το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;Tυπε μου εχω γαμησει απο Ιπποκρατους
γιατι αν γαμησες φοιτητρια μεσα απο την ιπποκρατους 33 ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ παιξε και κανα τζοκερ καλου κακου
πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;Tυπε μου εχω γαμησει απο Ιπποκρατους
Κατάλαβα, να καταστρώσεις ολόκληρο σχέδιο σαν stalker
Δεν είπες όμως, πού την πέφτεις; Νυχτερινά μαγαζιά δεν τα προτείνεις, όταν δε γνωρίζεσαι με το προσωπικό.

πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;
γιατι αν γαμησες φοιτητρια μεσα απο την ιπποκρατους 33 ΜΕ ΚΑΜΑΚΙ παιξε και κανα τζοκερ καλου κακου
πρεζακι απεξω απο την ιπποκρατους 33;
[size=20pt]Τυπε πεφτει πολύ γαμησι [size=20pt]με καμακι[/size] εκει[/size]
τα χουμε πει ενα εκατομμυριο φορες ρε τυπεΈχεις κάνει ποτέ καμάκι ;
Ε, τοτε περιμενε το προξενιοτα χουμε πει ενα εκατομμυριο φορες ρε τυπε
δεν εχω κανει καμακι [size=30pt]ΠΟΤΕ[/size] στη ζωη μου

μονο πουτανες τυπεΕ, τοτε περιμενε το προξενιο![]()
Ως τι παρουσιάζεσαι στις βιβλιοθήκες για μελετη τυπε για να μη κινεις τις υποψιες;Ιστοριοδιφης;Τυπε πεφτει πολύ γαμησι με καμακι εκει
Ξεκινα μια δευτερη γλώσσα και ελα για μελετη
Ιπποκρατους 15 αν θυμαμαι καλα..
Ε, τοτε περιμενε το προξενιο![]()
δεν ειπα οτι το απερριψαΑφού το είχε πει, ότι του έγινε προξενιό και το απέρριψε...
Τύπε, η Σαουδική Αραβία πρέπει να είναι ο ιδανικότερος τόπος για συγκαλυμένες ακολασίες. Με όλες αυτές τις μπούργκες, δεν ξες ποια μπαίνει και ποια βγαίνει.Tύπε μου, η Σαουδικη Αραβια ειναι ο ιδανικος τοπος διαμονης για εσενα
Πήγαινε σαουντι να βρεις την υγειά σου![]()
![]()
![]()
Eχει δουλέψει φιλος σαουντι για 12κ τον μηναΤύπε, η Σαουδική Αραβία πρέπει να είναι ο ιδανικότερος τόπος για συγκαλυμένες ακολασίες. Με όλες αυτές τις μπούργκες, δεν ξες ποια μπαίνει και ποια βγαίνει.
Eχει δουλέψει φιλος σαουντι για 12κ τον μηνα
Εκατσε μερικούς μήνες και εριξε μαύρη πέτρα
Τώρα δουλεύει Αφρικη για λιγοτερα, αλλά σαουντι δεν ξαναγυρνάει :S

Μπα θα παίζει πολλή πουστιά και λαμογιά εκεί. Απλά είναι για τους ντόπιους. Κυρίως τους ευκατάστατους ντόπιους.Eχει δουλέψει φιλος σαουντι για 12κ τον μηνα
Εκατσε μερικούς μήνες και εριξε μαύρη πέτρα
Τώρα δουλεύει Αφρικη για λιγοτερα, αλλά σαουντι δεν ξαναγυρνάει :S