You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
παιζεις με τη φωτια οπισθογεμηηρεμα πισογλεντη θα σκισεις κανενα καλσον![]()
θα απασφαλισω και θα κανεις να εμφανιστεις κανα διμηνο σαν το ναρουτο :S
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
[size=11pt]Τύπε μου, να ποστάρεις το Νόμο σου σε κάθε σελίδα του νήματος του Πίκερ.![]()
![]()
Τροποποίησέ τον λίγο για να έχει αξιωματική χροιά και είσαι έτοιμος!![]()
![]()
![]()
[/size]
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
απασφαλισε μωρη μπεκατσα να δω τι θα καταλαβεςιπαιζεις με τη φωτια οπισθογεμη
θα απασφαλισω και θα κανεις να εμφανιστεις κανα διμηνο σαν το ναρουτο :S
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
πικερακο πως ειναι τα χισια μου ρεεχουν καλη γευση οταν τα εγλυφες απο τα ποδαρακια της κορινας?Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.
Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
30 χρονων ανθρωπος και θες κωλοδαχτυλιασμα για να γαμησεις...Μαλάκα Zoren και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να φανταστείτε πού σας γράφω. Ή μάλλον μπορείτε. Σας έχω για πλάκα μαλάκες.
Τι να μας πεις;

ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
κανεςι λαθος 30 ατομα γελανε με την ξεφτιλα σου ρομπα.Μεγιστε πιρφορεΓελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
καλα αν φτανεςι στο σημειο να ζητας επιβεβαιωση απο τον πικερ αυτοκτονατυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
30 ατομα διαβαζουν τα ξεφτιλικια σου και γελανε.Γελοία υποκείμενα είστε εσείς που ασχολείστε συνέχεια μαζί μου. Μέσα από εσάς παίρνει ο νόμος του Picker αξία. 30 άτομα διαβάζουν το νόμο του Picker και σήμερα ΜΑΛΑΚΕΣ, σας πηγαίνω γαμιώντας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.
Τα ιδια ατομα διαβαζουν και το καμπινγκ του αλλου καμενου όταν γινεται τζερτζελες...
Μπραβο πικερ... Εγινες η μασκοτ του σαιτ

το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
αλλου θελω να καταληξω μωρη φασιονιστακαλα αν φτανεςι στο σημειο να ζητας επιβεβαιωση απο τον πικερ αυτοκτονα
κατσε στ αβγα σου λιγο χωρις να κλανεις απο το στομα

ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
ποια καθηερωμενα ηθη ρε πιρφορε αλλαζεις οταν δε μπορεις να αλλαξεις τον ιδιο σου τον εαυτο?Zoren εδώ γράφεται ιστορία, απλά εσύ και κάποιοι μαλάκες δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε. Εδώ αλλάζουμε τα καθιερωμένα ήθη.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Χεζουμε τον νομο του μικροτσουτσουνου, πιρφορου.
Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.
Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.
Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .
Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.
Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!
Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.
Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.
Δεν γινόμαστε πελατες.
Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]

[/move]
Δεν γινεται να μην δινει καποιος αξια στο μουνι και να αφιερωνει τη ζωη του για να πληρωνει να το γαμαει.
Το μονο που κανει είναι να τρεχει στα μπουρδελα να κωλοδαχτυλιαζεται γιατι δεν αντεχει να παραδεχτει ότι είναι γκεουλας.
Γαμαει ψυχαναγκαστικα βρωμομουνα του 10ρικου για να μην τον πουν ανεραστο η πουστη .
Ο νομος του είναι σκουπιδι όπως και ο ιδιος.
Γαμαμε πουτανες, γαμαμε κοπελες, γαμαμε κυριες... Γενικα γαμαμε οσο μπορούμε!!!
Αγαπάμε το ωραιο φυλο γιατι ειμαστε αντρες και δεν γουστάρουμε επαφες με τον κωλο μας.
Δεν γινόμαστε τα πουτανακια της κάθε πουτανας που βγαζει μεροκαματο δινοντας το μουνι της στα πακια.
Δεν γινόμαστε πελατες.
Ειμαστε αυτοι που θα γαμανε παντου και παντα Και πολεμος να γινει εμεις θα γαμαμε γιατι δεν φοβομαστε τις γυναικες.
[move]

[/move]
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
τυπε πικερ ποια η αποψη σου για το ατομο μου;Zigfried τράβηξες τη σημερινή σου μαλακία; Εγώ έχω να μαλακιστώ από το 2010. Ένας ελεεινός πυρφόρος είσαι και μόνο αυτό.
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.680
- Πόντοι
- 506
οπλιζεις ακομα εσυ ρε γκεουλα?αλλου θελω να καταληξω μωρη φασιονιστα
κατσε στ αβγα σου λιγο χωρις να κλανεις απο το στομα![]()

το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 618
- Πόντοι
- 246
σκασε ρε γκεο βαγκεοοπλιζεις ακομα εσυ ρε γκεουλα?![]()
![]()
![]()
![]()
εχω δουλεια τωρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις