Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μου τη δίνει η θάλασσα, η παραλία, ο θρύλος και ο Πειραιάς. Ζήτω το κέντρο της Αθήνας, τα μπουρδέλα και ο Παναθηναϊκός.![]()

Τυπε πηγες μοχιτο και γυρισες σπιτι αρων αρων και τον εκανες λαστιχο?Τέλος τα μπάνια για μένα. Η κατάσταση με τα βρωμόμουνα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν καταλαβαίνει κανείς πια ότι ο κώλος είναι σεξουαλικό σημείο του γυναικείου σώματος και πρέπει να είναι καλυμμένος; Γαμώ τον φεμινιστικό φιλελευθερισμό τους.

[size=11pt]Καλύτερα να μην ξαναγράψεις! Εύγε για την απόφασή σου!Επίσης να μην περιμένετε την παραμικρή ενημέρωση για μπουρδέλα στο εξής από μένα. Η παρουσία μου στο φόρουμ θα έχει να κάνει μόνο με ηθικά και φιλοσοφικά θέματα. Όποιος είναι πραγματικός μπουρδελιάρης δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση για μπουρδέλα.

Αν εξαιρεσω τα δυο πρωτα, σ' όλα τα υπολοιπα συμφωνω.Μου τη δίνει η θάλασσα, η παραλία, ο θρύλος και ο Πειραιάς. Ζήτω το κέντρο της Αθήνας, τα μπουρδέλα και ο Παναθηναϊκός.![]()
ετσι τυπεΣιχαίνομαι τη θάλασσα και την παραλία με όλες τις ξεκωλιάρες που μαζεύονται εκεί. Προτιμώ να έχω την ψυχική μου ηρεμία.![]()

Επειδή σιχαίνομαι πια την όλη κατάσταση αποφάσισα να μην ξαναπάω σε παραλία. Νιώθω σαν μαλάκας και πίστεψέ με, δεν είμαι.
Χθες μπροστά μου ήταν μια 20-χρονη καριόλα με όλο τον κώλο έξω. Ένας κακομοίρης δίπλα μου δεν άντεξε να εφαρμόσει το νόμο του Picker και της την έπεσε. Φυσικά έφαγε τη χυλόπιτά του και έγινε ρεζίλι σε όλη την παραλία. Ο νόμος του Picker σώζει υπολήψεις.