγελματίες. Και οι άνεργοι μπορούν να ασφαλίζονται. Όποιος τις βλέπει σαν επαγγελματίες χάνει κατά τη γνώμη μου την ουσία. Οι πουτάνες είναι οι ξεφτιλισμένες γυναίκες που έχουν πέσει χαμηλά για να είμαστε εμείς περήφανοι γαμιάδες. Και γι' αυτό ακριβώς τις αγαπάμε.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Gauntlet ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν είμαι αριστερός. Είμαι φιλελεύθερος με συντηρητικά στοιχεία. Η αριστερά προσπαθεί να δώσει δικαιώματα στις πουτάνες, ενώ εμένα μου αρέσει να τις βλέπω στεναχωρημένες και πιστεύω ότι είναι στη φύση τους η υποταγή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
The_White_Slave_statue.jpg

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ- ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom