Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Zoren τις βίζιτες τις θεωρώ χαμένα λεφτά γιατί δεν μου αρέσει και δεν το έχω ανάγκη να γαμάω 2 συνεχόμενες φορές. Βίζιτες θα έπαιρνα μόνο αν έβγαζα 2,5 χιλιάρικα το μήνα και είχα την ευχέρεια να έδινα 1,5 χιλιάρικο το μήνα για σεξ. Θα έδινα δηλαδή 100 ευρώ κάθε φορά για 1 γαμήσι αφού δεν μου αρέσει να γαμάω 2η συνεχόμενη φορά. Θα πλήρωνα αέρα για αγκαλίτσες με την πουτάνα.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Zoren τις βίζιτες τις θεωρώ χαμένα λεφτά γιατί δεν μου αρέσει και δεν το έχω ανάγκη να γαμάω 2 συνεχόμενες φορές. Βίζιτες θα έπαιρνα μόνο αν έβγαζα 2,5 χιλιάρικα το μήνα και είχα την ευχέρεια να έδινα 1,5 χιλιάρικο το μήνα για σεξ. Θα έδινα δηλαδή 100 ευρώ κάθε φορά για 1 γαμήσι αφού δεν μου αρέσει να γαμάω 2η συνεχόμενη φορά. Θα πλήρωνα αέρα για αγκαλίτσες με την πουτάνα.
αρα δεν παιρνεις βιζιτες καθαρα για λευτα
ολα τα αλλα ειναι απλα δικεολογιες :thumbsup:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
αρα δεν παιρνεις βιζιτες καθαρα για λευτα
ολα τα αλλα ειναι απλα δικεολογιες :thumbsup:

ζορεν οι βιζιτες ειναι πεταμένα λεφτά ... πας στη Φυλής κουμπώνεις 2x20 εύρα

γαμάς κανά μισάωρο , πολύ καλύτερο μουνί από όλα τα call girls των 50-80 ευρώ

τι εχεις να πεις  ? 

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
ζορεν οι βιζιτες ειναι πεταμένα λεφτά ... πας στη Φυλής κουμπώνεις 2x20 εύρα

γαμάς κανά μισάωρο , πολύ καλύτερο μουνί από όλα τα call girls των 50-80 ευρώ

τι εχεις να πεις  ? 
απο τι στιγμη που δεν εχεις προσωπικη εμπειρια δεν μπορεις να εχεις αποψη.Οτι και να μου πεις απο τι στιγμη που εχω εμπειρια και στο μεταξι και στη φυλης και στη λιοσιων και σε μπουρδελα της επαρχιας και με call girls απλα δεν το παίρνω στα σοβαρα :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker δεν λέει πουθενά ότι γαμάμε υποχρεωτικά μόνο στο Μετάξι. Αυτό που λέει είναι ότι μπορείς - χωρίς να έχεις γκόμενα - να έχεις μία πλήρη σεξουαλική ζωή και να μην είσαι μαλάκας, αν μπορείς να διαθέσεις έστω και 150 ευρώ το μήνα για σεξ.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
απο τι στιγμη που δεν εχεις προσωπικη εμπειρια δεν μπορεις να εχεις αποψη.Οτι και να μου πεις απο τι στιγμη που εχω εμπειρια και στο μεταξι και στη φυλης και στη λιοσιων και σε μπουρδελα της επαρχιας και με call girls απλα δεν το παίρνω στα σοβαρα :hi:

τι πάει να πει δεν έχω προσωπική εμπειρία ρε μύστη ?

δηλαδή πρέπει να δώσω λεφτά για αυτό για να έχω εμπειρία ?

image.jpg

image.jpg

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
Δεν στέκουν αυτά που γράφεις

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
αυτο ειναι στα 50 σιγουρα μπορεις να βρεις μοντελα να γαμισεις.θες να μου πεις οτι εσυ αν ειχες 2-3 χιλιαρικα καθαρα για την παρτι σου τον μηνα θα συνεχιζες να γαμας στο μεταξι?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
αυτο ειναι στα 50 σιγουρα μπορεις να βρεις μοντελα να γαμισεις.θες να μου πεις οτι εσυ αν ειχες 2-3 χιλιαρικα καθαρα για την παρτι σου τον μηνα θα συνεχιζες να γαμας στο μεταξι?

Αν είχα το ποσό που περιγράφεις θα γαμούσα αυτό 10 φορές

Τα call girl είναι για κάτι τύπους που δεν γαμάνε με την καμία δίχως μαρούλι

και θα το καταλάβεις

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Εννοείται ότι αν έχεις 2-3 χιλιάρικα το μήνα καθαρά δεν γαμάς στο Μετάξι. Ο καθένας όμως ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει. Αυτό πρεσβεύουν άλλωστε ο φιλελευθερισμός και ο κυνισμός, οι δύο θεωρίες που με εκφράζουν.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Εννοείται ότι αν έχεις 2-3 χιλιάρικα το μήνα καθαρά δεν γαμάς στο Μετάξι. Ο καθένας όμως ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει. Αυτό πρεσβεύουν άλλωστε ο φιλελευθερισμός και ο κυνισμός, οι δύο θεωρίες που με εκφράζουν.
ρε τυπε δεν ειπα οτι ειναι κακο να γαμας στο μεταξι.και εγω χτες το βραδυ εκει ημουν.αυτο που ειπα ειναι οτι δεν μπορεις να μου απαξιώνεις τις βιζιτες επειδη δεν εχεις τα λευτα να τις γαμησεις.γιατι αν τα ειχς δε θα γαμουσες στο μεταξι αλλα τις βιζιτες αυτες.λεω κατι λαθος?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
απο που το συμπεραίνεις αυτο?

Από το ότι πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά ( που σίγουρα στερούνται από κάτι άλλο )

για να νιώσουν κάποιες στιγμές εικονικής αγάπης και ηδονής. Για μένα ο αγοραίος έρωτας είναι

για ξεκαύλωμα και τίποτα άλλο. Σε 1-2 ώρες για πολλές φορές (πιθανά) πιστεύω ότι δένεσαι με την παρτενέρ

και το πράγμα ξεφεύγει ( στο μυαλό σου πάντα  :rolleyes: )

Αν θες βρίσκεις μουνί κανονικό και γαμιέσαι 6 ώρες χωρίς σταματημό και υπάρχουν αληθινά συναισθήματα

τα οποία είναι ΑΝΑντικατάστατα  :rockon:

Δεν αναφέρομαι για σένα συγκεκριμένα (πιο πάνω) μιλάω γενικά

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Από το ότι πληρώνουν ένα σκασμό λεφτά ( που σίγουρα στερούνται από κάτι άλλο )

για να νιώσουν κάποιες στιγμές εικονικής αγάπης και ηδονής. Για μένα ο αγοραίος έρωτας είναι

για ξεκαύλωμα και τίποτα άλλο. Σε 1-2 ώρες για πολλές φορές (πιθανά) πιστεύω ότι δένεσαι με την παρτενέρ

και το πράγμα ξεφεύγει ( στο μυαλό σου πάντα  :rolleyes: )

Αν θες βρίσκεις μουνί κανονικό και γαμιέσαι 6 ώρες χωρίς σταματημό και υπάρχουν αληθινά συναισθήματα

τα οποία είναι ΑΝΑντικατάστατα  :rockon:

Δεν αναφέρομαι για σένα συγκεκριμένα (πιο πάνω) μιλάω γενικά
οκ δεκτη η αποψη σου

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
166
o picker ειναι ψυχουλα τελικα  :-* :-* :-* :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Parakmiakos αυτά περί 6 ωρών ασταμάτητου σεξ είναι για παιδάκια. Ο μέσος άνθρωπος δεν έχει καθόλου την ανάγκη αυτή.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
568
Πόντοι
1.056
οκ δεκτη η αποψη σου

Να ας πούμε την ζαβαρακατρανέμια την γαμάς άνετα

2 καφέδες μάξιμουμ και θα σε λαρρυγκώσει !!!  :pipa1:

θα τη γαμάς μετά όσο θες μέχρι να τη βαρεθείς και να τη στείλεις  :hi:

συνολικό κόστος πολύ χαμηλό

άσε που πιστεύω ότι θα είναι και κάπως καλύτερη από τα μιλφ call girl του 50ευρου

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Να ας πούμε την ζαβαρακατρανέμια την γαμάς άνετα

2 καφέδες μάξιμουμ και θα σε λαρρυγκώσει !!!  :pipa1:

θα τη γαμάς μετά όσο θες μέχρι να τη βαρεθείς και να τη στείλεις  :hi:

συνολικό κόστος πολύ χαμηλό

άσε που πιστεύω ότι θα είναι και κάπως καλύτερη από τα μιλφ call girl του 50ευρου
μη μου μπλεκεις τη ζαβα ρε φιλε μιλαμε για τον αγωρεο ερωτα.
μπορω να βρω μια γκομενα να ειμαστε φουλ καψουριδες ο ενας για τον αλλον και να γαμιομαστε ολη μερα και να το γουσταρουμε κιολαςκαι τζαμπα
τωρα οσο αφορα την ποιοτητα εκει μπορεις να βρει καλο στο 10ρικο και σκατα στο 50ρικο.οκ συμβαινουν και αυτα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.909
Πόντοι
506
Zoren απαξιώνω αυτούς που 1 μήνα ολόκληρο μπορεί να τη βγάζουν με μαλακία για να πάρουν 1 call-girl. Όπως σου είπα, call-girls θα έπαιρνα μόνο αν έβγαζα 2-3 χιλιάρικα το μήνα. Όταν βγάζεις 500-1000 ευρώ το μήνα η κατηγορία σου είναι το Μετάξι και η Φυλής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom